snutsvin,
Debatt

Japp, då var snuten igång igen med sina trakasserier. Idag stormade dem en lägenhet med oskyldiga ungdomar. För fan, har dem inget bättre att göra. Ner med snuten, gör motstånd! Läs på Sydsvenskan om trakasserierna.

snuten trakasserar
snuten trakasserar

Alltså, det här är ju ett gäng sjysta studenter som inte har bostad. De knarkar ju inte ens. Så har dem hittat ett sjyst hus som ingen använder. Låt dem va kvar vafan.

Längesen någon sköt en snut i huvvet nu, hade vart sjyst och läsa om. Kommer ihåg hur gött jag skrattade när dem poppade ett par snutar i Malexander, det var fett!

2 Comments

 1. november 5, 2008 at 19:55

  Luffarn

  Men bry sig om lagen, finns något som heter SUNT FÖRNUFT.

 2. november 5, 2008 at 18:33

  Magnus

  Oskyldiga? 🙂

  Lagen är glasklar:

  Brottsbalkens 4:e kapitel:

  6 § Den som olovligen intränger eller kvarstannar där annan har sin bostad, vare sig det är rum, hus, gård eller fartyg, dömes för hemfridsbrott till böter.

  Intränger eller kvarstannar någon eljest obehörigen i kontor, fabrik, ((((((((((((annan byggnad)))))))))) eller fartyg, på upplagsplats eller på annat dylikt ställe, dömes för olaga intrång till böter.

  Är brott som i första eller andra stycket sägs grovt, dömes till fängelse i högst två år.

  —————————–

  Idioterna tar upp 15 patruller bara på Bankgatan. Patruller som kunde varit ute och jobbat med betydligt grövre brottslighet. Befängt att dessa ”vuxna” människor skall hålla på med sånt här tjafs. Hoppas VERKLIGEN inte att de sedan har mage att kritisera polisens tillkortakommanden när det gäller att klara upp brottslighet. Nu tvingas poliserna stå och glo på demonstranter istället och kosta pengar för samhället.

  Galet. Väx upp ockupanter. Måste ju vara skönare att sova hemma hos en kompis än att sova i ett ruckel utan värme. Det är ju ett faktum att inte alla som sov i smultronhuset(stället) är bostadslösa. Vill man då ligga där i det smutsiga huset med den överfulla toaletten istället för att dela på gänget och ta hem en 2-3 st per man (de som har bostad)?

  Nu börjar affektionen gå över här… De borde gå med i scouterna istället och sov ute i skogen. Mysfaktorn är otroligt mycket högre där.

  Knappast så att poliserna känner att ”nu går vi och fixar detta”. Det ingår i polisens uppgifter att bistå med service till andra myndigheter. Kommunen behöver ibland hjälp med ungdomar som inte har allting klart för sig. :). Som i detta fallet. Ungdomar som borde sitta hemma hos sina föräldrar och skriva jobbansökan eller gå till arbetsförmedlingen när de inte sover i kompisens soffa. De har väl knappast internetuppkoppling i skithusen ändå… Hur ska de kunna göra något vettigt därifrån? För att inte tala om hur illa de måste lukta när de inte kan duscha ordentligt… Jaja… Ös på. Är inte så hemma i blogg-världen men detta var en udda blogg. Synd att man inte låter sig provoceras utan bara kopierar in samma svar som jag skrivit åt alla andra kritiska bloggare B).

  MVH

  Magnus

  /Magnus

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *