Dagnys i Stockholm

Såja, det var ett tag sen en skrev här, men nu är det dags igen! Jag och Uddebo gänget (och någon från Tranemo) har varit uppe i Stockholm, bland annat för att handla fina grejjer (tjack mest). Vi skulle haft tag på lite Ketamin hade vi tänkt också, men det gick ju tyvärr inte. Men vi fick tag i en annan grym grejj, Metoxetamin.

Dagnys – äckligaste maten i Stockholm

Nu är det så att jag måste berätta om det absolut sämsta stället att äta på i Stockholm, Dagnys, det ligger på en sidogata till Sveavägen i Stockholm. Det smakade riktig skit! Vi spanade in i köket och där står tre snoriga mörkhyade män med långt skägg som säkerligen är jättetrevliga även om de såg aningen ofräscha ut och väller upp halvfabrikat i en stor kittel. En lunch kostade 37kr, det måste vara det billigaste i Stockholm. Såhär såg maten ut vi fick. (Det fanns bara en rätt att välja på.)

Här ligger Dagnys i Stockholm, passa dig för att gå dit, om du vill hålla dig frisk!

Vi blev alla sjuka efter att bara smakat på maten, fyfan! Men nu är vi hemma i Uddebo igen, och kan njuta av riktiga pizzor från Tranemo!

4 Kommentarer
 1. Hej, kan inte ansvarig för den här bloggen maila mig… Har ett erbjudande till er : )

 2. Absolut, vad kan det vara för spännande? 🙂

 3. Tja. Alltså, du kan inte ha varit på Dagnys Kaffe. Jag har varit där och käkat ett par gånger i veckan sen dom öppnade, och det har alltid varit sjukt god mat, och aldrig pasta. Supertrevlig personal och bra service. Deras köttbullar är helt awesome..

 4. Hej du Luffare!
  Nu har du nog snurrat till det i Stockholms gator.
  Dagnys mat är suveränt god och den kostar inte 37 kronor.
  Du har helt enkelt ätit på ett annat ställe.

  Svensk husmanskost med fina råvaror. Jag har bara ätit gott på Dagnys. Och som tidigare inslag / trevlig personal.

  Tips/ kolla upp vilket ställe du äter på 🙂

Lämna ett svar