Bor du i Tranemo? Då bor du inte långt från mig vettu! Jag bor nämligen i Uddebo!

När vi ska köpa tjack så blir Tranemo första anhalt…

Jag åker ofta till Tranemo och gör inbrott och stjäl bil när vi behöver åka en bit. Ofta ska man ju iväg till Götet och handla tjack, och varken jag, Plankan eller Spiken har egen bil så då får man ju låna av de som har de bättre ställt vettu.

 

Tranemo knark
Tranemo knark

Socialkontoret finns ju även det i Tranemo, i Uddebo har vi tyvärr inte förmånen att ha ett eget sos-kontoret som man kan hämta ut sin välförtjänta levepenning ifrån. Ofta är de på en om att man ska söka jobb och sån jävla skit, jag har haft ett jävla krångel med både Arbetsförmedlingen och Socialkontoret under åren som bidragslyftare.

God pizza i Tranemo

Sen har de jävligt god pizza i Tranemo också, har vi någon bil kvar stående i Uddebo sedan förra shoppingvändan i Götet så brukar vi ta den in o handla en smaskig båtman i gamla bibliotekshuset i Tranemo.

 

tranemo
tranemo

Sen har vi ju goa polare i Tranemo med, dem hälsar vi på ibland och röker en brajja med. Nästan alla våra polare bor i Solgård i Tranemo. Jag vet inte riktigt varför alla sjysta grabbarna bor just där.. jag antar att de trivs, det är ju nära till pizzerian iallafall!

De dumma bor i Tostarp

Sen har vi ju Tostarpsområdet i Tranemo, där är de alltid extra naiva och lämnar bilar olåsta, det blir lätta byten för mig och Spiken när vi är på rövarstråt!

tranemo idiot
tranemo idiot

Vi brukar säga att det som ligger på andra sidan sjön, det är Plankans revir, där får han härja och göra inbrott. Och så är Uddebo-sidan utav Tranemo mitt och Spikens vettu!

Tranemo kille
Tranemo kille