Blondinbella nobbar Naken-Janne.

11 Kommentarer
 1. haha fan ja trodde ingen brydde sig om den där dåren längre. skön sida föresten!

 2. Tackar tackar, man gör sitt bästa 😀

 3. Fan vad jag hatar alla svenska jävla ikoner.

  exempel;
  Ett naket peddo, töntar runt i svenk media och får värsta possitiva uppmärksamheten.

  Jag trodde det var skapligt olagligt att blotta sig?

 4. MINI KUK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 5. jag visste inte att svenskars kukar va så små . . . föresten e ni inge svenskar ni e största idoterna men jag vet att era barn sjäms att ha er som fereldar man kan inte fatta att det finns svenska TAXI OMG och vad en u.s.a. gör härmar ni för ni e avensjuka som en i min klass :shler e avensjuk på mig som vandligt.t.ex ceccar manen som talar med hundar nu fins det en faking svenne som härmar starkars hundarna om ni vill veta mer adda mig på msn nina_nvnp@hotmail.com

 6. Nina din opatriotiska fitta ta bara och håll din utländska jävla käft innan jag söker upp den och slår av den!!!!

 7. Varför är du i Sverige om det är så jäkla dåligt?

 8. Till KorporalKarlsson Det är väl inte att blotta sig när man är nudist? Och till blatten nina. TA DITT NEGER ASS OCH ÅK TILL DITT EGET LAND!

 9. fel av nina att hon skriver så och fel av Usagi-San att du dra alla över en kam . ni som har så mycket hat inom er gå och FUCK OFF

 10. Han har ju fan jäkligt mycke stånd!

 11. Åhh så jävla sexig

Lämna ett svar