Lediga jobb,
Darknet

Darknetförmedlingen

Sök och lägg in jobb som har med darknet att göra, ta eller få betalt anonymt och arbeta på frilansbasis.

Om du läst på Luffarn ett tag så känner du helt säkert till darknet, du vet det här fantastiska nya internet som är anonymt och som du kommer åt med webbläsaren TOR.

Jobba på darknet – tjäna BTC eller XMR

Man kan väl på sätt och vis säga att hela darknet är en nystart och utvecklingen är bara barnet i vaggan än så länge. Den som ligger bakom en webbplats på darknet är anonym, och det är också den som besöker den, i normala fall, jag skriver normala fall för när det kommer till webbplatser som handlar om saker som myndigheterna inte tycker om så lyckas de i vissa enstaka fall tyvärr spåra upp, stänga ned och sätta dit de som ligger bakom.

Hjälp anonyma projekt

Hur som helst, det finns webbplatser på darknet som följer den där lagboken också. Och det finns en hel del av dem som behöver hjälp med en uppsjö av olika saker. Men t ex skriva artiklar, vara moderator på forum, kanske marknadsföra en webb. Det finns också massor av uppdrag där folk vill anlita hjälp men hålla sig anonyma, d v s betala i kryptovaluta och sköta kommunikation krypterat.

Darknetförmedlingen

Så då har Darknetförmedlingen lanserat, en webbplats där du kan se lediga tjänster som på något sätt ger betalt i krypto och med sannolikhet är kopplat till darknet på något sätt.

 

 

Kan passa på att påpeka, att tjänsterna som annonseras på darknetförmedlingen är hederliga uppdrag, och så kommer det att förbli enligt dem som ligger bakom webbplatsen.

 

Söker du jobb och vill ha pröjs i krypto? Då är det perfekt för dig att hålla kolla på darknetförmedlingen!

 

Vill du ha hjälp med att sätta upp en webbplats på darknet, eller annat som på något sätt relaterar till anonymitet, krypto eller TOR nätverket.

 

2 Comments

  1. februari 14, 2024 at 14:30

    Luffarn

    Hallå Fredrik, det funkar här.. bara gå in på https://darknetformedlingen.com/

  2. februari 13, 2024 at 21:09

    Fredrik

    Jag är intresserad av jobb annonserna ni har lagt ut, kommer dock inte in på darknetförmedlingen?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *