bra betalt, chefjobb, skaffa jobb,
Jobb

Hur gör man egentligen för att skaffa sig ett bra jobb, jag har oerhört lång erfarenhet av att söka arbete… jag har haft väldigt många olika arbeten under min karriär här ute i Uddebo och Tranemo. Samt vissa enstaka ute i Ulricehamn.

När man skriver sitt CV så gör det via mail. Skriv tydligt och använd STORA BOKSTÄVER i hela mailet, uttyck dig klart o visa att det är du som bestämmer och inte kommer tolerera något skitsnack.

Boff-Lasse väntar på att bli kallad för arbetsintervju.
Boff-Lasse väntar på att bli kallad för arbetsintervju.

Oavsett vilket jobb du söker så tala om att du ska ha tjänstebil, det har alla andra varför skulle inte du få det, dessutom kommer du ju snabbare till arbetet om du har bil? Så vitt jag vet börjar arbetstiden när man går hemmifrån, har man ingen tjänstebil är man ju bara på jobbet senare då får de skylla sig själva.

Ge referenser, gärna auktoriteter det ger respekt. Jag brukar alltid nämna myndighetspersoner som min socialsekreterare, min övervakare och även någon av de många poliskonstaplar jag haft upprepad kontakt med under åren.

Nämn att du tänker outside the box och ser möjligheter där andra ser problem. Jag menar… retar man sig på dyra priser i butiken är det ju bara att stoppa grejjerna i fickan och gå igen. Står en felparkerad bil ivägen så kan man hjälpa staten på vägen och köra iväg med den.

Övriga talanger, hur många gånger har man inte låst sig ute från arbetet. Vid sånna tillfällen hjälper man gärna till och ”låsa upp”.

Bevisa att du inte är blyg och kan tala för dig, jag har gått på socialbidrag och a-kassa 90% av mitt liv. Och vilka är mer svårövertalade än socialsekreterarna?

På intervjun är det viktigt att du utmärker dig, bär attribut som visar vem du är. Skinnväst och diverse motorcykel tatueringar signalerar respekt. Va inte rädd för att lite försiktigt hota med stryk om någon annan får jobbet.

Se naturlig ut när du ska på intervju
Se naturlig ut när du ska på intervju

Ha med dig mor och far på intervjun om det känns pirrigt, klarar du det ändå inte är det ok att ta en cigg under tiden.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *