Benz, Svenska knarklangare,
Intervjuer, Vendors
Mupparna är en av de större langarna på nätet, de är kända sedan tiden på Flugsvamp 3 och har haft bra betyg där. Mupparna becknar lite allt möjligt, men är ändå nischade mot receptbelagda läkemedel.   Mupparnas finns på marknaderna Archetyp, Flugsvamp 4.0 och med egen clearnet web.   2023-03-09: Det är en del som har klagat på Mupparna senaste tiden, det gäller FRAMFÖRALLT köp via deras clearnet webb, folk som handlar av Mupparna på Archetyp är även fortsättningsvis nöjda. Har du inte ännu lärt dig handla på Archetyp Market så rekommenderar vi dig att du gör det nu!   Feedback på Mupparna finns att läsa på Guldkran här         Vilken känd TV serie är er absoluta favorit?
The wire – HBO
Oväntat! Hade ju kunnat slå vad om att de skulle svarat ”The Muppet Show” här…   Hur länge har ni becknat grejjer på nätet?
Vet inte exakt men jag skulle tro att vi har sålt varor på nätet i ca 5 år. Vi gick under ett annat namn på fs2 dock men vill inte outa det här.
  Vad tror ni om utveckling med Bitcoin och andra kryptovalutor, kommer de fortsätta öka i värde? Hur mycket tror ni en btc är värd om 2 år?
Vi är övertygade om att bitcoin och andra kryptovalutor kommer öka i värde. Kanske ett ras till innan dock. Svårt att säga värdet om 2 år men vi hoppas det ökar till det dubbla 🙂
  Är ni taggade inför julhandeln?
Absolut, varje år är det extra tryck på vår shopp och vi arbetar stenhårt för att alla skall hinna få sitt godis.
  Kommer ni ha någon julrea? Vilka produkter, om det är något ni redan nu kan avslöja?
Vi brukar köra reor varje jul. Har inte bestämt produkter ännu men det är alltid 2-4 produkter med reor. Vissa år kör vi även special rabattkoder som vi delar ut på olika ställen. Vi kan ordna en speciell luffarn.com rabattkod som vi kan dela med oss av 1a december så kan läsarna på sidan ta del av extra rabatter !
  Känner ni att det är någon substans eller preparat som sålts mer under “pandemin” än förut… tänker om depression ökar, kanske fler säker sig till t ex Lyrica.
Lyrica har ökat lavinartat men våran bästsäljare är och har näsan alltid varit ksalol samt tramadol. Ett tag hade vi nästan 8 tramadol sorter men det var så högt tryck på dom så dom sålde slut relativt snabbt. Vi har dock mycket roligt på gång in så håll utkik.

Mupparnas Tramadol-utbud i nedan bild…

  Vad är ert bästa tips på att hålla sig i form en hel natt om man bara drar ladd?
Imovane!
  Jag personligen har lite svårt för benz, men har också en massa vänner som mår väldigt bra av att efter en tuff tjack-helg gå ned med hjälp av t ex imovan. Själv brukar jag ta avtändningen “som en man” och stå ut. Vilka rekommendationer har ni när man ska tända av och bli “normal” ett tag?
Lyrica funkar både på avtändning och bakfylla
  Ni var bland de mest populära langarna på Flugsvamp 3, har sett att ni har en egen webb på mupparna.com men om man vill handla grejer av er på en marknadsplats, har ni som många andra reggat er på Archetyp och/eller Torrez eller har ni planer på det?
Just nu finns vi ej på tor sedan fs3 stängde ner. Men vi har kollat på Archetyp och kanske eventuellt börjar vi sälja där. Vi jobbar ständigt med att förbättra våran clear sida dock. vi har precis infört pgp kryptering i kassan där kunden kan kryptera sin egna adress.
  Har ni några nya knarksorter på väg in i sortimentet, isåfall vilka?
MDMA la vi ut idag och 3CMC är nytt. Vi har även annat på gång, hasch och annat mys. På fs3 försökte vi specialisera oss på läkemedel men vi har haft alternativet att utöka med droger och vi har tidigare valt att strunta i det pga olika omständigheter men nu känner vi att vi kan utöka med allt då många kunder gillar oss men vill ha övriga droger med.

Mupparnas utbud av övrigt knark..

Några exempel från deras webb
 
Vad tror ni om Flugsvamp 4?
Vi följer utvecklingen av allt kring flugsvamp men just flugsvamp 4.0 har inte klingat bra i våra öron och vi har valt att ej göra något där ännu utan vi avvaktar och ser hur det fortlöper.
  Tillhörde ni bland de lyckliga som hann ta ut sitt saldo innan Flugsvamp 3 stängde?
Det gjorde vi dessvärre inte. Vi förlorade en hel del där. Över 300.000. Självklart var det tungt men finns inget att göra åt saken. Om en marknad väljer att begå exitscam så är det svårt för oss att göra något. Ser att frågan kring (varför hade ni så mycket där inne) florerar överallt men det är inte bara för oss säljare att ta ut det. fs3 ledningen valde att ha ”orderstopp” i 2 dagar typ sen stänga o ta allas pengar så orderstoppet var bara spel för gallerian. Det fanns mycket annat som pågick i bakrunden över en månad innan nedstängningen som talar för att detta var en planerat exitscam sedan minst 1 månad tillbaka. Kan inte gå in på detaljer men det fanns en konversation med en av adminsen på flugsvamp 3 som avslöjade det som vi fick information om EFTER nedstängningen vilket är olyckligt.
  Hur påverkar stängningen av Flugsvamp 3 knarkbranschen i Sverige?
Jag tror ärligt inte att folk köper mindre droger för sidan gick ner. Man vänder sig bara till andra aktörer.
  Har ni märkt någon skillnad i antal brev som går förlorade? Vi är nyfikna på att veta ifall det rullas ut någon slags inrikes kontroll på post och isåfall om det märks hos er som becknar.
Ja det märks direkt om dom kör någon räd någonstans. Vi förlorar dock inte speciellt mycket brev då vi alltid har bra stealth på våra paket men det händer ju givetvis. Jag skulle dock säga att majoriteten av paket som beslagtas av polis som vi säljare postar handlar om att kunden har span på sig eller har tidigare köpt narkotika från okänd säljare eller någon som inte har bra stealth och på så vis fått sitt namn flaggat. Skulle säga att 1-2 brev av 100 försvinner på nåt sätt
  Vilka 3 produkter är era storsäljare?
Ksalol Tramadol Pregabalin
  Knarkar ni själva? Isåfall vilka favorit-sorter har ni?
Brukar inte avslöja sådant men en del av oss röker weed. Dock har några gått över till edibles.
  Kvalitetssäkrar ni de grejer ni köper in, och hur?
Allt vi köper in ger vi till testpersoner. Helst flera stycken då det ibland är svårt för en person att lämna bra information kring en produkt.
Stort tack till Mupparna för intervjun, en stabil kran har svarat.  

68 Comments

 1. maj 12, 2023 at 16:18

  Veteranen

  Röda för mig. Undvik mupparna gått 6 veckor utan leverans!!!!

 2. maj 3, 2023 at 10:27

  Sickan

  Över en månad sen jag beställde i från dem och har fortfarande inte fått ett skit av dom. Undvik dom om ni inte vill förlora pengar.

 3. maj 3, 2023 at 07:41

  Sleepy

  jag saknar 2 leveranser från muparna, vilka vendors kan man lita på i dag?

 4. april 28, 2023 at 19:17

  Missnöjd

  Mupparna är inte pålitliga allt fler som inte fått sina saker börjar dyka upp mer i mer på olika forum.
  Själv har jag väntat en månad nu utan någon resultat och ingen svar via mail heller..

 5. april 28, 2023 at 15:28

  Orren

  Handlade samma dag som dig Doc och är i samma situation. Fortfarande ingen leverans.

 6. april 19, 2023 at 15:19

  D.O.C

  Jag handlade av mupparna 30/3 och den 31 fick jag mail att ordern är complet än idag har jag inte sett röken av paketet, skrev mail efter tredje svara dom att jag kan enkelt kolla order status på deras sida och står de complet så är den postat, Nu så här efter en tid varken polis brev eller nåt och enligt dom så är paketet postat.surt att förlora 1400 för ingenting…

 7. april 6, 2023 at 07:47

  KB

  Dom levererar ej!! O taskig attityd i mail.

 8. mars 18, 2023 at 16:09

  Sockenkverulanten

  Handlade av Mupparna från deras clearnet sida för 3 veckor sedan och har fortfarande inte fått något i postlådan.
  Är det någon här som fått sin beställning de senaste veckorna?
  Undrar också om någon har en fungerande mejladress till Mupparna?
  Kan tillägga att mina tidigare beställningar fungerat bra med 3-4 veckors leveranstid.
  Känner mig dock väldigt orolig när deras clearnet sidan ligger nere..

 9. oktober 27, 2022 at 02:36

  Jonah

  Och jag tycker de ska införa automatisk kryptering (likt fs3-4, Archetyp osv) av adress och sånt, för oss som inte förstår oss på pgpnycklar och sådant vi andra stoppar upp där bak, men kanske får lida dubbelt för senare i livet=O

 10. oktober 27, 2022 at 02:27

  Jonah

  Har aldrig fått vänta särskilt lång tid på just mupparna, då de alltid gjort bra ifrån sig enligt mig=) Både lev.tid och stealth! Dock kan stealthen behövas uppgraderas lite, den är liksom fortfarande som tidig fs2=/ (postmord, snut, tull vet, och har gärna sönder paketen lite halvt, bara för att ahaaaa) c´mon, it´s ´22 =D, även om den är ok.
  Däremot har det tagit väldigt lång tid för vänner som köpt via dom på sista tiden. Och skulle det hända mig så skulle jag troligtvis käka dubbelt så många tabletter under tiden jag väntade, än vad jag beställt! Inte kostnadseffektivt på något sätt=(

  Så snälla uppdatera stealthen. Funkar inte med tjocka klumpar till post längre!

 11. juli 18, 2022 at 11:28

  Luffarn

  Ja, fast det är några som verkar få vänta längre än vanligt på sina grejjer, kolla forum-tråden på plattan för Mupparna: https://plattan.vet/threads/mupparna.8/

  Använd helst Archetyp market när du handlar av dem, så har du säkerheten med att pengarna i karantön tills du får grejjerna.

 12. juli 18, 2022 at 00:42

  King

  Är dom (mupparna) fortfarande gröna? Är de säkert o handla på deras clearnet sida? Får man oftast fram sakerna??
  Är helt ny med o köpa substanser på nätet kan jag tillägga så inte helt säker på hur de hela går till än :/

 13. juni 23, 2022 at 15:17

  Xhris

  Snälla hjälp mig. Jag vill handla men kan inte och förstår inte bitcoin alls osv. Finns det något enklare sätt. Snälla, hjälp mig någon

 14. maj 25, 2022 at 13:45

  Criminalclass

  Dom har alltid skött sig för mig dom har hjälpt mig i år med min smärta
  ursäkta men vad är deras mail? slutar den på .com eller .se?

 15. maj 22, 2022 at 08:19

  Sara

  fyfan vilken jävla sida dom har. är ju typ roligt att sitta och titta på alla videos 😀

 16. april 14, 2022 at 15:28

  Luffarn

  Härligt att höra John, bättre sent än aldrig.

  Kollade du på stämpeln på frimärket när det var postat? Så vi vet om det är PostNord som varit sega igen och inte behöver skylla på Mupparna i onädan? 🙂

 17. april 13, 2022 at 21:19

  John

  Ena beställningen kom faktiskt idag, cirka 3 v senare. Lång leveranstid men fick grejerna iallafall

 18. april 12, 2022 at 19:30

  John

  Köpte en order för 3 v sedan och en till mindre order för cirka 1 v sedan. Ingen av dem har kommit fram och kundsuporten svarar inte.

 19. februari 24, 2022 at 11:56

  H8hoho

  Vad har mupparna för mail?! Jag råkade föra över för lite via min egen plånbok på safello, så förde över 168 kr till. Då kan den väl knappast bli avbruten?! Fattades drygt 90kr

 20. februari 23, 2022 at 13:47

  Karin

  skumt.. jag har handlat på mupparnas clearnet sida säkert 100 gånger senaste 2 åren och 1 paket har försvunnit som dom skickade ut igen på nytt.
  ja tittar på min orderstatus varje dag nojig som jag är och den fungerar varje gång med. (ser inte vart paketet är men ser om det är skickat) vilket räcker för mig.

 21. februari 20, 2022 at 19:34

  Kalle

  har beställt ett par gånger av mupparna på clearnet och hälften har kommit fram och hälften inte. Dom svarar inte på mejl angåeende ordrarna som inte anlänt och deras orderstatus funktion på hemsidan funkar inte heller.

  Blir till att handla av dynamitbutiken.info framöver. Dom blev också blåsta av ledningen på DF och förlorade mycket pengar och kunder då DF ledningen blåste folk i deras namn.
  Har beställt där många gånger och där får man alltid sina varor och alltid svar på mejl.

 22. februari 17, 2022 at 13:49

  Janne

  Fick ett autosvar från dom:

  ”Fel på betalsystemet. Just nu tar det lite längre tid innan systemet känner av betalningar och därför kan ordern visas som avbruten på orderstatus även fast du har betalt. Vi felsöker detta men vi går igenom alla ordrar manuellt flera gånger om dagen för att fånga upp allas betalningar.”

  Kan någon bekräfta att dom har fått sina beställningar?

 23. februari 17, 2022 at 13:13

  Danny

  Mupparnas Support mejl adressen är borta, hur får vi reda på vad som har hänt? Jag har med skickat pengar som inte kom fram..

 24. februari 17, 2022 at 12:21

  Henrik

  Same here, clearnet sidan verkar ha problem

 25. februari 15, 2022 at 18:45

  David

  Satte in pengar som alldrig kom fram vad göra? Dom har ingen support heller

 26. februari 5, 2022 at 19:56

  Lutfisk

  mupparna var dom största på df. bara bra att dom lämnar. stöd dom mindre säljarna som blir utnyttjade och scammade av ledningen.

  de forumet är inget annat än scam forum.

  länge leve mupparna som lämna dom idioterna.

 27. februari 5, 2022 at 19:54

  Reaver

  mupparna likt andra säljare har valt att lämna df för dom scammar säljare och kopierar sidor. dom försöker även pressa säljarna på pengar och andra dumheter. drogforum är det största scamforumet som finns.

  när jag mailade mupparna och frågade hur det låg tid så skrev dom att df ledningen har lämnat ultimatum till flera säljare. sluta sälj på andra ställen än df eller betala % på försäljning. mupparna och andra aktörer vägrade detta och då blev dom tvingade att lämna.

  men df ledningen har redan kopierat 3 sidor och snott design samt snott mycket pengar från dom säljarna vilket redan är känt av många.

  forumet blev av med 6 säljare igår. en tidsfråga innan forumet dör.

 28. februari 4, 2022 at 21:28

  Ghost

  Då var Mupparna också utslängda från DF…

  Ghost

 29. januari 17, 2022 at 14:53

  Luffarn

  Jag rekommenderar dig att alltid handla på darknet, aldrig på clearnet. Det är så mycket säkrare på så många sätt.

 30. januari 16, 2022 at 19:03

  rutt

  undrar om mupparnas clearnetsida mupparna.com är legit? eller är det en scam?

 31. december 16, 2021 at 05:04

  Meshuggah

  Jag handlade bara konsol av mupparna på fs3 men handlade för 14 dagar sedan tramadol och 2cmc. Ska lägga en större order på tjo och hoppas det hinns med innan jul. Partytjacket ser inbjudande ut.

 32. december 12, 2021 at 02:44

  KK

  Jag trodde även jag att de lagt ned clearnetsidan, men nejdå! Fick mina produkter, lite sent, men kan ha varit jag som klantat mig lite, postnord framförallt(haha) och diverse saker, så ej Mupparnas fel!!!
  Mupparna är att lita på i alla väder enligt min mening, de har alltid varit en pålitlig kompis=)

  Mvh/KK

 33. december 7, 2021 at 15:08

  Hajjen

  Uppdatering: fick min order idag, tog bara lite längre tid än vanligt eftersom PostNord strulade lite. Så dom är fortfarande aktiva på clearnet.

 34. december 4, 2021 at 08:25

  hajjen

  Fick inte min order heller verkar som dom lagt ner på clearnet…..

 35. december 3, 2021 at 19:40

  asfaltgosse

  Jag har lagt två ordrar de senaste veckorna och de kom som de skulle, den senaste i dag. Aldrig några problem med dessa grabbar!

 36. december 3, 2021 at 03:16

  Sarven

  Hare hännt nåt eller? min besställning kommer inte fram!:(

 37. december 2, 2021 at 04:42

  Flygplan

  Hur får man tag i mupparna? Min beställning har dröjt och de står kontakta kundtjänst på deras sida men hittar inget?

 38. november 30, 2021 at 23:39

  fjuttad

  vem behöver archetyp när mupparna har typ samma sortiment ?

 39. november 20, 2021 at 04:46

  GottOchBlandat

  Vill bara uppmärksamma alla på att Archetyp inom kort kommer införa auto-PGP och betalning med bitcoin. Spread the words peeps, Archetyp är här för att stanna.

  / GottOchBlandat

 40. november 16, 2021 at 14:54

  Kalle

  vilket jävla sortiment dom hade. som julafton..

 41. november 13, 2021 at 11:35

  Luffarn

  Det beror på vilken enhet du sitter på, på denna sidan under PGP hittar du lite info (vi ska göra denna sidan mer utförlig så småningom men det finns en hel del tips om anonymitet redan) https://www.luffarn.com/anonym-guiden/

 42. november 13, 2021 at 02:04

  Bossth20

  Hur gör man en pgp key, jac är röt t ny, jag var lite på FS3 men nu är jag helt loat med ogo key??

 43. november 11, 2021 at 17:45

  Pizzabagarn

  Jag har handlat från mupparnas sida i mer än ett år och jag litar faktiskt mer på dom än dom som skötte fs3. mupparna har sagt från början att dom raderar all info efter avslutad order och det litar jag ppå att dom gör då.

 44. november 10, 2021 at 15:42

  Mia forsman

  dom har ändå pgp i sin kassa för att kryptera adresser så dom är steget före andra butiker på clearnet. har handlat hos dom i 2 år utan problem. dock är ja glad att dom infört pgp i kassan.

  evl har samma sak och dom 2 butikerna är dom stabilaste på nätet.

 45. november 9, 2021 at 21:50

  Kimmy

  Härlig intervju!
  Jag har länge tänkt på detta, men nu vill jag kolla ifall någon här har svaret på min fråga.

  Är Mupparna samma gäng som hade den fantastiska torrent-sidan Softmupparna, back in, de fina dar en hade ett community som gillade att dela med sig med varandra?

 46. november 7, 2021 at 23:11

  Mongol

  Varför har det blivit en trend att strunta i säkerheten och börjar använda clearnet som ingenting? Känns som att vi går tillbaka lite i utvecklingen här med alla vendors som börjar öppna sina egna wordpress shoppar …

 47. november 7, 2021 at 21:07

  anonym

  Kan verkligen rekomendera mupparna. stabil kran i mer än ett år.

 48. november 7, 2021 at 08:57

  Fredrik

  handlade en del hos dom på flugsvamp, visste inte att dom hade en clear sida.
  la en best i veckan för att testa och fick mina produkter.

  Grymt!

 49. november 6, 2021 at 09:26

  Karin

  Mupparna var lätt den största säljaren på fs3. Handlade där många gånger utan problem. Hoppas aldrig ni försvinner.

 50. november 5, 2021 at 23:46

  kungen

  Jävla vilket enormt sortiment ni har 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *