Bästa kranen för partyknark

Här kommer del II i vår serie säkra kort, d v s säkra kranar. Denna gången handlar det om partydroger och om vendorn som kallar sig GottOchBlandat.

GottOchBlandat

GottOchBlandat har sålt grejjer i hur många år som helst och varit en stabil kran för oss under snart 5 års tid. Alltid leverans, alltid rätt mängd, helt ok stealth och vi har aldrig haft klagomål på kvalitet. Särskilt för några år sedan var det stora problem med att få bra ketamin hem på lådan, men det gick alltid att vända sig till GoB och man visste att deras keta höll godkänd kvalitet. Jag säger godkänd, för det finns bättre.. men när vi beställde av säkert 10 andra och varje av dem var en besvikelse var GoB vår räddare i nöden med helt godkänd produkt.

När det kommer till annat partyknark, E, MDMA, ladd så kan man också alltid lita på GoB. De har alltid legat på övre skiktet i kvalitet. Det, tillsammans med att det är ytterst sällsynt med vendors som år ut och år in levererar lika stabilt gör GottOchBlandat till en av våra största favoriter, ett säkert kort helt enkelt.

Toplistad på Archetyp

GottOchBlandat är topplistad vendor på marknaden Archetyp, d v s den vendor som hanterat flest ordrar sedan marknaden startade för nu drygt 3 år sedan. Exakt hur många ordrar det handlar om kan vi bara spekulera i, men många nöjda kunder har de levererat. Nedan syns de först, bland några andra av de stora…

 

Betyg från andra knarkare

GoB har gott betyg, och snittar på 4.92 i betyg just nu, på en skala från 1 – 5. Det är riktigt bra, att notera angående betyg överlag på marknader är dock att de drar upp ganska högt.  Köpare är ofta snälla mot sina kranar och sätter goda betyg för att hålla sig väl med dem. Hur som helst… 4.92 är skitbra i vilket fall!

 

Några av recensionerna de har fått…

 

 

Hur hittar vi GottOchBlandat?

GoB finns på Archetyp Market och flugsvamp 4. Notera att det cirkulerat en falsk vendorshop i GoBs namn, de har numera ingen närvaro alls på clearnet…

OBS! Viktigt meddelande! Vi är endast aktiva på Flugsvamp 4 och Archetyp. Vi har inga clearnet-shoppar eller liknande. Om ni beställer av ”oss” från annat håll kommer ni bli scammade! OBS!

– Ovan från GottOchBlandats profil info på Archetyp.

 

GottOchBlandat har en profil på Guldkran.com, kika här .

Vad har GoB i sortimentet?

Just nu har de annonser live på nedan grejjer…

  • Hasch: Liverpool
  • Ketamin: S-Isomer, R-Isomer, Racemic, Keta-ROCKS
  • 2C-B: ZELDA 20 mg
  • MDMA-kristaller
  • Ecstacy: CERBERUS 300 mg, REAPERS 350 mg
  • LSD: GNOME 250 ug, BRAIN EATERS 250 ug
  • Kokain: ”1011”
  • Amfetamin
  • 3-CMC

Lite bilder från Archetyp Market på vad de tar för grejjerna…

 

Såhär skriver GottOchBlandat om sig själva på Archetyp

Hej livsnjutare runt om i långa landet lagom!

GottochBlandat är här för att bidra till att ni ska få så bra produkter som möjligt med snabba utskick. Vi strävar alltid efter att hålla högsta kvalité men om vi mot förmodan har något som inte är top notch så kommer vi ärligt säga det och justera priset därefter – vi vill ha nöjda återkommande kunder!

Vi har flera års erfarenhet av att sälja på darkweb på olika marknader, främst Flugsvamp 3.0 så vi vet vad vi sysslar med.

Kommer att svara på eventuella frågor så fort som möjligt efter bästa förmåga! Om någon vill göra någon specialbeställning som ej finns listad (bulk eller dylikt) så är det bara att skicka oss ett meddelande och så tar vi det därifrån.

Vi postar alla dagar förrutom fredagar och lördagar. Kommer din order in innan kl 07:00 dessa dagar så skickas det garanterat samma dag!

Vi skickar endast paket inrikes, till vuxna människor (18år+). Har vi markerat ett paket som skickat så är det med all säkerhet skickat och vi reshippar alltså inte. Allt trippelkollas innan utskick och inventering av lager sker dagligen för att se till att allt som ska skickas verkligen kommer ut.

Vi har tidigare försökt vara tillmötesgående och reshippa i vissa fall men kommer hädanefter inte acceptera reships/refunds då folk utnyttjar det och sätter i system att försöka blåsa oss. Visst kan det hända att brev försvinner men chanserna för det är extremt små. Vi tar inget ansvar för vad som händer efter det är lagt på lådan. Alla dispyter kommer gå till admin som får avgöra.

Ta hand om er och var försiktiga!

 

Så, söker du partyknark, och kanske särskilt ketamin och inte vill bli besviken. Kolla med GottOchBlandat. 🙂

1 Kommentar
  1. Riktigt grymma!

Lämna ett svar