Dream Market, Flugsvamp, SamSara Market,
Darknet, Droger, Marknader

Det är en explosion av handel på Darknet, fler shoppar och större utbud och allt fler lär sig hantera Bitcoin. När en shop stängs verkar 3 nya öppna. det är tydligt att detta sätt att handla droger på är här för att stanna – oavsett om det gäller helt lagliga substanser eller inte så uppskattar köparna det smidiga sättet att få det hem i brevlådan, och den säkra transaktionen med Bitcoin. Och säljarna förblir trygga, vilket också gör att allt fler langare vill sälja denna kanal.

Här kommer lite nyheter rörande Darknet…

”Nya Dream Market” – Samsara Market har öppnat i juli 2019- (och stängt i november 2019)

Det har hänt en hel del på Darknet, och flera av nyheterna är trevliga. Det som varit mindre trevligt är att flera darknet-shoppar stängt ned, allt från Dream Market som under nobla omständigheter stängde och meddelande det i tid och skaparna såg till att alla pengar hamnade rätt – där många andra i liknande situation gjort Exit Scam, handlade Dream Market på ett väldigt hederfullt sätt. Plattformen Dream Market finns inte längre, men den har öppnat i ny tappning och utseendet är praktiskt taget identiskt (du kommer känna igen dig direkt) och det kan mycket väl vara samma folk bakom spakarna.

UPDATE: 2020-10-08

Pålitliga marknader på darknet

Håll koll på sidan”Den Stora Darknet Guiden” här för nya internationella plattformar som vi rekommenderar framöver och kika på sidan med darknet markets listade här.

NYHET: Sajten Darkweb.wtf listar alla bästa darknet sajterna och skapar shortlinks till de som är trovärdiga. Ett bra ställe att hitta nya marknader på och kolla av så att ingen är Exit Scam-flaggad. Det är vi på Luffarn som godkänner länkarna som ligger uppe där.

Flugsvamp 3.0 fortsätter vara en succé

Flugsvamp öppnade kring jul 2018 och från att i början knappt haft något utbud alls är detta en väldigt populär plattform numera, nu när det är vår 2020, trots corona-tidder, så blomstrar FS3.

Kolla bara utbudet på Hasch och gräs. Inte för att det är min favoritkategori men för den som gillar röka finns allt att hitta här numera.

En annan nyhet med Flugsvamp är att de via tredje part labbtestar substanser, än så länge bara ladd (Kokain) men jag älskar initiativet, det visar att individerna bakom Flugsvamp 3 har en vision, och inte bara är ute efter att tjäna pengar.

Nedan ett exempel, testerna finns att hitta i sin helhet på Flugsvamps Forum (adress: http://flugforumt6eave4.onion/) och under tråden i Centralstimulanter.

Bra utbud på Flugsvamp nu

Oavsett om man är ute efter röka, kokain eller benz så finns det mesta numera att få tag på här. Är du ny rekommenderas en titt på Flugsvamp forum, se om du hittar en säljartråd eller om den du tänkt beställa från omnämns.

Nya funktioner – langar-stats

Ett sätt att avgöra om du ska beställa av en viss vendor kan vara leveranstider, eller när denne senast var inloggad. Står det 48 timmar+ och du är ute en onsdag och vill ha dina grejjer på fredag så känns det som en tight deal liksom. Säljarna anges här om de varit inne senaste 12 timmarna, senaste 24 (som smurfen i nedan bild) eller 48 timmar+. Leveranstiden där är också viktig, notera dock att det är lite missvisande då systemet antagligen går efter när köparna har klickat mottaget – vilket många kanske gör dagen efter.

Vad hände med Nightmare Market och Wall Street Market

Wall Street Market är nedlagd, tagen av myndigheter. Medan Nightmare Market verkar gjort en Exit Scam – Undvik Nightmare Market som faktiskt fortfarande är live och går att nå.

Undvik Nightmare Market – Alert på Exit Scam

PostNord – varför tar mina leveranser så lång tid

Den senaste tiden finns det mycket rapporter om att det tar lång tid, även för inrikesleveranser. Ibland är det såklart säljare som segar lite, och klickar ”skickad” redan innan brevet är på lådan, men även att PostNord är långsamma. Så tar din försändelse flera dagar längre än du tror – få inte panik, det händer numera att det går 7 dagar från beställning till leverans. alltså – var ute i god tid, vill du ha dina grejjer till helgen, beställ i tid!

Utrikesbrev – är mitt brev beslagtaget?

Också något som är aktuell sedan början av 2019, allt fler utrikesbrev hamnade hos Tull och Polis, jag själv slutade beställa från utlandet och väljer istället Flugsvamp. Men visst, det mycket billigare (mycket) med vissa substanser från andra länder, och fortfarande kommer det ofta fram. Läs gärna inlägget om vad du ska göra ifall ett brev från utlandet fastnar.

Var försiktig, Phishing och Scams – man in the middle

I och med att handeln på Darknet shoppar ökar, så ökar också försöken att sko sig på dem som handlar. Allt ifrån att hackers försöker komma åt säljares konto och stjäla deras Bitcoin, till att lura köpare med falska webbbplatser (läs, kopior av webbshoppar) för att snuva åt sig Bitcoins. Var vaksam här, spara länkar till de webbshoppar du besöker på din dator och ge inte ut inloggningsuppgifter. Använd också PGP om möjligt för säkrare inlogg.

Explosion av Darknet shoppar

Jag berättar här ovan om dem jag gillar, men jag känner att jag också vill informera om att det finns fler shoppar på Darknet. Vi har på den internationella marknaden många nya som Cryptonia, Dark Market, Genesis Market, Monopoly Market, Yellow Brick Market och på den svenska marknaden finns Knasdaq (SCAM) och Den Nordiska Marknaden – länkar till dessa marknader finns på sidan ”Den stora Darknet guiden” – här uppdaterar en gång i veckan, det är en bra sida för dig att bookmarka om du behöver en sida för att komma åt alternativa länkar. 🙂

 

 

10 Comments

 1. juli 23, 2020 at 10:18

  Luffarn

  Läs denna som handlar om det du frågar: https://www.luffarn.com/sahar-gor-du-om-post-med-knark-hittas-av-tullen/ 🙂

 2. juli 22, 2020 at 04:55

  Raag

  Kan köparen åka fast? Självklart finns det alltid risk men frågan är hur? Kan man åka fast via att polisen eller tullen beslagtar det i posten innan det har kommit fram ? Kan man neka det i så fall?

 3. november 6, 2019 at 12:51

  Luffarn

  Det är allt större kontroll på utrikes post, men å andra sidan så om det är för eget bruk så vafan, små mängder kommer oftast fram, och skulle det fastna så ”vet inte du” vem som skickat det till din adress om någon myndighet frågar.

 4. november 6, 2019 at 12:49

  Luffarn

  Ja Samsara är fortfarande segt, lite tråkigt för i övrigt är det en bra plattform om man vill åt internationella vendors och lite sällsyntare produkter.

 5. oktober 30, 2019 at 16:35

  Camilla Berggren

  Kommer fortfarande inte in på Samsara. Gick in på Dark Market istället. Det som jag upplever som är ny är att man måste ju kunna adresserna och helst folk här inne. Annars är det tydligen jättesvårt att hitta det jag vill ha. Måste typ registera sig på hundra sidor och kanske ändå inte ha det man söker. Har du något tips på hur man ska göra? Jag letar efter Reductil/Sibutramin. Det måste ju bara finnas här. Men kan man lite så är det ju hopplöst. Såg att Flugsvamp har melanotan2 iallafall. För bästa sidan här i sverige brunutansol har ju lagt ner igen. Är det någon som vill hjälpa mig lite? Please

 6. oktober 21, 2019 at 14:04

  shlomo shekelstein

  Hur säkert är det att beställa en RSO olja från Samsara ex i en dosspruta, kommer de igenom tullen? nångon som har erfarenhet? tack.

  mvh

 7. oktober 6, 2019 at 22:36

  RACKARN

  Det låter bra om dom kan komma igång. jag kom in en snabbis kika utbudet verade riktigt bra,
  jag hann skriv till en vendor men nu har inte kommit in igen tyvärr

 8. oktober 6, 2019 at 20:31

  Luffarn

  Samsara verkar ha mycket downtime just nu, men får de ordning på det så verkar det lovande. Samsara är redan bland de största internationella på kort tid iallafall om man tittar på utbudet.

 9. oktober 6, 2019 at 09:57

  Boonk

  vad tycker ni om SamSara Market än Så länge då?
  alldeldels för Osabilt?
  eller finn de chAnas bli nuy stor inerntionell Market?
  må va lite skpetikst, från min sida

  brb Scarfaca konfernas

 10. oktober 6, 2019 at 08:41

  rackarn

  ja inge avdresserna du länkaryill sammsara funkar än, men visst kan dom få igång det såvlålter som en bra ide flugan börjar tappa utbud eller så bara lie dött nu men anna så helt klart bästa säljare plus hel klart min favvo sida

  mvh

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *