Beroende, corona och droger, sars-cov-19, Skademinimering,
Droger

Hur är det med att att ta droger när man har sars-cov-19?

Kan man ta droger som corona/covid-19-smittad

Harm reduction, skademinimering för medvetna pundare. Gör vad du kan för att fira med oss på andra sidan den kinesiska förkylningen.

Köp på dig ett lager av det du behöver, av flera skäl. Och om du har den möjligheten rent ekonomiskt såklart. Att du slipper springa och skaffa det du behöver varje dag kan vara riktigt skönt om du blir sjuk, du slipper dessutom smitta andra. Att beställa via post är också att föredra i detta läge. Har du inte lärt dig handla på darknet så är detta ett ypperligt tillfälle. Här kan du lösa min guide till darknet

Skaffa en backup kran ifall din blir sjuk

Var också beredd på att dina langare kan bli sjuk, och att det kan bli lite knas med leveranser överlag. Förbered dig på att du kan behöva vända dig till nya, ta reda på några bra langare i förväg.

Kvalitetstesta drogerna

Köp hem test från The HUP. Säkra att det inte är fentanyl i heroinet eller bajs i kokainet enkelt hemma. Kostar inte mycket och fett värt att ha tillgång till! Här kan du beställa dessa

Undvik opiater

Opium, heroin och syntetiska derivat sätter många organ i sparläge, och det kan i vanliga fall vara en positiv effekt som förlänger livet. I detta fall vill man inte lägga kroppen på sparlåga, och morfin-liknande ämnen (alla opiater) är också andningsdepressiva, du behöver dina lungor om du blir sjuk.

Snortrör som kanyler

Se till att du har ordentligt med rena kanyler hemma, hamstra på dig ett litet lager så att du inte behöver jaga i onödan och riskera att bli smittad eller lika illa, smitta någon annan. Du som snortar, ha ett eget snortrör och använd för helvete inte en gammal sedel. Klipp isär ett sugrör, eller ta ett rent vanligt papper. Det går att göra rör av det mesta.

Rengöra sprutor från smitta

I värsta fall, så kan man desinfektera kanyler, detta gör du med Klorin, utblandat med vatten. 1 del Klorin, 10 delar vatten. Tvätta först bort eventuellt gammalt blod om det finns. Finns inga blodrester kan du dra in klorinet direkt i hela sprutan, och tryck sedan ut det. Upprepa processen med vatten två gånger. Har du inte klorin, så gör åtminstone detta med vatten 3 gånger. Denna metod funkar för att ta bort HIV och Hepatit C.

Gamla trubbiga sprutor kan vässas om du har en tändsticksask, slipa sprutan mot plånet. Spola den och tryck ut efteråt med vatten i den för att få bort rester som kan fastnat.

Röka meth, crack, horse eller tobak. Eller gräs.

Sars-cov 19-sjukdomen gör det svårare att andas, och det kommer också göra det svårare för dig att få i dig och ta upp drogen via lungorna. Röka heroin är risky business av flera skäl om du blivit smittad, men samtidigt det svåraste att låta bli om du är torsk. Och notera att det är inget att skämmas för, att vara torsk på någon drog överhuvudtaget ska sluta skambeläggas. Det bästa är om du klarar att detoxa dig innan du blir smittad. Tobak är också farligt, om man röker mycket. Se om du kan börja snusa istället, ett tag iallafall. Eller ännu bättre, skaffa cigariller eller pipa och andas inte ned rök i lungor. Nikotinet tas upp i munhåla istället.

Alkohol-beroende och corona

Är du med i a-laget, eller bara en vanlig hederlig smygalkis så förbered dig också om du kan. Har du lite pengar över så köp på dig ett lager sprit spm räcker i 3 veckor. Hushåll med bestämdhet, det är svårt men det går. Du måste i första hand undvika att få abstinensen, det är viktigare än allt annat. Prioritera det drick sedan en öl i timman, det kan vara en öl, ett glas vin eller en snaps. Undvik att bli packad! Få också dina nära och kära att förstå, då de i vanliga fall råder dig att inte dricka så gäller det här att du inte får abstinens. Nu gäller detta den som är alkohol-beroende på riktigt, ta inte mina tips som ursäkt för att få kröka om du inte tillhör den gruppen – alkohol försämrar immunförsvaret en liten aning så det bästa är att vara nykter om man vill undvika att bli sjuk alternativt klara sjukdomen utan komplikationer.

Läkemedel utskrivna i storpack

Be att få mer utskrivet, vilken substans det än gäller. Så att du har ett lager hemma. Kontakta din läkare, eller den som kan förstå dig. Kanske kan gälla de som är i olika rehabiliteringsprogram och tar metadon, Sub eller dyl. Notera att dessa också är opiater. Men måste du så måste du.

Glöm inte att opiat-abstinensen påminner fett mycket om just att vara sjuk i corona. Det är på pricken samma symptom rätt ofta.

 

Tack till

En del av tipsen är hämtade och översatta från Yales Program in Addiction Medicine, Global Health Justice Partnership, samt Crackdown. Du kan ladda ned deras guidelines i PDF-format här. COVID-19_Guidance_HarmReducation_31720

9 Comments

 1. september 7, 2021 at 18:54

  Ice meth

  Tyskland har funkat klockrent o world market kan jag rekommendera

 2. maj 26, 2020 at 09:24

  Luffarn

  Ja, svårt med bra keta i Sverige verkar det som. Svårt att testa fram vad det egentligen är också eftersom det cirkulerar varianter på keta som i tester visar samma utslag som riktigt keta.

  Jag har själv inte hittat tillbaka till Moonbanana, (han hette också CoolBlaze på någon plattform, samma kille). Sist jag såg honom var på Nightmare Market, men sedan dess har ju flera internationella plattformar lagt ned/gjort exit.

 3. maj 25, 2020 at 17:01

  Guldnougat

  Hej, hur får jag kontakt med den där Moonbanana som du rekommenderar för ketamin?

  Det som finns på FS har för låg kvalitet.

 4. maj 21, 2020 at 08:34

  Luffarn

  Tjena! Ja det finns många liknande sidor, men det har varit så mycket exit scams nu för tiden så kan inte rekommendera någon just nu.

 5. maj 19, 2020 at 23:54

  hussein

  hur hittar man bra kranar från nederländerna?
  finns det några bra dark net sidor som säljer billigare än flugsvamp?

  /mvh

 6. maj 16, 2020 at 16:11

  Parzival

  Tja igen! Okej jag förstår vad du menar men vet bara inte hur jag ska få posten anonymt? En postbox är ju fortfarande registerad till ens address så den är ju inte anonym och varje polis i stockholm vet vad som finns på frejgatan 13 hahahah. Sedan kanske ett bra alternativ är att skriva in sina vänners adresser och rotera eller? Har du några ideer?

  Tack för ditt svar, mvh Parzival 😀

 7. maj 16, 2020 at 10:44

  Luffarn

  Tjenixen! Det är lika mycket vilket land du beställer från som vilken substans. Kokain är t ex svårare att få hem i lådan än vanliga LSD-trippar.

  Nä ibland skickar inte tullen ut beslagsbrev, med det kan väl bero på flera orsaker, allt från att de själva suger i sig grejjerna till att det är så liter att de inte orkar annat än bara förverka det. Men ofta tar det några månader innan man får det där brevet också..

  Jag har inte stenkoll på hur de jobbar just nu mer olika länders post, försök jobba på att hitta ett sätt att ta emot posten anonymt så kan du ju välja vilket land som helst. För några substanser tror jag man nästan måste ta hem från Nederländerna idag?

 8. maj 15, 2020 at 00:56

  Parzival

  Luffarn, jag är en ny och ivrig becknare som söker din hjälp 🙂
  Har läst alla dina artiklar för inspiration och tips men det är en fråga jag behöver hjälp med.

  På flugsvamp är väldigt många saker för dyra för att kunna få ut en bra vinst ur dom, kan vissa pålitliga utländska sidor men vill veta vilka länder är riskländer för tullen, vet att nederländerna och spanien är det men finns det några fler? Är polen,frankrike eller tyskland det ?

  Sedan undrar jag om tullen alltid skickar ut beslagstagsbrev eller bara ibland eftersom jag beställt produkter (cannabis) från Spanien där jag varken fått sakerna eller fått ett brev från tullen.

  Har du lyckats? och vilka länder rekommendera du för utrikes beställningar?

  Med vänliga hälsningar din trogna läsare och fan 😀

 9. maj 12, 2020 at 03:08

  HasselhoffSWE

  Fet cred att du fortf lögger uppp massa ny content. Big ups bradda! Själv drog man lite mer snabbe än vad som behövdes för att fixa trpkigaste admimistrativa tjänsterna dettta året på jobbet. Och nu sitter man här och förbannar sig för att man köpte för lite benzo. Varannan fucking gång samma öde 😅det där grammet cola tar alltid hLv budgeten sdn e man där man e. Tur man gör ett bra jobb 1 av 4 månader.

  Och nu väntar jah ba den på den onda cirkeln. Vakna med 4 alpro i kroppen om 3 timmar utan balans. Dra en line, trilla in in duschen, ny pull over med ostrykt skjorta.
  Men ey, bättre äb ingen sömn (får la se). Kommer dock behövas en lina störra än gårdagens morgondos. Å sen blir ångesten så trevlig däf runt lunch och hjörnan cloudy att enda alternativet e refill. Sen är klockan 2330 igen och mam har 4 folköl å en ksalol, ber om sömn, men icke.

  Äsh det e måndag, får sova ut på lördag. Be till jesus att folk låter mih va på kontoret ostörd eller att jah får en monoton uppgift som tar 3 dagar men måste bli gjord så folkblämnar en the fuck alone.

  Men jesus e keff för imorgon kl 14 (jesus kanske inte e så keff kunde vart 09)ska jag presentera nyckeltalen jag tjackade ihpp i excel igår. Ba förklara ekonomin för alla minanchefer utan att verka lost. Tur shit att man har sifferminne som naturbegåvning (om nu inte alpron säger nope te det å tjacket plus sömmbrist leder till en presentation utan röd tråd å massa ”inspirerande” svammel om vart vi egentligen borde ta bolaget (antagligen helt tröga ideer)

  Aja, nog med detta svammel, håll tummarna för mig mina fellow zubbies s. Tog mig tyo wh att rättstava det så kanske får mina 3h sömn ändå 😀

  Peace, zubba på, fucka lite hjärnkemi å hoppas 80% är back in w months xD. Värsta e att jag har 5h bra tjack, ett gram sjukt ladd, men bara 3-4 benz å no cash lr streetdealer (ny stad)

  Ok oeace out 4 real nu. Stay black bitches

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *