bängpulver, droger, methylone,
Droger

Ja, såvida ni inte bott under en sten de senaste åren så har ni väl både testat och hört talas om de lagliga droger som man kan beställa online på nätet. En drog som är redigt populär just nu fast att den ganska nyligen klassades som hälsofarlig är Methylone.. den är alltså inte narkotika klassad än så de inga större risker man tar när man handlar och brukar det.

Methylone molekylen är väldigt lik MDMA, d v s huvudingrediensen i Ecstasy. Och från och med nu, är BÄNGPULVER det officiella namnet på Methylone. Det är även ok att använda namnet Bängpulver för andra lagliga droger i pulverform som ger liknande rus 😀 Ruset, är dock lite annorlunda.. det är inte lika mycket energi i ruset och man tycker det är oerhört mysigt att kramas och röra vid varandra. Såhär ser en påse med härligt m1 ut (m1 = Methylone). Personligen gillar jag Methedrone bättre dock, det är lite mer energiskt.

Methylone
Methylone

10 Comments

 1. augusti 29, 2011 at 20:38

  Luffarn

  Nä spela inte dummer nu din jävla idiot, du fattar la att du måste ta reda på lite om drogera innan du stoppar i dej!

 2. augusti 24, 2011 at 03:16

  Kritiker

  Så, när något inte är narkotikaklassat så är det ingen större risk att sniffa, röka, injicera eller käka det? GÖÖÖÖTT

 3. juni 29, 2010 at 09:55

  Luffarn

  ouch, hur mycket tog du? helt säker på att det verkligen bara var methylone? Jag höll mig alltid till max 0,4g på första bomben.. oftast mindre 0,2 – 0,3. Sen addade jag små bomber varannan timma kanske så hade jag en helkväll. Det enda lite jobbiga jag kände var att ögonen flimmrade väldigt mycket.

  En gång fick jag och en kompis av en väldigt dålig batch, men det var inte i närheten av rent Methylone.. Mådde sisådär i ett par dagar efter det.

 4. juni 28, 2010 at 21:38

  adam

  Methylone, är riktigt starkt..
  jag råkade överdosera de och slutade med att jag hoppade från en finlandsfärja i november o fick ruggig psykos i 3 veckor(inspärrad)..
  men de höll mig varm.. 22 minuter i 7 gradigt vatten..

  så var försiktiga

 5. januari 8, 2010 at 21:58

  gino

  vart kan man beställa Methylone i postförskott

 6. december 31, 2009 at 15:47

  Luffarn

  tänkte nästan det.. det är ju klassat sen c:a 1 år tillbaka så lite klurigt att få tag på, jag gillade inte riktigt ruset av det heller. ingen butik säljer methylone öppet sådär.. har du tur kanske någon som läser detta har och kontaktar dig.. 🙂

 7. december 31, 2009 at 12:41

  Andreas

  Tjena igen. menade bk-MDMA 😉

 8. december 30, 2009 at 21:31

  Luffarn

  känner inte till bm-MDMA alls.. du råkade inte skriva ett m istället för k? dvs… du menar bk-MDMA? 🙂

 9. december 30, 2009 at 20:58

  Andreas

  Tjena! har kollat in din sida. grym sida. finns mkt att läsa om osv. men sen tänkte jag fråga. vet du några bra lagliga shoppar som säljer bm-MDMA! har letat och letat hittat några, men flesta e scammers och nerstängd. så tänkte kolla om du har någon speciell sida. tackar! MVH-A

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *