Ny laglig drog – Bängpulver

Ja, såvida ni inte bott under en sten de senaste åren så har ni väl både testat och hört talas om de lagliga droger som man kan beställa online på nätet. En drog som är redigt populär just nu fast att den ganska nyligen klassades som hälsofarlig är Methylone.. den är alltså inte narkotika klassad än så de inga större risker man tar när man handlar och brukar det.

Methylone molekylen är väldigt lik MDMA, d v s huvudingrediensen i Ecstasy. Och från och med nu, är BÄNGPULVER det officiella namnet på Methylone. Det är även ok att använda namnet Bängpulver för andra lagliga droger i pulverform som ger liknande rus 😀 Ruset, är dock lite annorlunda.. det är inte lika mycket energi i ruset och man tycker det är oerhört mysigt att kramas och röra vid varandra. Såhär ser en påse med härligt m1 ut (m1 = Methylone). Personligen gillar jag Methedrone bättre dock, det är lite mer energiskt.

Methylone

Methylone

10 Kommentarer
 1. Tjena! har kollat in din sida. grym sida. finns mkt att läsa om osv. men sen tänkte jag fråga. vet du några bra lagliga shoppar som säljer bm-MDMA! har letat och letat hittat några, men flesta e scammers och nerstängd. så tänkte kolla om du har någon speciell sida. tackar! MVH-A

 2. känner inte till bm-MDMA alls.. du råkade inte skriva ett m istället för k? dvs… du menar bk-MDMA? 🙂

 3. Tjena igen. menade bk-MDMA 😉

 4. tänkte nästan det.. det är ju klassat sen c:a 1 år tillbaka så lite klurigt att få tag på, jag gillade inte riktigt ruset av det heller. ingen butik säljer methylone öppet sådär.. har du tur kanske någon som läser detta har och kontaktar dig.. 🙂

 5. vart kan man beställa Methylone i postförskott

 6. Methylone, är riktigt starkt..
  jag råkade överdosera de och slutade med att jag hoppade från en finlandsfärja i november o fick ruggig psykos i 3 veckor(inspärrad)..
  men de höll mig varm.. 22 minuter i 7 gradigt vatten..

  så var försiktiga

 7. ouch, hur mycket tog du? helt säker på att det verkligen bara var methylone? Jag höll mig alltid till max 0,4g på första bomben.. oftast mindre 0,2 – 0,3. Sen addade jag små bomber varannan timma kanske så hade jag en helkväll. Det enda lite jobbiga jag kände var att ögonen flimmrade väldigt mycket.

  En gång fick jag och en kompis av en väldigt dålig batch, men det var inte i närheten av rent Methylone.. Mådde sisådär i ett par dagar efter det.

 8. Så, när något inte är narkotikaklassat så är det ingen större risk att sniffa, röka, injicera eller käka det? GÖÖÖÖTT

 9. Nä spela inte dummer nu din jävla idiot, du fattar la att du måste ta reda på lite om drogera innan du stoppar i dej!

Lämna ett svar