droger, knark, party,
Droger

Imorn drar vi igång Näsparty 2.0 här ute i Uddebo och alla är välkomna. Enda kravet är att du ska ha med dig minst 1gram fullgott knark. Det ska vara bra kvalite, och av hyfsat känd sort (RC går bra, t ex Methedrone). Ingen Benso (eftersom vi ska dricka alkohol också) och alla ska vara på plats kl 22:00 för då ska allt pulver va blandat!

Alla knarksorter blandas på en stor djup tallrik, sen är det fritt fram för alla att snorta i både näsa och… ja vart man nu vill ta det. Inbjudning har skickats ut till alla i vår maillista, sen får djungeltrumman göra resten. Festen varar tills knarket är slut… räkna med framåt lunch på lördag.

Droger
Droger

Välkomna alla, förra året var en succé. Hoppas på ännu bättre i år!

4 Comments

 1. september 7, 2009 at 16:41

  Luffarn

  Jodå, det blev en salig blandning av vanligt tjack, methedrone, methylone och ketamin och minns jag rätt hade två pers med sig några gubbar kola som vi blandade i också.. vi tänkte till lite och krossade ner lite koffeintabletter med, blev en rätt fin blandning. E-känsla.

 2. september 4, 2009 at 10:24

  walle kerner

  hur gick ditt näspartaj—blev det en tallrik full med fint tjack

 3. augusti 30, 2009 at 12:15

  Luffarn

  Det är just andingsdepressionen som är farlig.. alkohol i sig är också andningsdpressivt och kombinationen kan vara farlig.

  Sen ska det ju till lite mängder för att det ska vara farligt också, men hos oss på festerna blir det rejäla mängder… annars funkar det ju att ta en roppa och supa lite så man blir go, ingen fara så länge man inte super sig redlös men ta det försiktigt.

 4. augusti 29, 2009 at 08:26

  sexnolltvå

  Är det verkligen farligt rent fysiskt att blanda benso (t.ex. Alprazolam) med alkohol? Har hört av många att detta kan leda till livsfarlig hjärtpåverkan men aldrig sett något stöd för detta påstående i medicinsk litteratur. Det enda jag funnit är att det kan leda till andningsdepression, men detta förutsätter att man proppar i sig rejäla mängder. Vet du vad som är sant angående detta, jag är ärligt intresserad av att få veta.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *