Ketamin, kokain, Sportpulver, tjack, Tjoff,
Droger, Humor

Be tuppen om hjälp

Tjack, Amfetamin, Vaket, Dos, Sportpulver

Att tuppen om hjälp är riktigt skönt om man är lite trött och däven. Här handlar det om tjack, eller rättare sagt amfetamin, och uttrycket kommer ifrån att man blir vaken. Som i kuckeli-kuu. Här i Uddebo brukar vi skoja och fråga varandra:

”Var är klockan?”

-”Klockan är tjack!” (Eller skrivet som ett klockslag: TJ:CK)

eller

”Idag är det torsdag, imorgon är det tjack”

Rådfråga den blytunge

Lustgas

När man suger i sig lustgas kan en känsla av återkommande slag mot någon slags stolpe i metall infinna sig. Varpå ett mönster med små kors och olika färger blandar sig med verkligheten såsom vi känner den. Känslan är svår att beskriva, och insikterna från gas-ruset svåra att minnas – men vi kallar det att rådfråga den blytunge.

Konsultera Kosmos katten

Ketamin

Ruset från ketamin, denna härliga dissosiativa drog tar dig till yttre rymden och hjälper dig att glömma tid och rum. Dansa med kosmos katten i svarta hål, upplev dimensionella världar och få svar på livets alla frågor. Kosmos kattens mottagning är alltid öppen.

Emergency Wake-Up powder

Kokain

En lina koks vaknar man till av, fort som attan. Va försiktig med att inte få i dig för mycket – det är lätt hänt att bli kaxig och dryg och mersuget av koks som finns framme kan vara svår att bemästra.

Att ha bängstuga

Efterfest

När man festat och kanske dansat, kanske hållit igång en hel helg. Man är fortfarande igång trots att måndagens besök på soc-kontoret nalkas sig med stormsteg. Då är det dags för efterfest! Ett gäng glada vänner som varit vakna diskuterar alla världens problem och suger i sig av guds gåvor (olika droger) och med lock för öronen, lite söndertuggade kinder och tungan fel i mun får vi till dessa härliga missförstånd som håller oss i gång. En efterfest värd namnet bängstuga.

Tjoff

Liten lina

En lina för kärringar. På frågan ”Ska du ha en lina?” så kan du ge svaret ”Aa, en liten tjoff.” för att indikera att du vill ha lite av det goda denna gång men gärna tar en större när du känt efter hur den hamnade.

 

Fortsättning följer i Pundarens guide till gatan del II.

5 Comments

 1. november 15, 2023 at 19:28

  Bernt Norberg

  Hej undrar om du eller någon annan känner till hur säkert det är att beställa av stadsskamapotek (stadsskärn Apotek) ?

 2. maj 14, 2022 at 23:46

  Luffarn

  Alltså jag älskar ju droger… rökte mycket heroin förr. Idag kan jag vid enstaka tillfällen ta opium, men jag blev ganska klar med opiaterna efter 10 år där jag från och till använde det, så senaste åren har det inte lockat mig alls längre.

  Alla typer av droger har väl sin tid i livet litegrann. 🙂

 3. maj 9, 2022 at 01:30

  Mattias från Lappland

  Gillar inte Luffarn opioider? Lite hederligt heroin, eller varför inte Oxycontin?

 4. augusti 3, 2016 at 15:40

  Peter

  TTänkte göra er uppmärksamma på att en ny sida för enbart rökmixar med spice i öppnar inom kort. Detr är en hemmmasnickrad sida , men det som säljs ,rökmixarna , ligger mycket jobb bakom. De är helt enkelt jätte bra de allra flesta.m Till en början så kommer det finnas 5 rökmixar, dessa är enbart framtagna för forskningssyfte och ska absolutinte användas av människor. De är , vad det gäller själva spicesortena nästan helt nya för den svanska marknaden, o de finns i rökmixen som 1,2,eller 3-stagsraketer. Det ger en skön känsla hur den ena spicesorten tar i medan en annan sort tonar av. Men det finaste av allt är att de samspelarr med örterna o medicinalväxterna som används som bas, helhäftigt. Gå in på sidaan redan nu, be om freesample, skriv i adress o namn. freesample kommer så snart butiken på sidan är i full gång, skulle tro ca 5 v till/P

 5. maj 9, 2016 at 23:26

  johan

  Haha kul läsning. Jag håller mig dock borta från tunga droger numera 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *