Sveriges blåstaste människa: NN

Idag var jag inne på Aftonbladet, och såg att en och samma idiot hade skrivit inlägg och kommentar på VARJE jävla artikel på Aftonbladet. Kommentaren var densamma överallt och den löd ”Ta bort mitt namn och min bild omedelbart”.

[Bild och namn borttaget med respekt för NN’s efterlevande]

Vad idioten inte fattat var att när han läser en artikel och är inloggad på Facebook så visas hans bild i samband med att han får möjlighet att skriva en kommentar. Ingn annan ser såklart det, bara han själv. Men det fattade inte NN, Sverige dummaste människa. Så han sätter igång och kommenterar på varje artikel och ber Aftonbladet ta bort hans namn och bild – och just då, när idioten skriver en kommentar – så syns hans bild och namn!

Såhär såg det ut på Aftonbladet

[Bild och namn borttaget med respekt för NN’s efterlevande]

 

Save

Vad tycker du?

comments

5 Kommentarer
  1. Allvarligt: är man ”dum” och ”blåst” bara för att man inte har koll på hur Aftonbladets kommentarssystem funkar? Kom igen, karln är 65 år. Han kan förmodligen en väldig massa (viktigare) saker utanför det här. Och hur det nu än ligger till med det, är det en jävligt snäv definition av dumhet att döma efter hur stor kunskap man har om pissrännan (kommentarsfälten). För övrigt borde väl du, som är så himla smart, kunna se att det är TRE artiklar han kommenterat. Inte ”varje artikel”. För det är väl inte så att du inte har koll?!

  2. Skulle inte heller beskriva honom som ”blåst”, inga konstigheter att inte ha koll på tekniken som gammal, 78 år sa någon annan där… En 17-åring som växt upp med nätet och gjort samma sak däremot hade varit blåst, men kul var det!

  3. Håller med Johnny, lite kul var det. Men största idiot är den som hånar mannen ifråga. Snacka om att själv ta på sig dumstruten.

  4. Haha, han där killen äger 🙂

  5. Hej jag vore mycket tacksam om du kunde ta bort bilden på min far Lars-Henrik Edstam han har avlidit och det känns inte så kul att läsa kränkande inlägg om honom .

Lämna ett svar