fyllecell, knark, mephedrone, nordstan, tjack,
Humor

Så var man i göteborg i fredags med Spiken och festade. Vi tog tåget in och tänkte festa lite, drack ett par öl eller fem på tåget in från Limmared. Spiken satt med sin Marinella mellan två 50-60 åriga tanter o luktade svett. Under tågresan han han med att sno i vart fall ena kärringens plånbok vilket var najs, synd bara att hon inte hade mer än knappa 200 spänn i sin plånbok men alltid ett litet tillskott i festar-kassan.

Väl i götet klev vi av på Nils Erikssons och hasade oss ner mot Femmanhuset (Nordstan) för att se om vi hittade någon att köpa en gubbe tjack eller två av. Normalt sett handlar jag ALDRIG på stan, men lite halvlulliga som vi var pallade vi inte dra oss ut mot Kortedala och vänta på bussar och skit.

goteborg-nordstan

Vi hittade en neger utanför Murveln som såg pundig ut, han hade några kabbar på sig men inget tjack… En kabbe hade ju vart najs det med, men vi hade inte råd med det denna gången. Spiken ville också ha och började bli förbannad när negern inte gick med på att ta de 10st CD skivor som Spiken i förbigående sprang in på Åhlens och snodde som betalning. Efter en liten stund blev negern skrajj och stack därifrån.

Vi lufsade vidare ner mot MCDonalds och stötte på en till synes hederlig langare som hade en femma på sig. Vi cashade ett par släng (dyrt) och meckade fram varsin lina på MCDonalds dass. Jag reagerade på att det smakade annorlunda… men drog glatt min lina ändå. Spiken drog väl i sig en 0,5 direkt full som han var. Det tog en sisådär 5 minuter å slog det till… vi lallade ut från toan HELT väcka. Jag tittade mot Spiken och han börjar dra ner byxorna mitt i kön och ber en tant titta på hans snopp, jag undrar ”vad i helvete…” och kände precis det där typiska Ecstacy-ruset komma krypande. Det var då jag förstod att vi inte hade fått tjack… utan MEPHEDRONE! Jag började skratta åt Spiken där han stod med kuken i vädret. Jag började gunga fram och tillbaka och märkte att jag stod och kramade en gammal kärring.. sen hann vi inte så mycket mer… för där stod bängen och plockade in oss… resten av kvällen satt vi i fyllecell.

snuthusetgbg

5 Comments

 1. augusti 18, 2009 at 03:08

  Luffarn

  haha, faktiskt inte. Annars brukar man åka på pisseprov dirr men här sket dem i det.. hade väl iofs inte vart hela världen om de gjort det, bara att lägga bland högen me resten isåfall :p

 2. augusti 13, 2009 at 23:02

  KorporalKarlsson

  Ni blev inte drogtestade?=O

 3. april 23, 2009 at 06:02

  Luffarn

  njae, men borde ju känt i skillnad på smaken i vart fall.. men vi va rätt fulla med o mer eller mindre bara drog i oss det utan att tänka mer på de 😛

 4. april 22, 2009 at 19:40

  walle kerner

  för helvete du-ni ser väl skillnad på tjack och mepedrone.

 5. mars 27, 2009 at 01:45

  Christoffer

  Tjena skevhuvud 🙂 (ta det pos)

  Please contact my email.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *