Humor

Fan har suttit och hjälpt en polare med en webbsida nu i några dagar, visserligen har jag haft vriden dygnsrytm länge men nu har det blivit extremt.. går och lägger mig kl 14:00 typ, det bästa botemedlet mot det måste väl ändå va att dra en lina tjack och va uppe hela dan, surt bara att vi är helt jävla panka här ute allihop. Ingen som har en spänn kvar. Får bli till att ”lösa” ekonomin i dagarna. En vecka sen soc-bidraget kom och det är redan slut liksom 🙁

Övrig skit:

Den här grabben här: Arbetslös kille. Riskerar att bli av med sin akassa eftersom han bloggar, det är ju inte sjyst. Men Akassan tycker att bloggandet är ett jobb. Tur att inte min soc-kärring vet om att jag bloggar då.

Och dessa två grabbar tog dem för lite hasch: Två stackare.

One Comment

  1. januari 3, 2022 at 13:24

    Anders Gran

    Hej jag tänkte fråga dig om du använder dig av archetyp market? Jag ser nämligen att samma säljare på flugsvamp 4,0 finns där också men priserna skiljer sig dom är billigare på archetyp. Så efter att jag skapat konto och skulle sätta in btc från min wallet till adressen på archetyp men då står det att adressen är ogiltig. Så jag har läst runt lite lätt och den kan vara så att min wallet inte kan skicka dit. Så vilken wallet ska man använda? Helst nån som är enkel att förstå. Jag har förnärvarande bluewallet och med den funkar det inte å göra över btc till archeryp men till flugsvamp 4.0 gick det. Ursäkta den långa skrivningen. Tacksam för svar då jag hellre beställer från archeryp med tanke på prisskillnade. Skit om dig. Mvh:Anders

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *