Flephedrone, MDAI, MDMA, methedrone,
Allmänt, Droger

För det har du inte! Har du också hört om folk som säger att de har MDMA i fina kristaller som de vill sälja. Då kan jag avslöja för dig att det med ALLRA största sannolikhet är MDAI.

Du vet säker att MDMA är och har varit huvudingrediensen i Ecstasy, de senaste åren har det varit praktiskt taget omöjligt att få tag i dessa härliga knappar. Istället har folk stansat piller med pepparderivat, BZP, TFMPP, mccccp och allsköns skit. Anledningen till att Ecstasy längre knappt går att få tag på är att oljan det tillverkades av kom från barken från ett träd som praktiskt taget enbart växer i Kina. För några år sedan gjorde Kina en deal i samband med att de skulle få ha OS (eller var det något annat idrottsevenemang?) om att stoppa exporten av denna bark och dess olja. Tillgången på MDMA sjönk då med 90%, och det är DÄRFÖR du och jag inte längre får tag på bra ecstasy och inget annat.

Men nu till MDAI, som verkar vara den mest lovande drog som kommit till marknaden på många år. Den har bra effekter precis likvärdiga med MDMA och är dessutom INTE neurotoxisk. Till skillnad från många RC så är MDAI ganska väl testad redan… så ser du någon som erbjuder dig MDMA och om det ser ut som bruna kristaller, så är det MDAI och inget annat.. och DEFINITIVT värt att köpa!

PS. Skit i att testa Methedronets ersättare, Flephedrone när det kommer. Det verkar inte speciellt lovande!

4 Comments

 1. juni 14, 2010 at 20:29

  Luffarn

  Japp, nu finns det lite bättre utbud. Har fått tag i ganska bra själv det senaste. Vita Körsbär har jag inte sett.

 2. juni 14, 2010 at 18:23

  Per

  Jag kan fixa åt er maila [email protected] så berättar jag mer. Vita körsbär. Grymma

 3. december 2, 2009 at 01:10

  music4life

  Well…

  Håller inte riktigt med. Handlar om kontakter. Dock är det precis som du säger… är vääldigt mkt svårare att få tag på. Om jag minns rätt så är 87% .. så rent MDMA kan bli till användaren(rätta om jag har fel).
  80%igt har jag använt nyligen, vi pratar ju självklart hiolland och testat på labb med 100% säkerhet.

  Pure love <3

  Inte testat MDAI. Mephedrone må jag säga har riktigt bra effekter också. Inte detta är heller svårt att få tag på,.. men dock, MDAI är fortfarande lagligt. Kan va värt o testa det kanske.

  Fridens

 4. november 15, 2009 at 22:18

  Dagens Propaganda

  Men tack och lov att du är tillbaka! Jag trodde att du var inne och satt av ett straff eller nåt. Jag följer den här bloggen med stort intresse, eftersom man får så mycket bra tips och råd här.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *