Beckna, Pusher, Sälja knark,
Droger

Tillhör du skaran som skulle vilja sälja droger och försörja dig på, eller få en liten extrainkomst på att beckna droger? Det där är något som är lättare sagt än gjort! Vare sig det handlar om att sälja knark på nätet eller live så finns det en jävla massa hinder och problem. Dels har du ju snuten hack i häl, men även problem med kunder och ”grossister” – och särskilt om det handlar om ladd eller heroin.

Bjöd på mer knark än jag sålde..

Jag är egentligen inte den som ska ge goda råd i detta, jag försökte under en period för ganska många år sedan. Det gick inte något vidare.. inte för att jag åkte fast, eller hade problem med varken kunder eller de som sålde grejjer till mig utan för att jag var för schysst. Och för att jag tyckte det var så jävla roligt att bjuda på droger, vare sig det var joint eller en lina så älskade jag verkligen hur uppskattat det var att erbjuda en polare ett bloss på spliffen eller en lina tjack på festen. Jag gav detta ärorika yrke några chanser – men varje gång var det samma historia. Jag hade inte tjänat ett skit på grejjerna jag sålde för jag hade bjudit bort för mycket.

Jag gav till slut upp, insåg att jag aldrig kommer bli någon drogbaron, men jag gillar fortfarande att bjuda om jag har lite över. Jag ser dock många polare i samma situation, de vill så gärna vara langaren som har grejjer och vissa tar hela soc-bidraget, köper på sig E och tjack, säljer några gubbar och några piller, men bjuder bort det mesta, särskilt när de själva är påtända. En eller två veckor senare är de likförbannat panka igen, men de står på sig och säger att de är bra langare. ”Jag tjänade 3 000 kr förra helgen”, är något jag hör ofta. Men att de bjöd bort grejjer för 6 000kr har de snabbt glömt. Sen vill de låna pengar, så att de kan köpa in mer och betalar tillbaka så fort de becknat av sin stash.

Att sälja knark på nätet?

Det känns som att det kanske är enklare att låta bli att bjuda bort större delen av sin stash om man säljer på nätet? Du får ju inte direkt en personlig relation med dina kunder.. de kommer liksom inte över och hänger hos dig en fredagkväll.

Hantera leverantörer och kunder när man säljer droger

Jag tycker alltid som köpare, även om det är små mängder för min del, att den jag köpt av bär ansvaret för kvaliteten. Jag vill inte höra att min langare skyller på i sin tur sin langare ”ey sorry man, jag fick dåliga grejjer.. lugnt eller”. Jag vill att den som skulle ha sålt dålig kvalitet till mig, direkt tar ansvar och sedan löser problemet med sin langare vid ett senare tillfälle om det nu är så. Jag gillar försäljare som beter sig schysst, ger mig pengar tillbaka utan jidder eller kompenserar med nya grejjer. Egentligen extra viktigt i just denna bransch, det är så jävla mycket skit omkring ändå och vi sitter i samma båt.

Gömma sitt knark och stålarna

Jag minns en story om en polare, detta var på 90-talet så det är rätt längesedan, men han hade becknat gräs i många många år. Och hade även rätt mycket stålar i kontanter hemma. En dag torskade han, och snuten hade på känn att han hade gömt pengar hemma. Nu har ju snuten sina lärdomar i var folk gömmer saker i sina hem.. jag tror att de har listat alla vanliga platser. I detta fall gick de rakt på två ställen, utan att leta så mycket mer. Först kylskåpet, och frysfacket. Där hittade de en pistol-replika (det spelade inte så stor roll, då det inte är en riktig pistol som fungerade även om den var borrad). För det andra, så hade han i skafferiet packat in massor av sedlar i ett avlångt knäckebröds-paket. och såklart fyllt på med riktiga knäckebröd ytterst. Han kunde senare veta att de praktiskt taget bara letat i skafferiet och kylen eftersom det var där saker inte var placerade som han mindes, överallt annars i lägenheten var allt på plats. Alltså, välj din gömma med omsorg.

Styrkan att inte knarka upp allt själv…

Detta är ju nästa svårighet. Den som börjar sälja t ex ladd gör ju ofta det för att han. eller hon själv vill ha så fri tillgång till ladd som möjligt. eller den som säljer gräs, älskar själv att röka gräs. Jag har inget bra tips på hur man finner den styrkan och beslutsamheten, men jag fattar ju att det är viktigt att inte suga i sig allt själv om man vill ha någon slags lönsamhet och pengar över till mat…

Att inte åka fast

Ja, du har ju snuten att hålla borta från dig också. Jag har sett vissa ha ett så galet naturligt beteende för att undvika problem här, medan andra helt tvärtom alltid drar på sig snutens blickar. Ett exempel är killen på festerna som så fort vid minsta lilla misstanke om att det är en civare i närheten, eller ett rykte om att snuten ska komma panikartad börja gömma sina grejjer. Vid ett tillfälle såg jag hela förloppet då en civare stod och iaktog hela festen en bit bort, och väntade in att en polisbil kom. Sedan såg den civilklädde polisen vilka som började skruva på sig och pilla i sina stashar när de såg polisbilen. därefter gick civaren fram till de polisklädda, med instruktioner om vilka bland deltagarna de skulle plocka in. Ett naturligt beteende är oerhört viktigt, i alla situationer egentligen. Behålla lugnet.

Bästa langarfilmerna

För inspiration, och för att lära sig hur det inte går till rekommenderas dessa filmer. Och innan du blir torsk på idén att bli knarklangare så överväg om det är för att du vill vara häftigt, få makt, ha mycket pengar. Då finns det nämligen både enklare och snabbare sätt. Knarklangare ska man bara bli, och det är vi alla här ute i Uddebo överens om, om man vill kämpa för att ge folk tillgång till substanser som borde vara lagliga. Och om man, som vi här ute i Uddebo, verkligen älskar droger!

 • Scarface
 • Pusher
 • Blow
 • Serien Narcos, om Pablo Escobar

Klipp från Pusher (dansk film)

 

9 Comments

 1. januari 20, 2023 at 08:54

  VonGreven

  Vi på vongreven har gått över till session från wickr och säljer det mesta därifrån. Vi specialiserar oss på lite ”roligare” droger än typ vanligt röka. Har dock svårt med marknadsföring till nya kunder då guldkant verkar vara död gällande admin (får inte upp annonsen). Har någon tips på hur man kan få igång affärerna och bättre marknadsföring.?

 2. december 26, 2022 at 05:38

  svenne bannan

  God jul :=

 3. december 9, 2021 at 21:35

  pillershoppen

  Hej
  Hittar inte dina kontaktuppgifter, ville kolla med dig Luffarn.

 4. september 6, 2020 at 10:57

  Luffarn

  Hallå! Absolut är det så, har du läst boken ”Att tysta skriket – Början och slutet på kriget mot narkotikan”, av Johann Hari? Skitbra, som beskriver rätt klockrent varför knark är olagligt och orsaker till beroende.

  Har en sida med de flesta marknader här: https://www.luffarn.com/marknader-darknet/ och det finns en annan sida som listar alla stora marknader här: https://darkweb.wtf – det som är bra med sista är att adresserna är omgjorda så att det är lätt att komma ihåg dem, t ex whitehouse.darkweb.wtf så kommer du till en fungerande onion-adress automatiskt. (Jag är med och uppdaterar den sidan också, så vet att den är säker).

  Bra inlägg du skrev. Ha det bäst!

 5. september 6, 2020 at 07:27

  white santa

  Tycker att när man fyllt 21år samma som rätten att köpa alkohol skall ingen stat ha rätten att säga alkohol är okej mnen inte hash heroin kokain eller vad som helst. Portugal legaliserade alla droger för ca 10år sedan väl. resultatet 10år senare små brott minskade knark maffian knäckt. mindre missbrukare inte fler. teori är att eftersom det är lagligt finns inte grejen att det är coolt i tånåren att prova något olagligt. iaf massor med pengar intjänade på att inte fängsla folk för knarkbrott. Varför är det inte samma i hela världen. tänk ha 5:a kokain med sig på flyget till USA droger lagliga i hela världen så bara gå genom tullen. många stater har legaliserat gräs. men fängslar fortfarande folk för andra droger och till straff upp till livstid?? ge någon livstid helt sinnessjukt. sen idioterna som är emot legalisering men tittar inte ens på grannlandet norgre där dom vill utöka eget bruk av bla kokain heroin till 15gram idag är det 5g vilket är generöst. mot Sverige där du blir av med körkortet fast du rökte för 2 dagar sedan. skaffa iaf tung/saliv skraporna som man ser på au cops som visar om du rökt senaste 24h samma med kokain. Men i sverige blir du av med körkort om du så rökte för 2v sedan helt sjukt. Man vill tro det är nåt skämt men icke och att lagen inte ändras är helt sinnessjukt. tex om du har 10gram kokain blandar ut det till 100gram då räknas det som hundra gram i sverige. i UK på polislabbet tas ev låt säga orenheter som socker bort och du åker dit på 10gram då 90gram är socker låter det vettigt. och glöm inte lagen ”i samråde och gemenskap om ni är 3st och en har 30gram kokain ni skulle festa 56st fredag lördag och ha lite kvar. om polisen hittar det och de får veta att alla 5 säger vi ni va i en bil. enligt lagen ”i samråde och gemenskap kommer alla 5personer dömmas inte till 30gram delat på 5 personer som en vanlig person hade trott. Nej alla blir dömda till 30gram var som att ni haft 30x5pers =150gram tro det eller ej men sån är lagen i Sverige.

  skrämmande och vet ni vilken drog som dödar mest nr 1 alkohol och skulle den uppfunnits idag hade den förbjudits som gobbe ghb typ. det är flesta överens om och var ju förbjuden i USA på al capones tid.

  varför skall jag bli straffad för jag inte gillar alkohol men gillar koks ibland. så sjukt samhälle vi lever i. eftersom alkohol är 21 år säger jag sama skall gälla alla substanser. och om nån som är emot droger läser detta hoppas jag du vaknar och inser alla är inte som jag eller du. jag tvingar inte på nån droger men tvinga inte på mig din bs att droger skall vara olagliga för dom är farliga. igen alla studier visar alkohol dödar mest. och visst döe det folk av heroin och kokain men är jag 21år och inte tänkte mig för på hur stor dos jag tog då är det mitt fel. värre är att ge mig 2år fängelse för 30-50gram heroin kokain som hade räckt låt säga en månad. och stör inte dig som är emot droger. och jag säger inte förbjud alkoholen utan legalisera allt som i portugal. Och börja med att 5g av alla substanser förutom rent fentanyl ev lsd ska va ok att ha för eget bruk. alla miljoner kronor det kostar fängelseavgifter för narkotika brott kunde räddat många liv istället kunde gått tilll folk som svälter att ge grundaren till ökända silkroad siten livstidsfängelse känner jag sånt hat för att jag tappar nästan tron på mänskligheten. och bara fölr den va så mycket på tv gjordes typ FBI DEA och vem vet vilka mer största operation. men silkroad 2.0 öppnades stängdes den nej. så en människa får livstid utan benådning. den andra siten läggs inte ens resurser på lovar 80% av säljarna flyttade till den men så äckliga är vi människor för nu skriver tidningar om nåt annat och visst 2st FBI agenter jobbar på nya silkroad. drogerna hade sålts ändå till köparna detta var 2010 varför inte få drogerna hem med posten istället för att möta sin kran på nåt skumt ställe riskera bli blåst rånad mm. såg bara fördelar.

  om jag kunde visa mitt hat mot folk som sitter fängslade pga droger skulle du bli rädd och vad jag skulle göra som hämnd för nån fått 20år för 20gram crack i usa eller 12år för 500gram heroin i sverige. jag kände denna person och de som vet heroin och mängd vet det är strängt straff fick i tingsrätten 8år överklagade och domaren höjde inte med 1månad lovar 1mån i fängelse är inte kul men denne pajas till domare dela ut 4 extra år som det var dagar. och du svenne som inte vet att 12år är typ max straffet om jag minns rätt så åker du på ett ton kokain får du samma straff komiskt. om man gillar svart humor. inget parti i sverige är för legalisering av droger inte ens hash och gräs som häpna nu 0 personer dött av i världen. iunte ens bevisat om rökning av gräs kan ge cancer som cigaretten och dödar varje år tusen åter tusentals människor som behöver sin dos nikotin. ser du hyckleriet nu. ok jag sa ingen har dött av gräs men vissa har fått långvariga psykiska sjukdomar och sitter på psyk. men hur vanligt detta är på låt säga 10000st hash rökare vet jag inte. jag får psykos när jag röker blir rädd att ja ska förbl8i i samma rus tillstånd.

  så inget för mig ta mig fan om vi inte skulle kunna ordna så de 15000st människor som dör av svält varje dag enligt google skulle finansieras lätt om pengar till att sätta dit folk med droger fängelse kostnader mm bara de sålt till folk över 21år och skall säljas i kiosker tycker jag. i schweiz i zurich fanns mynt automater stopppa in 2mynt fick ut ett paket med två st 1,5ml sprutor av märke Terumo (bästa märket) 0.45x12mm eller 0,5x16mm nål 1st kondom en folie sked citron syra. och sprutorna hade innan nålen sattes på ett tunt skikt som var som ett filter vanligtvis används bit av cigarettfilter. det jag tyckte var så coolt och roligt var varninstexten på sidan det stod COCAINE & HEROIN IS DANGEROUS TO YOUR HEALTH haha. och en kondom som sagt om du känner för sex efter en speedball somliga säger eightball iaf = loite heroin mindre än vanligt då du kommer slå i dig många under en kväll och vill inte dö av heroin överdos. dessa apparater var lite dolda så vanligt fint folk inte skulle störas av det. i sverige finns nu sprutbyte men länge var policy inga sprutor så kan ingen knarka igen sånt hat görs ingen poll eller nåt och den som fyllde politiker med detta ska ha en örfil. vad som hände var nästan alla som injicerade i sverige hade hepatit c en leversjukdom som sakta kan leda till skrumplever =döden kände en 22åring delade bara spruta en gång och fick hiv. tror utdelning av sprutor hade varit billigare. men detta höll på minst 10-15år de som ska i fängelse efter legalisering är de som säljer till minderåriga samma som alkohol och samma straff men leder det till döden och den som sålde var över 21år ska straffet va som vållande till annans död tror det är 2-4år. så om nån som är emot droger försök skriva emot mina punkter och varför nån skall bestämma vad jag stoppar i min kropp. och om du är hycklare dvs kokain olagligt men alkohol och tobak ska vara lagligt. ge bra svar då eftersom de 2st dödar mest. och googla portugal om du vill bara positiva saker sen allt legaliserades. ojoj minns ni vilken kritik de fick från resterande EU länder men titta funkade till det bättre.

  SÅ TA ALLA RESURSER SOM LÄGGS PÅ ATT BEKÄMPA DROGER OCH GLÖM INTE MEXICO NU HUR MÅNGA SOM DÖDAS I KARTELLKRIG DET SKULLE JU OXÅ FÖRSVINNA NÄR ALLT ÄR LAGLKIGT. sen är jag hycklare fråga skulle jag vilja min son sprutade i sig Heroin naturligtvis inte men efter han fyllt 21 skulle jag inte gilla eller ge efter att försöka få han att iaf inte överdriva men yes 21år gör som de som tycker alkohol och cigg ska va lagligt kör på. men med måtta.

  Luffaren hoppas du håller med mig på alla punkter och ev kommenterar nåt gillar din sida lista gärna mer adresser än till flugsvamp 3.

 6. mars 12, 2020 at 11:12

  Edwin

  Tror du på g_d också? Det förklarar ju allting 😉

 7. mars 11, 2020 at 22:15

  Luffarn

  Knark är guds gåva till mänskligheten, brukar vi säga här i Uddebo. Sen får du å Farbror Frej säga vad fan ni vill..

 8. mars 11, 2020 at 22:09

  Edwina freud

  Jag vet iallafall va björn fries skulle sagt: knark är bajs.. And so are the people responsible

 9. mars 2, 2020 at 14:20

  Rudolf Svensson

  Jag är pensionär men har en del över.
  Fattar inte hur man säljer.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *