brott, inbrottstips,
Jobb

Ja det går faktiskt, det är inte riktigt lätt att hitta de gamla serviceboxarna som det funkar på idag. Men på vissa mindre orter finns de fortfarande kvar.

Service box som det går att fiska ur
Servicebox som det går att fiska ur

Du behöver en domkraft till en Volvo, rimligen klipper man en ur grannens bil. Har för mig att det ska va den äldre modellen. Sedan behöver du en Gäddsax, det är ett fiskeredskap som hugger till.

Gäddsax
Gäddsax

Börja med att öppna serviceboxen. Stoppa in domkraften och veva på. Efter ett tag kommer luckan smälla ner av trycket och det är fri väg ner till valvet eller där pengaväskorna ligger. Nu slänger man ner gäddsaxen med en lina såklart… ända tills det blir ”napp”. sen är det bara att dra upp, och rinse and repeat!

Misslyckas du kan du alltid använda gäddsaxarna till att fiska ur sjön, och beckna fisken på torget som den här killen. Eller äta upp fisken själv, fisk innehåller nyttiga fetter och det får vi småpundare in alltför mycket i oss 🙁

God fiskelycka!

4 Comments

 1. juni 15, 2009 at 18:29

  angelina

  detta är helt sinnessjukt!

 2. juni 7, 2009 at 03:52

  Luffarn

  Näedå.. haft lite strul med lite grejjer på sistone men det ordnar nog upp sig nu. Vi va utan el och internet ett tag med, men vi kom över lite cash nu så nu är räkningarna betalda, isllafall de viktigaste.

 3. juni 5, 2009 at 19:44

  walle kerner

  va fan har du torskat eller.

 4. maj 6, 2009 at 21:44

  david

  hörru! Lite fräscha inlägg då för fan!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *