Vem kan dra största linan? Mästerskap i olika grenar under planering, kommer att hållas här i Uddebo såklart. Första omgången att gå av stapeln våren 2021.

Event på Facebook finns nu här och uppdateras löpande.

Detta klurade vi på helgen när vi va påtända. Skulle det vara intressant, man kan ha olika grenar.. t ex ”Vem drar största tjack-linan”.

Allt knark som dras måste såklart först kvalitetskontrolleras, Tjack-Stina är ökänd kännare på amfetamin i trakten och blir självklar tillsynskvinna i den grenen.

Priser

Till vinnaren i varje gren utdelas guldsprutan.

Vi ska fundera vidare på detta, vore asballt med ett seriöst mästerskap i knark! Kommentera med ideer…

Vad tycker du?

comments

6 Kommentarer
 1. sämsta jag någonsin hört talas om, dels för risken att få en överdos och utsöndra för mycket noradrenalin och adrenalin så att man kan få allvarliga störningar i hjärtrytmen och i värsta fall dö, sedan paradoxalt som kanske motsäger det första stycket kan näsans membran bara ta upp en viss del av allt då de inte är oändliga i storlek så istället åker resten ner i magen. att ta hur jävla mycket centralstimulantia på en o samma gång är bara korkat och att uppmuntra till detta är totalt efterblivet. hoppas detta bara är ett skämt jag inte förstod mig på…

 2. Det var som Tjack-Anna hos oss också sa, fast inte riktigt på det sättet och hon hade en mycket ödmjukare ton. Hon bestämde iallafall att om vi kör (det är Tjack-Anna som kommer ansvara för tjacket.. såklart!), att om vi kör så blir tjacket rätt hårt bankat, och samma ”styrka för alla, tävlingen ska mer gå ut på vem som ”får plats med mest i snoken” snarare än vem som blir påtändast.

  Men vi planerar fortfarande, har inte helt spikat detta event. Tack för dina kaxiga tips..

 3. Tjena!
  Tjack-Shrek här.
  Jag ställer upp så klart i kampen om guldsprutan. Min näsa är konstant fylld av drömpulvret så för mig kommer det knappt vara en tävling. Hälsa Tjack-Anna att bara det bästa tjacket får vistas i min näsa. Jag tar med mig min homeboy brajskyfflarn, han kommer se till att hotboxa sönder tävlingen så man alltid mår bra.

  Ses på en spliff nästa gång jag är i Uddebo?

 4. Näsan är inte så stor , men supporta obch heja fram deltagare är jag grym p och gissa många av oss , se jag fram i mot..

 5. ja för faan!

 6. Jag och grabbarna är redo för ett äventyrsbad i pulver

Lämna ett svar