Deka, Ryss femmor, Winstrol,
Droger

Jaha… vintersäsong igen, och det whinas om att folk dopar sig. När ska folk fatta? ALLA dopar sig, ALLA som blir något inom idrotten dopar sig någon gång under sin karriär. DN skriver om den finska dopingkulturen, precis som om det vore bättre dopingkultur i sverige?

Idrottar man på elitnivå måste man chansa, för vissa sporter kan det räcka med att dopa sig under en period och sen hålla sig i form. Andra sporter kräver mer regelbunden doping, du chansar och du vinner… åker du fast så förlorar du. Simple as that. Men friskt vågat, är hälften vunnet!

Dopingpreparat
Dopingpreparat

Läs mer om olika dopingpreparat och hur de påverkar kroppen här. Tips till den som vill dopa sig finns överallt, själv har jag provat Winstrol i tablettform, och Ryss 5:or. Jag tog det väldigt lugnt med dem och höll mig till och med under den dos som rekommenderades, dessutom under en kort period. Skulle gärna göra det igen… så länge man gör det med vett är det så vitt jag vet helt ofarligt! Blir det någon kur för mig i framtiden tror jag det blir Deca Durabolin, har hört mycket gott om dem och på kåken var det många som körde på dem.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *