anonymt internet, proxy, VPN,
Internet

Ja, alla vill vi ju ladda ner filmer, spel, serier och annat kul som finns på nätet. Sen, om du är som jag.. så kan du se nyttan av att kunna vara anonym i även andra sammanhang. MSN chat.. på diverse forum, ja överallt egentligen. För att bli anonym så kan du inte visa ditt IP nummer, det måste förvrängas på något sätt. Samtidigt är det trevligt om all trafik är krypterad så ingen otrevlig polis eller myndighetsperson eller annan IPRED-lallare eller dylikt ser vad du pysslar med.

Update 2020-05-14: Du har hamnat på ett gammalt inlägg, jag jobbar på en stor sida med omfattande information för att skydda sin identitet här

Det är populärt med VPN’s idag. (Virtual Private Network). Då kopplar du upp dig mot en annan server, och all data-trafik går via den. Dessutom krypteras all data mellan dig och servern. Poliser och annat fanskap kan alltså inte se vem det är som laddar ner den där nya filmen.. ja och, de kommer inte ens kunna tyda att datan som du hämtar är en film eftersom det är krypterad kommunikation.

Hur fixar man en VPN då? Jo, BUSENKELT! Det finns en hel del tjänster som kostar praktiskt taget gratis.. det handlar om några kronor i månaden. Och att koppla upp sig mot tjänsten är enkelt det med, det tar c:a 1 minut sen är du anonym så länge du vill och så länge du betalar de stackars kronorna till företaget som harr tjänsten dvs.

Det finns ett tjugotal i Europa ,et har droppat ner ett par gånger på en vecka men absolut ingen fara. Det känns riktigt stabilt. Jag provade dold.se och ett par andra tjänster men hastigheten blev stundtals riiiktigt slö! Det ä ju kul att vara anonym, men jag känner inte föratt vänta en minut varje gång en webbsida ska laddas heller…

4 Comments

 1. maj 14, 2020 at 11:24

  Luffarn

  Där hamnade du på ett riktigt gammalt inlägg, säkert 8 år sedan jag skrev den där. Jag jobbar på en sida som ligger här sen: https://www.luffarn.com/anonym-guiden/

 2. maj 14, 2020 at 01:36

  Solen

  Ja men alla fattar väl att du säger de där för pengarna. De är väl helt okej.. Moraliskt fel att sälja säg, jag säger en internet sak som är bra är bra men kanske inte riktigt bässt eller så, Men jag får en slant. De finns andra som har alla sina pengar i mintillverkning och tjatar med politiker varje dag för att starta nått nytt krig nånstans. Mänskligheten ha internet nu! Hallå. Varför ska alla inte bara få göra vad dom tycker är kul!! För det är dom som blir genier och för världen frammåt. Jag småkrigar för mitt beroende, lite benso för nerverna, opiaterna för att det är så. å sen får man väl ta röka å tjack bara man gör de så de blir kul!! och inge mera skrik och gap å fanskap. Man behöver inte vara drogfri. Man behöver att omgivningen accepterar det man gör.

 3. juli 8, 2009 at 15:40

  Luffarn

  Ja, vet själv att det är fett irriterande med för mycket reklam. Å andra sidan är det inte speciellt ofta jag har reklam i texterna och det är väl inte mycket runtomkring heller. Det är inte många kronor man tjänar så vettifan om det är lönt egentligen att ha adsen.

 4. juli 7, 2009 at 20:31

  david

  känns väl lite sådär att du kör reklam inte bara bredvid din text utan även i densamma…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *