Guldsprutan, OS, tjack,
Droger

Vem kan dra största linan? Mästerskap i olika grenar under planering, kommer att hållas här i Uddebo såklart. Första omgången att gå av stapeln sommaren 2022.

Event på Facebook finns nu här och uppdateras löpande.

Guldsprutan

Tävlingens första pris är den renommerade guldsprutan, och den kommer delas ut under högtidliga former i Uddebos salonger till den som dragit den största linan under pompa och stått och med många medtävlare som ansträngt sina näsborrar för kung och fosterland i mästerskapet om guldsprutan.

Silversprutan och bronssprutan

Naturtligtvis ämnar vi dela ut även andra och tredje pris, även där står fina priser på spel och väntar på att delas ut till elit-snortarna som visat mod och kraft och spänt borrarna till det yttersta.

Hur formades idén om tävlingen för guldsprutan

Detta klurade vi på helgen när vi va påtända. Skulle det vara intressant, man kan ha olika grenar.. t ex ”Vem drar största tjack-linan”.

Allt knark som dras måste såklart först kvalitetskontrolleras, Tjack-Stina är ökänd kännare på amfetamin i trakten och blir självklar tillsynskvinna i den grenen.

Priser

Till vinnaren i varje gren utdelas guldsprutan. Och andra pris och tredje priser blir silversprutan respektive bronssprutan. Alla deltagare kommer även få varsit diplom på sin deltagan samt en lite brosch med en spruta att fästa på jackan.

Vi kommer även sälja och dela ut T-shirts med trycket ”I was here – Tjack OS Uddebo, 2022, Sweden” för dig som kommer och tittar och hejjar på just dina favoriter.

Varmt välkomna på Tjack OS i Uddebo 2022. Mer information kommer löpande.

 

17 Comments

 1. december 27, 2021 at 18:19

  Meta Anders

  Tjenare alla Tjackisar!! meta-Anders här.

  Jag skulle väldigt gärna gå med i denna tävling me då är det så att jag undrar hur det kommer gå till med tjacket.
  Är det så att vi deltagare ska ta med vårat eget dunder tjack eller kommer det finnas gratis på plats?
  Andra förslaget tycker jag låter kanon!

  PS. Kan Meta-tjack tas med på plats?

 2. december 27, 2021 at 17:40

  Leon jones

  Jajajmensam jag och mina luffar hempojkar kommer garanterat

  Detta kommer bli en spännande tjack upplevelse.

 3. oktober 10, 2021 at 07:59

  Nicke Nyfiken G-MAN

  Jag är med! men hur ska detta gå till?

 4. oktober 5, 2021 at 14:42

  Luffarn

  Ja.. denna ligger vi efter med. Hände så mkt annat i somras.. men Spiken fyllde i en ansökan om tillstånd för evenemang i våras. Han har inte fått svar.. gissar på att de inte tagit den seriöst, han är känd lallare i trakten. Ska be honom ligga på.

 5. oktober 4, 2021 at 19:33

  Jimmy Gustafsson

  Tjo alla punadre där ute!
  Jag å min vänner kommer garanterat!
  Hur går de med planeringen Luffarn?

 6. juli 20, 2021 at 06:03

  Benny Törner

  Detta låter mycket intressantare kan jag tycka.

 7. maj 5, 2021 at 01:42

  Kopojk

  Borde va en gren där man från sitt eget dos i påsen blandar ordning en panna med Max 2 m vatten, sätter den, sköljer ur verktyget o på med lock samt städar undan efter sig och stoppar blödning. Filter, saltlösning och rena verktyg samt handsprit borde va obligatorisk av säkerhetsskäl. Också kontroll att lösningen inte hamnat utanför. Frossa o ledvärk leder till diskvalificering.

 8. maj 3, 2021 at 19:11

  kenneth snortgren

  Risken att få en överdos?

  Haha, inte för att du snortar va!

  Och absolut inte av den skiten som säljs nu för tiden!

  Tacka vet ja -70 talet!!!!!

 9. april 18, 2021 at 19:54

  Alex

  Haha 😆 lätt på! Var signar man?

 10. april 12, 2021 at 23:04

  George Methstone

  Helvete vilken spårad läsning, keep it up! Snart ikapp dom flesta tripprapporterna från cosmos

 11. mars 18, 2021 at 06:44

  Damp Janne

  varför bankat tjack? mår man ju piss av. Varför inte Salladscupen? Här är d fina små blommor i skiftande färg som varje tävlande ska röka så många jointar dem kan. Vet inte nån som dött att thc, men ja bor ju i Avliden åxå….
  Så vips kommer det Massa tjejer och chilla pågar. Sälj lite popcorn, dem e billiga å du kränger dyrt. nää vi i Avliden vi håller oss till det som jorden ger oss gratis……. nästan.
  Polisen lär ju få nå grymt roligt när dem läser all urspårat som står här. annars full respekt till Luffarn. jävla br sida broo

 12. januari 23, 2021 at 15:47

  Tre vännerna och Grön

  Jag och grabbarna är redo för ett äventyrsbad i pulver

 13. december 8, 2020 at 02:10

  Elitsliraren

  ja för faan!

 14. december 5, 2020 at 11:12

  Allife

  Näsan är inte så stor , men supporta obch heja fram deltagare är jag grym p och gissa många av oss , se jag fram i mot..

 15. november 21, 2020 at 13:11

  Danske Shrek

  Tjena!
  Tjack-Shrek här.
  Jag ställer upp så klart i kampen om guldsprutan. Min näsa är konstant fylld av drömpulvret så för mig kommer det knappt vara en tävling. Hälsa Tjack-Anna att bara det bästa tjacket får vistas i min näsa. Jag tar med mig min homeboy brajskyfflarn, han kommer se till att hotboxa sönder tävlingen så man alltid mår bra.

  Ses på en spliff nästa gång jag är i Uddebo?

 16. september 14, 2020 at 09:40

  Luffarn

  Det var som Tjack-Anna hos oss också sa, fast inte riktigt på det sättet och hon hade en mycket ödmjukare ton. Hon bestämde iallafall att om vi kör (det är Tjack-Anna som kommer ansvara för tjacket.. såklart!), att om vi kör så blir tjacket rätt hårt bankat, och samma ”styrka för alla, tävlingen ska mer gå ut på vem som ”får plats med mest i snoken” snarare än vem som blir påtändast.

  Men vi planerar fortfarande, har inte helt spikat detta event. Tack för dina kaxiga tips..

 17. september 12, 2020 at 23:13

  nassari

  sämsta jag någonsin hört talas om, dels för risken att få en överdos och utsöndra för mycket noradrenalin och adrenalin så att man kan få allvarliga störningar i hjärtrytmen och i värsta fall dö, sedan paradoxalt som kanske motsäger det första stycket kan näsans membran bara ta upp en viss del av allt då de inte är oändliga i storlek så istället åker resten ner i magen. att ta hur jävla mycket centralstimulantia på en o samma gång är bara korkat och att uppmuntra till detta är totalt efterblivet. hoppas detta bara är ett skämt jag inte förstod mig på…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *