Boråspolisen, Piss, snuten, ulricehamn, Urin,
Äventyr

Spiken o hansa polare var ute riktigt tidigt i ottan härom morgonen när de rekade någonstans att göra intjack, ja att hitta ett bra ställe att göra bryt på helt enkelt.

Trötta på att köra runt i Tranemo så drar de till Ulricehamn. Rätt va de va så ser de piketbilen från Borås åka runt på industriområdet i Ulricehamn, Spiken som var lite tjackad kom på den galanta ideen att de skulle ge igen på snuten.. ”nu jäävlar förföljer vi dem och spanar vafan de sysslar med”

Ungefär utanför Westpipe så stannar snuten till, och vi saktar ner i dimman. Spiken går ur bilen och smyger upp och ska kolla vad snutarna gör, han har med sin Soft Airgun och sa att han ska skjuta dem i röven (vilket han aldrig gjorde, och tur det nu när man tänker efter… snutarna har ju riktiga vapen o fan vet om de inte skjutit tillbaka).

Men.. snutarna skulle ut o pissa i kors, det var de enda. Vi fångade dem på bild. Och såhär ser det ut när böga.. jag menar, snutarna pissar på allmän plats!

2 Comments

  1. januari 22, 2012 at 06:23

    zzackdefqon

    Så jävla vidriga snutarna är, dock var de inte mer än rätt att ni förföljde dem, så som dom jävlarna förföljer en hela tiden.

  2. januari 19, 2012 at 18:05

    skåningen

    detta var fanimaj den bästa bloggen jag läst!! och jag hatar blogg piss annars!!!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *