kokain, LeCrim,
Intervjuer

Nyheter angående LeCrim

  Update 2021-09-29 – Vi har fått in rapporter på att leveranser från LeCrim uteblivit, eller tar onormalt lång tid, vilket faktiskt kan hända med PostNord. LeCrims egna hemsida är inte åtkomlig, gäller både .onion-webben och hans clearnet-site. Det kan finnas en naturlig anledning. Vi försöker nå LeCrim på hans mail adresser, och hoppas på livstecken.

Rather safe than sorry

Jag skulle vilja uppmana alla som beställt från LeCrim nyligen, och särskilt om det varit lite större mängder än innehav att städa lite hemma. Gör också en översyn av eventuella meddelanden du kan ha sparat, har du skrivit något på Wickr så ta bort appen, alltså rensa både i hemmet och i elektroniken. Det som i värsta fall kan ha hänt är att LeCrim åkt fast, och om han hanterade adresser och konversationer på ett sätt som gör att farbror blå kan läsa dem så kan det hända att de vill besöka de som köpt 20 gram åt gången eller mer. Så har du rent hemma och i datorn så blir det enklare att stå på dig och inte ha en aning om varför din adress förekommer hos någon du inte känner.

Ingen panik

Ingen anledning till panik dock, jag tror LeCrim bara hade kunder som köpte enstaka gram och det orkar nog inte polisen följa upp, och även om de orkar det så hade säkert LeCrim adresser i krypterad form och inga lösenord framme i plain textformat. Men att ta det säkra före osäkra och se över att det är rent är aldrig fel…

Håller tills vidare tummarna för att det ska finnas en naturlig förklarning.

 

Fakta LeCrim

 

Det är faktiskt oklart varför LeCrim inte längre säljer via Flugsvamp, man kan läsa lite kort om det i hans säljartråd på Flugforumet som faktiskt ligger kvar. Och exakt varför kanske heller inte är så viktigt. LeCrim själv svarar att det handlar om ett missförstånd. De säljer iallafall samma gamla fina batcher via egen webb. Jag har också fått en bekräftelse på att det är rätt LeCrim, och att grejjer som beställts här har kommit fram. Jag kommer själv lägga beställningar här framöver, för den där ”v20” batchen är verkligen vitt guld.

 

LeCrim sålde kokain på Flugsvamp och utmärkte sig under  med en fantastisk batch som enligt de bilder man ser har stämplats med ”v20” på bricken. Detta var, och är verkligen skitbra ladd. Gillar du ladd, och ännu inte provat denna batch så rekommenderar mina bästa kokain-kännar-vänner denna sort.

Vi ville göra denna intervju lite annorlunda, så har varvat med lite fakta om kokain, det är de GRÖNA boxarna som är ”FAKTARUTOR”.

LeCrims gamla säljartråd på Flugforum: http://2r6bmfcsvk3cewhqfyz2pavm6bsfasgsmeldfsxtptpq6of6j5zc4iyd.onion/viewtopic.php?id=5328

LeCrims betyg som säljare

Vi intervjuar bara säljare som utmärker sig genom att ha kvalitetsvaror och en bra historik gentemot sina kunder, nedan LeCrims, och så mycket bättre än så kan det inte bli.

 

Intervju

 

Jag vill gärna lyfta fram att i denna intervju så talar jag för mig själv samt mina kollegor från verksamheten, därför så kommer jag att uttrycka mig både som jag och vi i mina svar.

Vem inspirerar dig, har du någon förebild?

Inspirationen för mig är makt, pengar och den sköna känslan man får av att göra smidiga och lyckade affärer med nöjda klienter. Någon förebild kan jag inte direkt säga att jag har.
Absolut finns det ett par välkända och imponerande affärsmän som har lyckats ta sig till toppen i den här branschen.

Men det är inte några förebilder för mig, jag strävar efter att vara mig själv och att vara originell.

 

Har du alltid drömt om att bli knarklangare?

Jag har alltid haft smak för ljusskygga affärer och på sätt och vis så har jag utan tvekan sökt mig till den här branschen enda sen barnsben.

Men jag kan säga helt ärligt att jag inte ser mig själv som en knarklangare. Vi är en bulk-distributör utav en exklusiv produkt som kallas Kokain. Det här som jag och mina kollegor gör på FS började som ett litet experiment som nu har vuxit sig till en helt okej sidebusiness som vi kommer fortsätta att vidareutveckla.

Fakta: Hur mycket kokain produceras i världen

Kokainproduktion hela världen, år 1994 till 2018. Siffran är i antal ton. Källa här.

 

 

 

Är det vanligt att säljare försöker sätta varandra i dålig dager, har det hänt dig?

Av egen erfarenhet så kan jag bekräfta att sabotage förekommer i form av fake-konton och mutade köpare som lägger mindre ordrar på våra populäraste produkter enbart för att lägga en dålig rating och på så vis sänka det totala betyget på produkten.

Denna form utav sabotage utförs oftast på beställning utav andra säljare.

Utöver sabotörer på marknaden så har vissa säljare känt sig så hotade av våran framgång att de själva känt sig manade att komma in i vår egen tråd och göra bort sig.

Vi känner inte att vi behöver sjunka till samma dagisnivå så vi har inte ens bemödat oss att svara säljaren.

Det är mycket tråkigt och tragiskt men det är vad det är, Med framgång kommer även avundsjuka, haters och sabotörer.

Personligen så avstår vi från att kommentera och interagera med sådana typer.

Vi gör business inte drama.

 

Vad är skillnaden mellan att vara just kokain-vendor – jämfört med att sälja andra substanser enligt dig?

De enda skillnaderna som egentligen är värda att nämna är straffskalan, riskerna och vinstmarginalen.

Säljer man kokain så tjänar man stora belopp på kort tid och man behöver hantera mindre vikter jämfört med andra substanser så som tex Marijuana eller Amfetamin.

Tyvärr så är straffen väldigt mycket högre på Kokain än vad dem är på andra substanser och risken för blåsningar och rån är mycket högre, speciellt om man hanterar större mängder.

 

Rikaste knarklangaren genom tiderna

Pablo Emilio Escobar Gaviria
1. Pablo Escobar: 30 miljarder dollar – Vår vän Pablo Escobar toppar listan när det kommer till rikedom intjänat på lyckad knark-business. Pablo växte upp i Colombia och hans fulla namn var ”Pablo Emilio Escobar Gaviria”. Han ledde under sin tid kartellen som exporterade kring 80% av allt ladd in till staterna, och det finns många historier om både hans goda gärningar och hur han hjälpte till bland fattiga i sina gamla hoods men även en hel del hemskheter.

– Vi konstaterar att det viktigaste som lyckad knarklangare är att ha kärleken i behåll!

 

Jag lekte redan i lågstadiet en lek, där vi tog skräpet från alla pennvässare och samlade i påsar och gömde, vi lekte att vi var knarklangare. Nu lyckades jag aldrig bli en bra langare, men jag undrar om du har några tips till den som vill lära sig sälja knark?

Det här är en svår bransch och inget som man lätt kan lära sig. Ett tips är att lär känna någon eller några som redan är inne i branschen och har erfarenhet och anslut dig till dem och påbörja resan uppåt i hierarkin.

Jobba hårt, var lojal mot dina nära men glöm inte att vara lojal mot dig själv och lita inte på någon bara för att han kallar dig bror.

 

I julas skedde ett stort beslag av ladd, uppskattades till 400 miljoner. (https://www.svd.se/jattelikt-kokainbeslag-i-stockholm) Påverkade det tillgången nämnvärt, märkte du någon effekt eller var det rent av kanske ditt ladd?

Tacka gud att det inte var våra varor, jag kan tänka mig att de personerna som är involverade skiter blod än idag.

Ett sådant stort beslag påverkar givetvis tillgången på Kokainet här i Sverige, men jag minns att det var hyfsat dåligt med tillgången redan innan beslaget hände och leveranserna var igång igen strax efter nyår.

Kokain mot tandvärk

Någonstans i slutet på 1800-talet såldes kokaindroppar mot tandvärk, sorgligt tycker vi här i Uddebo, att det fortfarande inte säljs över disk. Kokain-droppar torde nämligen vara helt fantastiskt mot tandvärk med sina lokalbedövande egenskaper.

Källa här.

 

 

0,6% av världens befolkning tog kokain år 2014. Utan att veta hur den undersökning gått till så tycker vi det låter väldigt lite. Vi försökte spekulera kring hur många i Sverige som tar kokain åtminstone någon gång per år. Vad tror ni? 

Hehe 0.6% det låter som en väldigt stor underdrift, det hade varit väldigt intressant att få veta hur den undersökningen har gått till.

Med tanke på vilka stora mängder med Kokain som går åt I Sverige, och resten utav Europa per år så måste det ju vara väldigt många som tar Kokain. Min gissning är att cirka 20% , 2 av 10 personer tar Kokain åtminstone en gång per år och då är det lågt räknat om du frågar mig.

Jag har under min tid sett alla möjliga individer ta Kokain. Läkare, snobbar, sjuksköterskor, lärare, ungdomar, företagare .. listan kan göras lång.

Alla gillar det vita helt enkelt, framförallt I stunder då andra oheligheter och synder förekommer.

Vi hittade faktiskt en Wikipedia sida med mer kring hur många som använder ladd, sen såklart, en stor jävla nypa salt på den då det handlar om enkäter folk fyllt så siffrorna är nog lika tillförlitliga som antalet covid-sjuka som redovisas. Men lite intressant ändå, USA toppar listan. https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_countries_by_prevalence_of_cocaine_use

Batchen v20 som du fortfarande har inne av, var bland det bästa ladd jag tagit. Var det en lyckoträff och tur med kranen eller vet du vad du gör? 🙂

Nejdå, det var absolut inte en lyckoträff. Helt ärligt så har vi haft betydligt mycket bättre Kokain inne på lager och jag är säker på att vi kommer ta in sorter I framtiden som kommer att få V20 att blekna.

Vi är såpass nya på FS market så att ni har bara fått se en bråkdel utav det som vi har att erbjuda, jag kan försäkra er om att allt Kokain som vi kommer att sälja framöver kommer att vara minst lika bra som V20 om inte bättre.

Nedan tre av LeCrims laddsorter, varav vi här i Uddebo varmt kan rekommendera v20

Lite bilder på deras aktuella sortiment. 750 kr gubben kostar fin-laddet.

 

 

Batchen ”GHOST” – vi kommer prova även denna inom kort

 

 

 

Vilka tre knarksorter skulle du ta med dig till en öde ö?

Jag tar inga droger, men om jag hade behövt spendera tid på en öde ö så hade jag velat ha med mig följande substanser helst i bulk.

* LSD

* DMT

* SVAMP

Priser världen runt på kokain

Priser per gram och i kronor, snitt priset världen över blir c:a 650 kronor per gubbe. Topp 5 länder och billigaste 5.

Land (dyrast) Pris Land (billigast) Pris
Kuwait 2 745 kr Colombia 30 kr
Japan 2 240 kr Bolivia 30 kr
Egypt 1 705 kr Peru 37 kr
Ukraine 1 575 kr Ecuador 41 kr
New Zealand 1 495 kr Argentina 49 kr
*Listan är delvis hämtad här, men jag har fritt översatt till kronor, och faktiskt ändrat på vissa eftersom jag vet av egen erfarenhet och från vänner att vissa priser de visade är helt åt pipan, t ex står det att an gubbe ladd kan kosta 180 dollar i Danmark, vilket det naturligtvis inte gör, och ingenstans i USA behöver de betala uppåt 300 dollar heller. Jag vet också att vissa inbitna ladd fantaster har åkt till Colombia och Peru och faktiskt fått tag i ladd för 20kr grammet, vissa påstår t o m priser på under 10 kr. Men då har de grävt fram kontakter och knallat runt i djungeln även. Så kikar på denna källa, så ta den för kuriosa snarare än exakta siffror.

 

 

Vilket moment upplever du som svårast när det kommer till att skaffa hem en bra batch?

Vi är väldigt väletablerade och har en långvarig relation med våran leverantör i utlandet så allting går mer eller mindre som ett rinnande vatten. Det finns inga svåra moment just när det kommer till att skaffa hem en bra batch/produkt som är utav hög kvalité.

Det svåra är transporten och hanteringen utav produkten eftersom myndigheterna ständigt är på jakt och man kan aldrig vara tillräckligt försiktig.

 

  LeCrims topp 5

 

Bästa semesterorten: Miami

Bästa maffiafilmen: Goodfellas

Bästa boktipset: Sibirisk Uppfostran

Bästa låttipset: The Notorious B.I.G – Ten Crack Commandments

Bästa ordspråk: ” A wise man remembers his friends at all times, a fool only when he has need of them ”

Stort tack LeCrim för intervjun

Vi ser fram mot många fler spännande batcher och en lång och framgångsrik karriär med mycket stålar och kvalitetsvaror som deras kunder för njuta och glädjas åt. Att vendors tar sin verksamhet på allvar, särskilt i denna bransch tycker vi är helt fantastiskt.

  Update 2021-09-29 – Vi har fått in rapporter på att leveranser från LeCrim uteblivit, eller tar onormalt lång tid, vilket faktiskt kan hända med PostNord. LeCrims egna hemsida är inte åtkomlig, gäller både .onion-webben och hans clearnet-site. Det kan finnas en naturlig anledning. Vi försöker nå LeCrim på hans mail adresser, och hoppas på livstecken.

 

 

36 Comments

 1. oktober 22, 2021 at 12:58

  Hasse

  Någon som hört något?

 2. oktober 11, 2021 at 15:31

  Dorkar

  Skulle det verkligen se ut sådär om hemsidan blivit nertagen av polisen?

 3. oktober 10, 2021 at 14:41

  Göran

  Ingen polis ännu i min närvaro. Vad händer med brevlådan? Vågar man beställa till sig själv eller kan man blivit flaggad? Några insikter?

 4. oktober 5, 2021 at 14:39

  Luffarn

  Enligt vår uppfattning var hans batch ”v20” outstanding, och det tycker alla här omkring i Uddebo inklusive jag själv.

 5. oktober 4, 2021 at 21:28

  Helsingborgs juggen lecrim

  Äntligen torska han.
  Hans grejjer va kemiska och hade 0 med koka busken i Sydamerika att göra.

  Allt va kem från asien

 6. oktober 4, 2021 at 13:14

  Luffarn

  Om det inte finns livstecken från LeCrim vid detta laget så utgår jag från att hon/han blivit gripen.

  Du behöver överhuvudtaget inte gå på tå för små mängder.

  Din adress har polisen bara om LeCrim slarvat med kryptering och hantering, det man också ska komma ihåg är att det inte bara är adressen, utan eftersom LeCrim hade en clearnet sida, på LeCrim(punkt)net så kan också polisen se log-filer och alla digitala spår som kan finnas ifall de har tillgång till servern. Så använde du en vanlig webbläsare (inte TOR) och kanske inte hade en VPN påkopplad så kan de se ditt ip-nummer och få fram vilka som besökt hans webb. Jag vet att LeCrim också använde Wickr ibland, om de funnit och hittat hans mobil så är ju den sannolikt beslagtagen och på undersökning också.

  Inget av ovan eller även om din adress finns i klartext är bevis, så städar du hemma och i elektroniken så är det lugnt. Vill du vara helt säker så kan du alltid förstöra och kasta datorn eller mobilen.

  Men som sagt, är LeCrim gripen så är de i första hand ute efter stora fiskar, d v s de leverantörer Lecrim haft.

 7. oktober 4, 2021 at 10:38

  Göran

  Det här luktar inge bra tycker jag, du som varit med i gamet länge Luffarn, hur länge behöver man gå runt på tå innan man vågar pusta ut? När brukar de knacka på eller höra av sig? Blir min brevlåda flaggad nu? Svårt att säga specifikt i detta fall när vi vet så lite men generellt?

 8. oktober 2, 2021 at 19:44

  Luffarn

  Tjena Lennart, inga nyheter tyvärr.

 9. oktober 2, 2021 at 15:50

  Lennart

  Uppdate ?

 10. september 29, 2021 at 20:03

  Luffarn

  Kom igen Göran, det kommer ingen insats styrka för små mängder. 🙂 Tänkte väl att jag kanske inte borde skrivit varningen, alltid någon som nojjar sönder i onödan.

  Om det handlar om enstaka gram, så kommer ingen.. de skickar brev eller försöker nå den som bor på adressen via telefon. Och dessutom har du ingen aning om varför han har din adress, du har inget beställt, och du har inga grejjer hemma. Lugn och fin, men städa ändå så att du vet att det är rent.

  Jag har bara mailen till LeCrim där han inte svarar, med hittade mail till den som designat hans webb.. långskott men drog ett mail med frågan om han kunde se på servern vad som hänt och ge en ledtråd.

 11. september 29, 2021 at 19:44

  Göran

  Så fort du vet mer Luffarn, uppdaterar du då? Har du någon insikt i vem som kör detta personligt? Sitter här o nojjar över att få besök, inga större mängder väntades d på men kommer dem in med insatsstyrkan i högsta hugg när som helst på dygnet eller är det två trötta polisen efter lunch som brukar dyka upp vid husis?

 12. september 29, 2021 at 18:08

  Kurt

  Senaste ordern trillade hem förra veckan, men denna vecka har uteblivit m någon form av bekräftelse dessutom

 13. september 29, 2021 at 18:07

  Kurt

  Tror på torsk dessvärre, senaste grejerna har kommit fram men senaste absolut inget livstecken öht. har även haft regelbunden kontakt under alla ordrar så det är något som inte stämmer.

 14. september 29, 2021 at 18:06

  Luffarn

  Har rödflaggat LeCrim tills vidare, även sökt honom på den mail han kontaktat mig på tidigare. Uppdaterar här om jag får reda på mer..

 15. september 29, 2021 at 16:44

  Luffarn

  Har hört av mig till LeCrim så får se om han svarar.. ger det en dag så får vi se. Ibland tar ju leveranser längre tid än det ska också, jag väntade själv en gång i nästan veckor innan det damp ned. Hoppas du får dina grejjer, och hoppas LeCrim är ingame. Hör gärna av dig om du får posten så vi vet.

 16. september 29, 2021 at 16:31

  Lennart

  Tjena ! Samma för mig har beställt också men inget som kommit…

 17. september 28, 2021 at 14:39

  Luffarn

  Tjena Puff, tack för infon. Jag ska maila och se om jag får svar från honom, det kan ju finnas en naturlig orsak… 6 dagar är inte helt orimligt.

 18. september 28, 2021 at 12:00

  Puff

  OBS!!
  LeCrim hemsida är inte längre aktiv eller något liknande. Beställde för 6 dagar sen och inget har kommit i brevlådan. Handla inte här!!! Inget hem i brevlådan och inget svar på varken Wickr eller mail. Dålig service!!!

 19. september 13, 2021 at 14:16

  Kalle

  Äntligen bra nyheter igen!!

 20. augusti 7, 2021 at 19:36

  HughHefner

  Stämmer bra jag kontaktade också lecrim via informationen i hans forum signatur på flugforum och det visar sig att han fortfarande är aktiv!

 21. augusti 4, 2021 at 18:50

  Ruben Pfeffer

  Mäktigt! Riktigt härligt att se såna här intervjuer! TACK LUFFARN!!!!

 22. augusti 4, 2021 at 12:12

  Wolff

  Man kan kontakta lecrim via informationen i hans forumsignatur på Flugforum.

  Dem har en egen webbshopp med, men den infon får ni fråga dem om själva!

 23. juli 25, 2021 at 23:00

  Random

  Tror inte LECRIM torskat, ryktades om problem med adminsen på sidan. Någon som vet om h*n finns på någon annan sida?

 24. juli 20, 2021 at 14:20

  gabbe

  Jag och många andra har haft kontakt med LeCrim genom att använda oss utav informationen som står i hans forum signatur på Flugforum. Bifogar den här nedan.

  ” Kontakt & Kundservice ”

  Wickr: Vukhov
  E-mail: Lecrim.net@pm.me

  Förstått det som att han inte har torskat utan det är någon situation igång där han och flera andra säljare är involverade och alla deras konton är nu för tilfället inaktiverade på fs.

  //GABBE

 25. juli 15, 2021 at 10:23

  Orolig

  Undrar jag med, är det lecrim som torskat? Då Vårby nätverket mm hanterat stora mängder ladd på uppemot 98% och har fått sin dom nu. I den härvan rykte det 26 Pers. Men bara 4kg ladd hittades. Dock i encro pratades det om varor för 48miille.
  Då dem försett från norr ner till Malmö med Sveriges absolut bästa ladd ett bra tag. Dessa 4kg är ingenting emot vad dom sitter på egentligen. Tur nog var de ”bara” 4kg. Någon säger att de som torska borde skita blod nu. Njaaa de e upp emot 80st som har agerat som ett företag . Alla hade varsin roll och ledaren samt vår gamle(unga) landslagsspelare fick grova straff. Trots att ledaren styrde från Marbella där laddet antagligen körts ifrån i bilarna med lönnfacken polisen hitta..
  Undra hur många resor dom gjort innan och hur länge de pågått. Skulle tro att dem har försett hela Sverige med ladd. Högst upp i hierarkin. Därefter säljer folk vidare och bänkar det men lecrim har sålt 90%+ och det är inte lätt att få tag på bara sådär i mängder.

  Vore underbart med en uppdatering av Luffarn om han haft nån kontakt med lecrim på sistone.

 26. juli 9, 2021 at 22:37

  ettavGudsBarn

  är det han som torskade nu då, som dealat i swedbanks lokaler

 27. juni 17, 2021 at 01:42

  Radiator

  Flugsvamps stjärnskott!
  Den bästa och mest seriösa säljaren som någonsin har existerat på Flugsvamp

  All respekt till lecrim!

 28. maj 24, 2021 at 05:18

  Mellowmelon

  Lecrim är nog en av få som har stoltheten kvar, överflöd av skit ladd på fs3 allt är fan utblandat men i infon så är det rent o bästa laddet
  Få som vet vad riktigt ladd ska vara säkert 15 år sen ja testa riktigt dunder ladd

 29. maj 23, 2021 at 14:54

  FURIOUS

  Bästa på Flugsvamp!!!!!
  ÄLSKAR DIG LECRIM

 30. maj 20, 2021 at 15:07

  UFFE

  De andra säljarna på Flugsvamp borde ta en ordentlig titt på sig själva och rannsaka sig själva. LeCrim är det bästa exemplet på hur en säljare borde vara, Ni andra borde försöka lära er av han och gå i hans skor, även om det kanske är väldigt stora skor att fylla för dem flesta 🙂

  Stor respekt till dig LeCrim! Flugsvamps egna stjärnskott, den absolut bästa och mest imponerande vendorn på Kokain marknaden genom tiderna!

 31. maj 17, 2021 at 15:44

  GalneGunnar

  Gikllar oxo skarpt lecrims grejjer, kul med intervjuer! Keep on goin’ bro

 32. maj 17, 2021 at 15:00

  Galningen747

  Det finns ingen som LeCrim han är den mest tillmötesgående och professionella säljaren som finns på Flugsvamp! Alltid lika trevlig och respektfull att skriva med. Man märker direkt att man har att göra med en seriös person som vet vad han pratar om!! RESPEKT TILL LECRIM

 33. maj 15, 2021 at 17:07

  Cookie

  Den här säljaren är så himla bra och trevlig jag kan verkligen rekommendera LeCrim och hans kokain är helt underbart!!!!!!!!!!!!

  FYFAN SÅ BRA DET ÄR ALLTSÅ

 34. maj 13, 2021 at 12:55

  Nizze

  Detta är den enda vendorn på kokain som är värd att nämnas !! Kvalite utan dess like och otroligt bra kundservice!

 35. maj 12, 2021 at 09:18

  Anna

  Laddet där.. v20 var verkligen najs, potent men så jäkla lugnt och skönt ändå. Ladd som förr i tiden lixom

 36. maj 12, 2021 at 00:51

  Conny

  Vilken intressant läsning måste jag säga. Det här verkar vara en säljare utav en annan kaliber!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *