Posts Tagged urinera

Gillar att pissa i hissen

Gillar att pissa i hissen

Har du undrat vafan det är för folk som pissar i hissar? Särskilt de som är lite mer av allmän karaktär.

Jag kan berätta att jag är en av dem som gillar att pissa i hissar, jag kanske inte är Sveriges största hisspissare, men åtminstone en 10 – 20 hissar om året brukar det bli som man pissar i. Jag tycker det är förbannat skoj, och jag har själv både i Götet och i Tokholm (mest på tunnelbanehissarna) varit i hissar som jag inte själv pissat i men som luktat stark piss. Så jag VET att ni är fler därute som gillar att pissa i hissar, träd fram nu… det är inget att skämmas för. Tillsammans kan vi pissa ner alla hissar, om vi kan organisera oss!

Inget är ju så kul som att pissa i en hiss för ett hyreshus där en polare bor, sen efter några dagar när det börjar stinka undrar han vem fan som är så jävla dum o pissar i hissen. Då kan man le och må bra och säga något i stil med.. ”Jadu, antingen får du väl stå ut med lukten, eller så får du väl hämta skurhink och sätta igång”

Och du, brudarna gillar att pissa i hissen också.. iallafall våra brudar här i Uddebo och Tranemo! Kolla bara…

Urinerade i baren

Urinerade i baren

För mig finns det inget bättre än humor med piss, man kan ha så skoj så det finns fan inte! Igår slog jag och Spiken vad om att jag kunde beställa en öl i baren samtidigt som jag med andra handen håller i kuken och pissar!

Pissar

Det gick bra kan jag lova!

Tänk så mycket kul vi haft med piss!

Som när vi hällde ut Spaddes Fanta Citron på förfesten som han förbjudit oss att använda som slödryck. Han skulle ha den på morgonen när han vaknar bakis.. vi pissade i flaskan  och ställde tillbaka den i kylen. Spadde var förbannad som fan dagen efter kan jag lova, han svor och gapade över att han faktiskt upptäckte det innan han drack.. men att döma av hur förbannad han var så tror jag inte honom. Och ja… vafan, hade du erkänt att du druckit av det? 🙂