Posts Tagged Tjock Steffe

Här är Bilder på Tjock Steffe!

Tjock-Steffe är tillbaka till häktet. Ni som är lite äldre kanske minns honom som Uppsala-maffians ledare. Han lattjade runt i Stockholm och gjorde en hel del spektakulära saker. Han hade riktigt bra förfalskade sedlar ett tag.

Tjock Steffe

Tjock Steffe

Efter första vändan fina brott så drog han igång Gizmondo, som skulle bli en stor konkurrent till Nintendo och TV-spelskonsoller. Tillsammans med affärskunniga skapade han en hype kring produkten (som inte fanns) och fick bolaget listat på börsen. Vill minnas att de först köpte upp ett listat bolag med någon heeelt annan verksamhet för att komma in bakvägen. Frågan om det var tänkt som en regelrätt blåsning eller om det bara blev ett fiasko av misstag är faktiskt oklart. De hade trots allt en produkt på väg! Summa sumarum så kom tjock-Steffe undan med cashen, och det är ju de viktiga 😀

För några år sen lattjade han i Staterna och råkade krocka en Ferrari. Vid kontroll så upptäcktes det att den inte var riktigt hans och han fick en liten volta i USA.

Tjock Steffes Ferrari

Tjock Steffes Ferrari

Nu är han tebaka i Sverige, tyvärr i häktet då för lite utpressningar osv. Hoppas snart höra mer om hans bravader, verkar vara en trevlig prick!

Läs mer om Tjock Steffes historia: Han började som plåtslagare