Det okända, neger, Negrar, Pepparkaksgubbar, Svartingar,
Humor
Håll i hatten för nu ska vi åka på negersafari, vi bokade resan idag. I dessa tider när det är svårt att komma iväg på utlandssemestern så vill man ju ändå ha det lite exotiskt så att säga. Och vi har redan varit på Borås Djurpark, och vi tycker dessutom inte om att gå på djurpark. Djur ska va fria har vi lärt oss. Men i storstäderna finns det många negrer som man får titta på, och kanske får vi ta en selfie med en.

Charter resan delux, och det är all inclusive..

Det är en dagstur, och samling i Stockholm på samma kaj där båtarna ska gå över till Gröna Lund kl 08:30 så går man på bussen. Sen går resan mot förorten Kista där vi åker igenom olika bostadsområden för att spana på negrar. Klockan 11:30 så är det rast för lunch, kebabtallrik med pommes o. sallad på Achmets Grill och Kebab i Rinkeby ingår i priset.

Negrer kommer från Afrika

De bodde från början i Afrika, men i mitten på 1600-talet kände de att arbetsförmedlingen i Afrika inte kunde hjälpa dem att få jobb så de bad den vite mannen om hjälp och den vite mannen lovade dem bra villkor och ofta fick de lönen svart. Negrerna ställde stora krav på sina arbetsgivare, de krävde tunga smycken i metall runt hals och fötter och arbetsplatserna skulle helst vara på paradisöar som Jamaica eller Haiti.

Nä, nu får ni klara er själva sa den vite mannen

Efter många år så tröttnade den vite mannen och sa att nu orkar vi inte mer, ni får klara er själva… och då kände de sig kränkta och bråkade om rättigheter. Ja, en konstigt historia som vi inte riktigt förstår här ute i Uddebo. Men vi har hört allt om hur det gick till, och vet att i Stockholm, eller som Boffar-Lasse kallar det, ”Tokholm”, där ska det finnas en neger eller fler i sikte praktiskt taget hela tiden, särskilt i förorterna.

Vana vid hårda tag..

Lasse har berättat att det är vanligt att svartingarna har konstiga sexuella vanor, redan på 1500-talet när de välkomnades in i gemenskapen på de olika plantagerna som de rika européerna bjöd in dem till i Karibien så kunde man ofta se att de underhöll sig med bondage- och fetisch-aktiviteter, ofta åt det sadistiska hållet med piskrapp och tortyrlekar. Så om du ska knulla en svarting så var beredd på att allt kan hända..  

Negrarna dansar på torgen

Så här kan det gå till i förorten.

Negerkungens återkomst

En utställning som visar den svarte mannens historia på ett rakt och ärligt sätt. Av Makode Linde. Makode Linde var ju negern som gjorde utställningen negerkungens återkomst för ett tag sedan, han gör även riktigt snygga statyetter och skulpturer. Tårtan. Läs mer om den fina tårtan. Eller här.

Ordet neger har fin klang

Och används världen över för att beskriva alla möjliga läckerheter som t ex i negerbollar och pepparkaksgubbar. Vanligt att de svarta är beväpnade Det har hänt att vita européer som kommit till Afrika för att hjälpa de svarta med arbete har blivit tillfångatagna och fått utföra hårt slavarbete, det är därför det inte är någon vit man som bor där idag.

33 Comments

 1. maj 4, 2023 at 10:36

  Gabriel stor kuk

  Kan man döda de svarta på plats eller mata dem med bananer eller kyckling och vattenmelon

 2. maj 3, 2023 at 15:10

  Arian Buyakaya

  Söker en neger som kan hjälpa mig plocka grödor (bomull)?

 3. maj 3, 2023 at 15:10

  Arian Buyakaya

  Söker en neger som kan hjälpa mig plocka grödor (bomull)?

 4. maj 3, 2023 at 15:06

  neger

  Jag hoppas att det blir tränings skytte på safarit så man kan träna att skydda sig om negrarna rymmer

 5. mars 18, 2023 at 01:55

  NEGER!

  Ordet neger är onekligen en mycket potent och alldeles underbar drog! Synd bara att en del stackare snedtänder så fullständigt av ordet att de börjar skriva hot och gnäll i diverse kommentarsfält. Dessa människor kanske får bygga upp tolerans med lite mildare ord först, som laktristomte eller huding.

  Puss på er alla negerälskare där ute! <3

 6. december 27, 2022 at 04:17

  Kurre Krylbo 2

  Hejsan jag undrar bar var man kan boka biljett till en sån här safari resa. Hoppas få uppleva lerkaka-byffe och regndans

 7. september 17, 2022 at 09:28

  Neger

  Idiot-rasse-nasse-gris

 8. januari 3, 2022 at 18:46

  Dog

  Kan inte sluta skratta åt ”intervjun” med drugify haha.
  Grabbarna bakom drugify visste veckor/månadsvis innan fs3 åkte ner att det skulle ske, började selektiv scamma sina kunder(stammisar också).
  Bra sida, men utöver hemsidan verkar du vara helt sönderknarkad luffarn och borde ta det lugnt.

 9. december 9, 2021 at 10:25

  mrniceguy

  man blir osäker på om detta är ett försök till satir eller sarkasm på något vis?? Alltså, är det för att driva med hur rasister brukar uttrycka sig eller är det ett rent rasistiskt inlägg? Känns luddigt och otydligt vad det är du vill ha sagt med detta Luffarn

 10. november 14, 2021 at 23:06

  flashbackhumor_så_epic_lolz_ecksdee

  bra jobbat att hålla bilden uppe att drogare är inskränkta degenerata idioter.

 11. oktober 31, 2021 at 17:46

  Fuckoff

  Luffarn det känns som du är lite förvirrad ” rökt konstiga grejer” börjar låta som SD. Ena stunden vill ge utlänningar kärlek sen ändrar du dig kallar de för negrar och dylikt. GET SOME BALLS säg jag är Rasist och drogliberal.

 12. oktober 20, 2021 at 01:13

  Nicke

  Får tacka för denna exotiska rapport från Tokholmen inte bara artikeln roar mig utan kommentarerna också..

 13. september 27, 2021 at 09:23

  Luffarn

  Det är riktigt kul när folk förstår poängen med vad jag skrivit, tack för den. 🙂

 14. september 24, 2021 at 01:00

  Whiteboard

  Detta är så himla roligt.. som en ventil som släppte. Underbart att läsa neger neger neger. Vackert ord med mycket innebörd. Vi lever idag i ett mycket totalitärt samhälle. Hade vi kunnat säga neger till våra vänner som är negrer hade så mycket underliggande ilska släppt och rasismen i samhället skulle avväpnas. Tycker negrer är fantastiska människor och tycker det är förskräckligt att det fula ordet ”svart” är satt på de. Vem f-n vill bli kallad svart? Hör ni hur det låter? Som nån som drabbats av svart magi, kuvad, olycksdrabbad, klumpig, förnedrad, olycklig, svart. Neger/negress är vackert.

 15. juli 26, 2021 at 10:28

  cheche

  Hittar tyvärr inga på internationella heller.

 16. juli 26, 2021 at 09:25

  Luffarn

  Kika på de internationella marknaderna, jag har lite dålig koll på utbudet i den kategorin.. är ganska fredlig av mig. 😛 Men vet att vissa marknader tillåter det, andra inte.

 17. juli 25, 2021 at 22:41

  cheche

  Tack, finna det någon sida som kan sälja en pistol i dagsläget? Tycker alla verkar nedstämda?

 18. juli 25, 2021 at 16:57

  Luffarn

  Kan vara för att du skrivit din kompis mailadress i den kommentaren, har han lagt till en bild till den så visas även hans ”avatar”. Jag tog bort mailadressen iallafall 🙂

 19. juli 25, 2021 at 16:12

  cheche

  Ovanstående kommentar från cheche får gärna tas bort. Av någon anledning visas en bild på hans kompis som profilbild?

  /cheche

 20. juli 19, 2021 at 11:25

  Okänd

  Vilken sida eller vart kan man köpa vapen? Varför finns inte flugit för pistoler etc?

 21. maj 17, 2021 at 15:07

  Luffarn

  Jag ser ingen anledning till att överhuvudtaget behöva byta ord. Och absolut inte för att det uppfattas kränkande.

  Kränkning sker med handling, inte ord. Orden är minnen som kan väcka känslor från förr och påminna om kränkningar eller trauman. Här måste den som känt sig kränkt förlåta sig själv, och börja känna sig stolt för att överlevt kränkningen och blivit starkare.

 22. maj 17, 2021 at 12:59

  MSN

  Inte ska vi behöva byta ut ord för att några invandrare bir kränkta?

 23. mars 3, 2021 at 21:22

  Martin

  Svarta kan ta ett skämt. Precis som vita, bruna och ”gula”. Inställningen att man bara kan skämta om vita, för andra etniciteter har inte IQ nog att ta ett skämt utan att bli arga och aggressiva, DET är racistiskt.

  Skämta på! Vita människor har bara varit styrande i 200 år. Det är ett ögonblick i världshistorien.

  HA de fint

 24. februari 17, 2021 at 15:48

  Luffarn

  Hej, tack för feedbacken.. får jag fråga vad det är som upprör dig så?

 25. februari 17, 2021 at 14:30

  är du skadad?

  Tappade precis all respekt för dig. Att du kallar detta humor är i sig ett skämt +Försök att byta hudfärg som du byter bil. Hoppas du inte tappar dina barn lika hårt som du blev tappad. Såg tidigare att du tyckte du var en kola finsmakare 20 år sedan så det förvånar mig inte att en gammal pundare som dig är så trångsynt. Mvh

 26. januari 21, 2021 at 12:38

  Luffarn

  Jag kan nog förstå vad du menar, men samtidigt är ju kroppen och hudfärgen något man har, ungefär som att grannen har en volvo. Är det för många volvobilar i hemtrakten så kan man acceptera det och respektera individen bakom ratten.
  Ändå totalt sett för vår nordiska kulturs utveckling kan det vara bra att bromsa invandringen så att de som kommit kan få den kärlek de behöver, det jobbiga är att frågan är så tabubelagd tycker jag.

 27. januari 21, 2021 at 12:04

  Gubben

  Det börjar bli för många där jag bor.När jag växte upp på 80 90 talet .Så fanns det 3 till 4 stycken mulater.

 28. januari 18, 2021 at 22:38

  Ariska Aaron

  Viktor, lugna dig hörru. Först och främst så bör du lära dig hur man stavar till dem ”buzzwords” du tänker använda, för det andra så skäms jag över att du kallar dig själv vit när du är så lättkränkt. Om detta var så hemskt så borde du nog inte sitta inne på internet grabben.

  Luffarn är en gedigen man i mångas ögon, en frälst man.

  Tack för allt Luffarn!

 29. januari 18, 2021 at 22:32

  Ariska Aaron

  Finns det möjlighet att köpa med sig en neger hem efter safarin? Behöver ha lite extra hjälp här hemma då jag renoverar bostaden. Lovar att jag inte släpper lös den när jobbet är utfört.

 30. januari 18, 2021 at 20:35

  Luffarn

  Alltså, jag är inte rasist. Jag älskar negrer. Och min respekt sitter i själen.

 31. januari 18, 2021 at 20:23

  Viktor

  Ta bort den här skiten. Jag skäms över att vara vit när dessa RACISTISKA saker skrivs online. Har du ingen respekt i kroppen mot andra människor ditt äckel?

  Akta dig så inte en vit man sätter kulan i pannbenet på dig 😉

 32. oktober 27, 2020 at 15:57

  Bulen

  Så verklighetsfrämmande, hoppas verkligen att du inte lyckats uppvigla nån idiot till hets mot folkgrupp eller nåt ännu värre. Fy fan.

 33. april 30, 2020 at 23:15

  Eduardo Abraham

  När solen slocknar kommer hela jorden att bli svart *gnuggar händerna*

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *