Nya Flugsvamp 3.0

Flugsvamp 3.0 har stängt.

Många kallar det för en Exit Scam men mig magkänsla säger mig att de gjorde så gott de kunde och vågade. Vissa vendors hann ta ut sina pengar, många kunder förlorade mindre summor de hade på kontot, och det fanns vendors som blev av med rätt stora summor då nedstängningen skedde kring en löning. Det kunde med all säkerhet sköts bättre, som när Dream Market eller White House Market la ned. Innestående summorna ska ha donerats till TOR Foundation enligt teamets PGP signerade meddelande, vilket mycket väl kan stämma…

Nästan alla vendors som fanns på FS3 kommer eller har registerarat försäljarkonton på ARCHETYP MARKET. Du hittar praktiskt taget varenda gammal FS3 vendor på den marknaden. Länkar och info om den marknadsplatsen hittar du här!  

Alternativ till Flugsvamp 3

 1. Archetyp Market (Här finns vendorn GottOchBlandat, TillDinDörr, BalkanExpress, ApotekExpress, Swish, Lapplisas, EvaLena, HemmaKväll, Krav och många många fler.. Läs vår guide och hitta länkar till Archetyp Market här )

Länkar till dessa och flera andra finns här.  

Flugsvamp har stängt

2021-10-30: Flugsvamp 3.0 har stängt efter att man meddelat ett orderstopp. Vi tycker det är tråkigt att denna fantastiska marknadsplats läggs ned men tackaer ändå för tiden, i nästan 3 år var FS3 uppe. Nedan kommer meddelandet från Teamet bakom FS3:

Flugsvamp 3.0 stänger. På grund av personliga och yttre omständigheter behöver vi nu stänga ner Flugsvamp för gott. Vi förstår att detta skapar problem för köpare och säljare, och önskar vi kunde fortsätta driva sidan vidare, men det är tyärr inte möjligt. Dagarna med orderstopp var till för att köpare skulle kunna avsluta sina ordrar och säljare skulle kunna plocka ut sina saldon.

Vi är fullt medvetna om att många köpare hade saldon kvar på sidan, men det var inte praktiskt möjligt att låta alla ta ut sina saldon och vi har gjort så gott vi kan för att alla ska vara nöjda och ändå kunna stänga ner alla system på ett sätt som var säkert för oss, något vi var tvugna att prioritera. Överblivna saldon donerar vi till tor project där dom gör nytta för darknets framtid. Våra system har alltid varit helt krypterade, och de är nu raderade, inkl backups. Samtliga admin-nycklar, kod och databaser är raderade. Inga uppgifter, av något slag, är sparade. Vi tackar för vår tid och hoppas att nästa kapitel blir bra och att alla tänker på säkerheten framför allt annat. Forumet kommer hållas öppet en tid framöver så att kunder kan hålla kontakt med sina favoritsäljare.

Stort tack till alla fantastiska säljare, köpare och medarbetare. Ni vet vilka ni är. Tack för denna tid.

Team FS

Alternativ adress till FS3

Ingen aktuell alternativ adress till Flugsvamp för tillfället, men webbplatsen är stabil. Det finns dock en extra adress du kan spara för att vara på den säkra sidan, den syns när du loggat in på FS3 för användare som har genomfört köp på Flugsvampen, spar ned den och använd ifall ordinarie adress blir överbelastad.

VARNING

Till synes trovärdiga webbplatser kan bli hackade, som för ett tag sedan dark.fail med flera. Det som händer är att du ser en exakt likadan version av webbplatsen, den skickas till dig via en tredje part, och det enda som skiljer sig åt är ifall du ska göra en insättning, då byts insättnings adressen ut mot andra och dina pengar är förlorade.

  Hämta dina darknet länkar här på luffarn eller på darkweb.wtf

Med det sagt, var försiktig med att leta adresser till Flugsvamp, ett bra sätt är att försöka minnas de första och sista bokstäverna i alla adresser till de marknader man besöker, och alltid kontrollera att de stämmer. 

Flugsvamp 3.0 blomstrade

Flugsvamp 3.0 var en klockren marknadsplats, med nästan 3 år på nacken är uppföljaren till de tidigare sajterna på Darknet. Flugsvamp öppnade december 2018, ett tag efter det att Flugsvamp 2.0 las ned, då en av dem bakom webbplatsen greps och åtalades, och om det kan man läsa mycket om, dels här på Sydsvenskan eller lite översiktligt här >> 

Flugsvamp 3.0 verkade inte ha någonting alls med gamla Flugsvamp 2.0 att göra, att man tog namnet Flugsvamp hade nog flera orsaker, dels kände folk igen namnet och det blev enkelt att veta vad det handlade om, det hedrar delvis ordningen och visar även myndigheter att stänger man ner en – så ploppar en annan upp. Visserligen med namnet så red man en aning lite oförtjänt på de tidigare webbplatserna, och en viss gnutta av trovärdighet ärvdes ju. Flugsvamp 3.0 stände den sista november 2021.

Ny captcha för att logga in på flugsvamp

Killarna (eller tjejerna) bakom plattformen Flugsvamp 3 höjde säkerhet den 23:dje juni 2020, och finns nu på ny adress. De har även en ny captcha som är samma som används på kända Dread för övrigt.

Denna verkar folk tycka är lite svår att få rätt, så nedan kommer ett par exempel. Du får en bild med symboler, och det spelar ingen roll vilken färg de har eller vilken form de är. Du ska tänka att det är tre rader, och där det finns en symbol ska du klicka för en ring i motsvarande ordning till höger. Om du tar för många sekunder på dig så kan captchan tima ut, så har du skevglott på skärmen i 15 sekunder för att du för stunden kände dig som en fågelholk så kanske du behöver göra om för att du var långsam (har hänt även den bäste).

Exempel 1

Lösning

 

Exempel 2

Lösning

Hoppas du förstod, och blir det fel en gång så är det bara att försöka igen. 🙂

Så, hur hittar vi ut på darknet marknaderna?

 

Först och främst, har du inte TOR eller tidigare besökt sajter på Darknet så behöver du lära dig några saker. Jag kommer skriva en detaljerad guide så småningom för dig som är helt ny. Har du dator vana så klarar du dig kanske ändå, det du behöver är webbläsaren TOR och den laddar du ned här >>

Jag rekommenderar även användning av VPN, men du når sajten även utan bara det att din kommunikation med Flugsvamp inte blir fullt så säker som den skulle kunna vara.

När du har TOR klart, kopiera nedan .onion adress (fungerar inte i vanlig webbläsare, enbart TOR).

Adress till Flugsvamp 3.0

v3 (ny från 23 juni 2020)


Påpekar också att dessa inte byts ut regelbundet, och använd endast
dessa adresser. Fungerar dessa inte så vänta tills information finns
på flera trovärdiga källor.

Och notera: Du MÅSTE alltså använda webbläsaren TOR för att nå nya
Flugsvamp, och alla andra webbplatser på Darknet också för den delen.

Regga dig, använd ett Användarnamn efter eget val, jag rekommenderar ett som inte har någon som helst koppling till dig. Och sedan ett lösenord, och använd här ett lösenord som du enbart använder här. Folk försöker hacka konton på daglig basis, skydda dig enkelt genom att ha ett säkert lösenord och som endast används här.

I det fall adressen här inte fungerar, så vänta och försök senare. Läs på forumet. Kika på vår nyhetssida. Var försiktig med att Googla efter darknet-länkar, det är inte ovanligt att det läggs upp phishing länkar.

Skaffa Bitcoin?

Har du inte Bitcoin, så rekommenderas LocalBitcoin, här behöver du inte TOR och du hittar dem här >>

Sälja knark på Darknet? Eller köpa? Inom Sverige.

Det finns ju en hel del sajter på Darknet för detta. Efter att Flugsvamp 2.0 stängdes ned så flyttade många svenska langare till andra internationella marknadsplatser. Och det funkar i och för sig, man söker på de som skickar från Sverige och kommer hitta ett gäng. Men visst är vi många som både saknar gamla Flugsvamp, och vill ha en svensk plattform. Fördelarna med att handla inrikes är flera, du får oftast det du beställer dagen efter om säljaren skickar snabbt – samt framförallt kommer praktiskt taget allt fram, brev inrikes registreras inte på samma sätt som från andra länder in i Sverige.

Utbudet på Flugsvamp 3

Flugsvamp 3 är en webbplats, ha det i åtanke, så utbudet är ännu inte enormt, även om de klassiska drogerna finns här redan. Samtidigt är det ju en möjlighet för den som säljer, först in på Flugsvamp och erbjuda sina produkter så har man ju försprång. Många vill också kunna handla sina grejjer ”lokalt”. Kolla av de olika säljarna på Flugsvamps forum så får du en bra hint om vem du ska beställa av, samtidigt, som alltid, gå också på känsla. Alla försäljare börjar på 0 i rykte, även de som har de bästa grejjerna så var inte heller rädd för att testa.

 

Här har jag sökt på Kokain, och får 20 träffar på det (2021-08-16), några exempel på laddet som finns till salu just nu nedan..

Är man ute efter cannabis så är utbudet ännu bättre…

 

 

Amfetamin på flugsvamp

Även i kategorin tjack (amfetamin) finns mycket att tillgå. Det är något färre antal langare överlag jämfört med ett halvår bakåt, men det känns som det skett en rensning. De produkter som ligger till salu får bra betyg och även om kvaliteten var god tidigare har det senaste tiden blivit ännu bättre. 20 annonser finns aktiva under amfetamin just nu (2021-08-16).

Överlag är det bra grejjer som säljs i alla kategorier. Det finns dunder tjack och kokset håller fantastisk kvalitet som är ovanlig i Sverige. Vi har tidigare klagat på ketaminet, inte bara på FS utan överlag i Sverige och även internationellt men nuså vågar vi påstå att det är många som säljer bra keta. Angående dåligt ketamin i omlopp kan du läsa här, och det kan vara bra att läsa på för det finns fortfarande mycket pissketa som inte snortats upp och som åtminstone någon langare antingen inte bryr sig om eller förstår bättre: Vi har skrev om fenomenet med det dåliga ketat här.

Nya Flugsvamp är enkel att använda, det ska de ha beröm för, du ser direkt vad du ska göra liksom. Klicka på det du är intresserad av så listas allt, eller sök. Allt står stort och behändigt så både den mest tjackskadade gamla luffaren (som jag) och den dygnrake Stureplanskillen som ska fyllehandla hittar rätt här. Fan, man kan nästan säga att det är handikappsanpassat att köpa grejjer här.

Man kan sakna vissa funktioner, som t ex att lägga saker i varukorgen även om man inte har pengar på kontot. Oftast vill man ju lägga ner dem och sedan skicka Bitcoins. Jag hittar inga recensioner, bara antal stjärnor de fått 1 – 5 men ingen kommentar. Det är en viktigt del när man ska bestämma sig för vem man köper av när man provar en ny langare, eller köper en produkt man inte tidigare beställt.

Kort sagt, Flugsvamp 3.0 levererar och jag ska se om jag kan lägga en beställning nu när soc-bidraget trillat in.

UPDATE: 2019-03-04, utbudet ökar ganska bra på Flugsvamp 3. Hela 35 olika varianter på tjack och hur mycket olika röka som helst. Ser riktigt lovande ut. 🙂

UPDATE: 2019-05-03, riktigt bra utbud numera. Har ökat stadigt senaste månaden med många nöjda kunder enligt forumen.

UPDATE: 2020-04-25, FS3 fortsätter vara en succé och har nu varit live snart ett och ett halvt år. Tips på bra vendors finns här tillsammans med bra att veta för den nye knarkaren på Luffarns Pundarens Guide till Galaxen. Mer om hur du använder Darknet kan du läsa om på  Darknet för nybörjare.

UPDATE: 2021-08-16, Denna fantastiska marknadsplats blomstrar, över 2,5 år på nacken nu. Från djupet av mitt hjärta berömmer jag de män eller/och kvinnor som ligger bakom denna webbplats.

Och till dig som nyss upptäckt darknet och läser detta för första gången kan jag inte annat än verkligen rekommendera dig att ta dig tid att lära dig hur du går tillväga även om det känns jobbigt med Bitcoin, TOR och PGP – när du väl behärskar hur du gör är det är det så smidigt hela vägen.

UPDATE: 2021-10-30, Flugsvamp 3 stänger – rykten och utrveckling av en eventuell Flugsvamp 4 finns att läsa om här.

UPDATE: 2021-11-13, Nästan alla gamla stora langare från Flugsvamp 3 finns registrerade på Archetyp Market. Länk och info längre ned.

 

VARNING

En vänlig varning tills – Googla alltså INTE efter adresser till Flugsvamp 3, den marknadsplatsen har stängt.

Även på Flugsvamps forum kan i teorin folk börja posta länkar nu, även om det finns moderatorer kvar som försöker hålla koll. UPDATE: flugsvamps forum finns inte heller längre.

Ta det lugnt, är du du desperat så regga dig på Torrez Market och hitta de svenska säljare som finns där! Länk dit och till andra bekräftade darknet-sajter finns här.

 

Alternativ till Flugsvamp 3

 1. Archetyp Market (Här finns vendorn GottOchBlandat, TillDinDörr, BalkanExpress, ApotekExpress, Swish, Lapplisas, HemmaKväll, Krav och många många fler.. Läs vår guide och hitta länkar till Archetyp Market här )

Länkar till dessa och flera andra finns här.  

2022-06-04: Nyöppnat spännande Drogforum ”Plattan” finns här.

 

456 Kommentarer
 1. Tjena!! Jag har försökt att få till det med Tor och fs men det vill inte funka för mig. Kan du hjälpa mig med detta är jag dig evigt tacksam mvh Amatören

 2. kan inte få kontakt med sidan..

 3. De hade sidan nere ett par gånger igår på morgonen, funkar nu igen. 🙂

 4. Hur ska man göra nu då? Ny adress
  Men fattar inte hur ja ska trycka in att ja är en människa med nå mönster eller

 5. Det är där du ser ifyllda rutor/ringar du ska ange samma ”mönster” där du kan klicka.

  Testa dig fram, tror du löser det. Råkar det bli fel får du bara göra om.

 6. är sidan nere? kommer ej in på den.

 7. Jo den ska funka, men de jobbar på en uppgradering så den kan va nere under dagen stod det på forumet.

 8. Hej…
  Jag försöker komma in på FS, men kommer varken in på den gamla eller den nya. Vet inte vad jag gör för fel? Använder IPAD, som jag har gjort tidigare och även om jag klickar på vidare till FS, så går det inte. Några tips på vad jag ska göra eller är det bara att vänta och se?
  Det är ju lite svårt om man har handlat, fått produkter och vill betala och göra rätt för sig. Kommer detta hålla på länge, att man inte kommer in?

 9. Kan någon bättre utförklarig säga hur nya captvham fungerar läst massa men ang fåt inte till de…

 10. Mäste hahjälp med deras captcha förstår nada å jag har prova det mest, kan man va en utförlig beskrivning?

 11. Jag kommer inte in på sidan efter uppdateringen. Får ett error meddelande. Vet du varför?

 12. Tjena Jenny, det funkar för mig.. testade nu. Prova igen.

 13. De hade skrivit att sidan kunde vara upp o ner lite kort efter uppdateringen. Prova igen.

 14. Adressen funkar inte för mig? 🙁

 15. Funkar inte för mig heller 🙁

 16. Händer ingenting efter skrivit adress felkod 120

  Kommer inte ens till cache!!

 17. Inte för mig heller men min kompis som sitter med mobilen funkar det för

 18. Det funkar för mig. Det är inte så att man måste uppdaetara TOR eller så för att komma in? Kolla av et för sajten är uppe..

 19. Om det funkar för ddin polare så måste det ju vara något med din TOR, testa uppdatera, stäng ned webbläsaren öppna igen.

 20. Tja kommer inte in på fs har testat stänga ner och allting det står 402 bad gateway

 21. Kom in igår men inte idag, får badgatway. Är servern nere?

 22. Hej får bara upp 502 bad gateway när jag verifierat. Har stängt av och av på installerat tor. vet du vad problemet kan vara?

 23. Fs nere hela jävla tiden jag har pengar på kontot varför stänger dom ner och sätter på hela tiden är ju frågan MVH

 24. Får Bad Gateway 502 efter jag gjort Captcha rätt…Nån annan som stött på problemet??

 25. Hej jag kommer inte heller in har pengar som jag måste släppa?
  Felkod 502 hela tiden ominstallerat appen Tor men ändå och försöker flera gånger.

 26. Kommer inte heller in????! Massa pengar jag skulle handla för. Kan nån lägga ut adressen IGEN ifall ngn bokstav blivit fel?

 27. Adressen är rätt, det är webben som är nere just nu. Den kommer säkert upp snart igen!

 28. Fan då vad drygt jag som skulle lägga beställning tidigt MVH

 29. Tack luffarn för att du finns,du lugnar min stress över att jag skickat 10tusen i onödan

 30. Hur skapar jag en ny identitet med Tor? Nytt o ominstallerat alla. Funkar ändå inte. Använd sopkvasten? Nu hänger jag inte med 🙈 snälla hjälp

 31. Ja i webbläsaren, högst upp till höger finns en liten ikon, en liten knapp som föreställer en kvast. Trycker man på den skapas en ny identitet. Om du inte har den ikonen finns samma funktion från menyn högst upp, klicka på ”File” och välj ”New identity”.

 32. Tjena!
  Kommer inte in på nya adressen!!
  Är inloggad kan läsa flugforumet.
  Men sen när jag trycker vidare till market kommer jag inte fram!!

 33. Prova om en stund igen, du kan också prova skapa ny identitet med TOR så du får en ny session.

 34. Tj Luffarn!
  Fixat new identitet!
  Men kommer ingen vart med nya adressen!
  Can not open page” kommer bara!
  Eller så kommer jag till duck and go sidan!
  Kan logga in vid forumet men kommer inte längre än så
  Tråkigt! Har pengar som jag vill släppa!

  Mvh Mark

 35. Tja Luffarn!
  Jag kommar inte fram på den ny adressen!
  Har tryckt på new identitet!
  Får ingen kontakt med serven står det!
  Eller kommer jag till duck go sidan!
  Mvh Mark

 36. Om du kommer till sökmotorn duckduckgo så har du gjort något fel, kanske inte fått med hela adressen. Säkra att du fått med .onion

 37. Tjenare Luffarn! Är det bara svenska försäljare på FS?
  Fick ett packet från en och det var inget svenskt frimärke på eller så, såg jäkligt skumt ut dock så var det bra innehåll

 38. Det ska bara vara svenska försäljare.. eller inte nödvändigtvis ”svenska”, men som i att det ska skickas från inom Sverige! Post från utlandet fastnar ibland i tullen, medan post inrikes praktiskt taget alltid kommer fram så det är en risk för dig, även om den är liten.

  Kolla med säljaren hur det gått till, de kan ju i teorin råkat sätta på ett frimärke från ett annat land. -.-

 39. Kommer ej in på marknaden där man köper
  Står bara ” this Site is unreachable”

 40. Jodå, funkar för mig. Kanske bara var nere en liten stund..

 41. Le meillieur ar en cheat, kop inte från honom.

 42. Är det så? Vi beställde från honom och fick bra grejjer.. men. det var ett tag sen nu å andra sidan.

 43. Har handlat många ggr där aldrig haft problem

 44. Jag fick även för lite 2 istället för 10g, men det var inget problem det heller dom skickade 8 till

 45. Hej har en fråga går de betala med bch på dessa sidor?

 46. Hej hopp.
  Begriper inte detta med Bitcoin, går det att betala eller om någon tar kr?

 47. Betalar du med kronor och vanliga pengar så försvinner ju anonymiteten också. Försök att lära dig bitcoin istället, ta dig tid! Du kommer klara det med tålamod!

 48. hej! jag skulle föra över pengar som hade landat i min elektrum plånbok till flugsvamp… och när jag tryckte på sign ellee sed eller vad det kallades så kom en error text upp!
  The server returned an error when broadcasting the transaction.
  Överväg att ansluta till en annan server, eller att uppdatera Electrum.

  Unknown error

  wtf?!! kan någon snäla hjäpa mig reda ut detta, va alla mina sista cash o nu fattar jag inte om dom är raderade eller skickade eller kopierade till nån annanstans eller vad det är som händer…lite förtvivlat läge mvh

 49. Det låter som du borde ha pengarna kvar i electrum. Om pengarn har skickats så står det som att en transaktion har gått iväg, första vyn när du öppnar electrum.

 50. Har blivit stoppad att handla BTC fr saffello. De menar att de kan se att mina coins hamnat på darknet. Verkar inte hånat undvika? Var handlar minera BTC? En mixer/tumbler känns alldeles för osäkert.

  Nu förstår jag varför ställen som drogforum/drogport finns. Tyvärr är ju kvalitet och bemötande där under all kritik.

Lämna ett svar