Nya Flugsvamp 3.0

Flugsvamp 3.0 har stängt.

Många kallar det för en Exit Scam men mig magkänsla säger mig att de gjorde så gott de kunde och vågade. Vissa vendors hann ta ut sina pengar, många kunder förlorade mindre summor de hade på kontot, och det fanns vendors som blev av med rätt stora summor då nedstängningen skedde kring en löning. Det kunde med all säkerhet sköts bättre, som när Dream Market eller White House Market la ned. Innestående summorna ska ha donerats till TOR Foundation enligt teamets PGP signerade meddelande, vilket mycket väl kan stämma…

Nästan alla vendors som fanns på FS3 kommer eller har registerarat försäljarkonton på ARCHETYP MARKET. Du hittar praktiskt taget varenda gammal FS3 vendor på den marknaden. Länkar och info om den marknadsplatsen hittar du här!  

Alternativ till Flugsvamp 3

 1. Archetyp Market (Här finns vendorn GottOchBlandat, TillDinDörr, BalkanExpress, ApotekExpress, Swish, Lapplisas, EvaLena, HemmaKväll, Krav och många många fler.. Läs vår guide och hitta länkar till Archetyp Market här )

Länkar till dessa och flera andra finns här.  

Flugsvamp har stängt

2021-10-30: Flugsvamp 3.0 har stängt efter att man meddelat ett orderstopp. Vi tycker det är tråkigt att denna fantastiska marknadsplats läggs ned men tackaer ändå för tiden, i nästan 3 år var FS3 uppe. Nedan kommer meddelandet från Teamet bakom FS3:

Flugsvamp 3.0 stänger. På grund av personliga och yttre omständigheter behöver vi nu stänga ner Flugsvamp för gott. Vi förstår att detta skapar problem för köpare och säljare, och önskar vi kunde fortsätta driva sidan vidare, men det är tyärr inte möjligt. Dagarna med orderstopp var till för att köpare skulle kunna avsluta sina ordrar och säljare skulle kunna plocka ut sina saldon.

Vi är fullt medvetna om att många köpare hade saldon kvar på sidan, men det var inte praktiskt möjligt att låta alla ta ut sina saldon och vi har gjort så gott vi kan för att alla ska vara nöjda och ändå kunna stänga ner alla system på ett sätt som var säkert för oss, något vi var tvugna att prioritera. Överblivna saldon donerar vi till tor project där dom gör nytta för darknets framtid. Våra system har alltid varit helt krypterade, och de är nu raderade, inkl backups. Samtliga admin-nycklar, kod och databaser är raderade. Inga uppgifter, av något slag, är sparade. Vi tackar för vår tid och hoppas att nästa kapitel blir bra och att alla tänker på säkerheten framför allt annat. Forumet kommer hållas öppet en tid framöver så att kunder kan hålla kontakt med sina favoritsäljare.

Stort tack till alla fantastiska säljare, köpare och medarbetare. Ni vet vilka ni är. Tack för denna tid.

Team FS

Alternativ adress till FS3

Ingen aktuell alternativ adress till Flugsvamp för tillfället, men webbplatsen är stabil. Det finns dock en extra adress du kan spara för att vara på den säkra sidan, den syns när du loggat in på FS3 för användare som har genomfört köp på Flugsvampen, spar ned den och använd ifall ordinarie adress blir överbelastad.

VARNING

Till synes trovärdiga webbplatser kan bli hackade, som för ett tag sedan dark.fail med flera. Det som händer är att du ser en exakt likadan version av webbplatsen, den skickas till dig via en tredje part, och det enda som skiljer sig åt är ifall du ska göra en insättning, då byts insättnings adressen ut mot andra och dina pengar är förlorade.

  Hämta dina darknet länkar här på luffarn eller på darkweb.wtf

Med det sagt, var försiktig med att leta adresser till Flugsvamp, ett bra sätt är att försöka minnas de första och sista bokstäverna i alla adresser till de marknader man besöker, och alltid kontrollera att de stämmer. 

Flugsvamp 3.0 blomstrade

Flugsvamp 3.0 var en klockren marknadsplats, med nästan 3 år på nacken är uppföljaren till de tidigare sajterna på Darknet. Flugsvamp öppnade december 2018, ett tag efter det att Flugsvamp 2.0 las ned, då en av dem bakom webbplatsen greps och åtalades, och om det kan man läsa mycket om, dels här på Sydsvenskan eller lite översiktligt här >> 

Flugsvamp 3.0 verkade inte ha någonting alls med gamla Flugsvamp 2.0 att göra, att man tog namnet Flugsvamp hade nog flera orsaker, dels kände folk igen namnet och det blev enkelt att veta vad det handlade om, det hedrar delvis ordningen och visar även myndigheter att stänger man ner en – så ploppar en annan upp. Visserligen med namnet så red man en aning lite oförtjänt på de tidigare webbplatserna, och en viss gnutta av trovärdighet ärvdes ju. Flugsvamp 3.0 stände den sista november 2021.

Ny captcha för att logga in på flugsvamp

Killarna (eller tjejerna) bakom plattformen Flugsvamp 3 höjde säkerhet den 23:dje juni 2020, och finns nu på ny adress. De har även en ny captcha som är samma som används på kända Dread för övrigt.

Denna verkar folk tycka är lite svår att få rätt, så nedan kommer ett par exempel. Du får en bild med symboler, och det spelar ingen roll vilken färg de har eller vilken form de är. Du ska tänka att det är tre rader, och där det finns en symbol ska du klicka för en ring i motsvarande ordning till höger. Om du tar för många sekunder på dig så kan captchan tima ut, så har du skevglott på skärmen i 15 sekunder för att du för stunden kände dig som en fågelholk så kanske du behöver göra om för att du var långsam (har hänt även den bäste).

Exempel 1

Lösning

 

Exempel 2

Lösning

Hoppas du förstod, och blir det fel en gång så är det bara att försöka igen. 🙂

Så, hur hittar vi ut på darknet marknaderna?

 

Först och främst, har du inte TOR eller tidigare besökt sajter på Darknet så behöver du lära dig några saker. Jag kommer skriva en detaljerad guide så småningom för dig som är helt ny. Har du dator vana så klarar du dig kanske ändå, det du behöver är webbläsaren TOR och den laddar du ned här >>

Jag rekommenderar även användning av VPN, men du når sajten även utan bara det att din kommunikation med Flugsvamp inte blir fullt så säker som den skulle kunna vara.

När du har TOR klart, kopiera nedan .onion adress (fungerar inte i vanlig webbläsare, enbart TOR).

Adress till Flugsvamp 3.0

v3 (ny från 23 juni 2020)


Påpekar också att dessa inte byts ut regelbundet, och använd endast
dessa adresser. Fungerar dessa inte så vänta tills information finns
på flera trovärdiga källor.

Och notera: Du MÅSTE alltså använda webbläsaren TOR för att nå nya
Flugsvamp, och alla andra webbplatser på Darknet också för den delen.

Regga dig, använd ett Användarnamn efter eget val, jag rekommenderar ett som inte har någon som helst koppling till dig. Och sedan ett lösenord, och använd här ett lösenord som du enbart använder här. Folk försöker hacka konton på daglig basis, skydda dig enkelt genom att ha ett säkert lösenord och som endast används här.

I det fall adressen här inte fungerar, så vänta och försök senare. Läs på forumet. Kika på vår nyhetssida. Var försiktig med att Googla efter darknet-länkar, det är inte ovanligt att det läggs upp phishing länkar.

Skaffa Bitcoin?

Har du inte Bitcoin, så rekommenderas LocalBitcoin, här behöver du inte TOR och du hittar dem här >>

Sälja knark på Darknet? Eller köpa? Inom Sverige.

Det finns ju en hel del sajter på Darknet för detta. Efter att Flugsvamp 2.0 stängdes ned så flyttade många svenska langare till andra internationella marknadsplatser. Och det funkar i och för sig, man söker på de som skickar från Sverige och kommer hitta ett gäng. Men visst är vi många som både saknar gamla Flugsvamp, och vill ha en svensk plattform. Fördelarna med att handla inrikes är flera, du får oftast det du beställer dagen efter om säljaren skickar snabbt – samt framförallt kommer praktiskt taget allt fram, brev inrikes registreras inte på samma sätt som från andra länder in i Sverige.

Utbudet på Flugsvamp 3

Flugsvamp 3 är en webbplats, ha det i åtanke, så utbudet är ännu inte enormt, även om de klassiska drogerna finns här redan. Samtidigt är det ju en möjlighet för den som säljer, först in på Flugsvamp och erbjuda sina produkter så har man ju försprång. Många vill också kunna handla sina grejjer ”lokalt”. Kolla av de olika säljarna på Flugsvamps forum så får du en bra hint om vem du ska beställa av, samtidigt, som alltid, gå också på känsla. Alla försäljare börjar på 0 i rykte, även de som har de bästa grejjerna så var inte heller rädd för att testa.

 

Här har jag sökt på Kokain, och får 20 träffar på det (2021-08-16), några exempel på laddet som finns till salu just nu nedan..

Är man ute efter cannabis så är utbudet ännu bättre…

 

 

Amfetamin på flugsvamp

Även i kategorin tjack (amfetamin) finns mycket att tillgå. Det är något färre antal langare överlag jämfört med ett halvår bakåt, men det känns som det skett en rensning. De produkter som ligger till salu får bra betyg och även om kvaliteten var god tidigare har det senaste tiden blivit ännu bättre. 20 annonser finns aktiva under amfetamin just nu (2021-08-16).

Överlag är det bra grejjer som säljs i alla kategorier. Det finns dunder tjack och kokset håller fantastisk kvalitet som är ovanlig i Sverige. Vi har tidigare klagat på ketaminet, inte bara på FS utan överlag i Sverige och även internationellt men nuså vågar vi påstå att det är många som säljer bra keta. Angående dåligt ketamin i omlopp kan du läsa här, och det kan vara bra att läsa på för det finns fortfarande mycket pissketa som inte snortats upp och som åtminstone någon langare antingen inte bryr sig om eller förstår bättre: Vi har skrev om fenomenet med det dåliga ketat här.

Nya Flugsvamp är enkel att använda, det ska de ha beröm för, du ser direkt vad du ska göra liksom. Klicka på det du är intresserad av så listas allt, eller sök. Allt står stort och behändigt så både den mest tjackskadade gamla luffaren (som jag) och den dygnrake Stureplanskillen som ska fyllehandla hittar rätt här. Fan, man kan nästan säga att det är handikappsanpassat att köpa grejjer här.

Man kan sakna vissa funktioner, som t ex att lägga saker i varukorgen även om man inte har pengar på kontot. Oftast vill man ju lägga ner dem och sedan skicka Bitcoins. Jag hittar inga recensioner, bara antal stjärnor de fått 1 – 5 men ingen kommentar. Det är en viktigt del när man ska bestämma sig för vem man köper av när man provar en ny langare, eller köper en produkt man inte tidigare beställt.

Kort sagt, Flugsvamp 3.0 levererar och jag ska se om jag kan lägga en beställning nu när soc-bidraget trillat in.

UPDATE: 2019-03-04, utbudet ökar ganska bra på Flugsvamp 3. Hela 35 olika varianter på tjack och hur mycket olika röka som helst. Ser riktigt lovande ut. 🙂

UPDATE: 2019-05-03, riktigt bra utbud numera. Har ökat stadigt senaste månaden med många nöjda kunder enligt forumen.

UPDATE: 2020-04-25, FS3 fortsätter vara en succé och har nu varit live snart ett och ett halvt år. Tips på bra vendors finns här tillsammans med bra att veta för den nye knarkaren på Luffarns Pundarens Guide till Galaxen. Mer om hur du använder Darknet kan du läsa om på  Darknet för nybörjare.

UPDATE: 2021-08-16, Denna fantastiska marknadsplats blomstrar, över 2,5 år på nacken nu. Från djupet av mitt hjärta berömmer jag de män eller/och kvinnor som ligger bakom denna webbplats.

Och till dig som nyss upptäckt darknet och läser detta för första gången kan jag inte annat än verkligen rekommendera dig att ta dig tid att lära dig hur du går tillväga även om det känns jobbigt med Bitcoin, TOR och PGP – när du väl behärskar hur du gör är det är det så smidigt hela vägen.

UPDATE: 2021-10-30, Flugsvamp 3 stänger – rykten och utrveckling av en eventuell Flugsvamp 4 finns att läsa om här.

UPDATE: 2021-11-13, Nästan alla gamla stora langare från Flugsvamp 3 finns registrerade på Archetyp Market. Länk och info längre ned.

 

VARNING

En vänlig varning tills – Googla alltså INTE efter adresser till Flugsvamp 3, den marknadsplatsen har stängt.

Även på Flugsvamps forum kan i teorin folk börja posta länkar nu, även om det finns moderatorer kvar som försöker hålla koll. UPDATE: flugsvamps forum finns inte heller längre.

Ta det lugnt, är du du desperat så regga dig på Torrez Market och hitta de svenska säljare som finns där! Länk dit och till andra bekräftade darknet-sajter finns här.

 

Alternativ till Flugsvamp 3

 1. Archetyp Market (Här finns vendorn GottOchBlandat, TillDinDörr, BalkanExpress, ApotekExpress, Swish, Lapplisas, HemmaKväll, Krav och många många fler.. Läs vår guide och hitta länkar till Archetyp Market här )

Länkar till dessa och flera andra finns här.  

2022-06-04: Nyöppnat spännande Drogforum ”Plattan” finns här.

 

456 Kommentarer
 1. tjenare luffarn, jag har ett problem när de gäller tor appen, kan du hjälpa mej är du snäll? vi kan prata på mail

 2. Hallå Krille, hoppas det redan löst sig.. fråga annars hellre direkt här i kommentarer så kanske fler har nytta av svaret!

 3. Haha Luffarn.com, varför har ni skrivit så mycket skit om SD? -.-

 4. Tjena Sara! Det var många år sedan… jag hävde ur mig saker utan att tänka till, det gör jag fortfarande till viss del men jag har också växt upp lite sen dess, tror jag. 😀 Jag vill ändå inte radera gamla inlägg även om de har mer än 10 år på nacken eller mer.. ha överseende. 😛

 5. kommer inte in på flugsvamp 3,0 längre. ligger den nere???

 6. Är flugsvamp nere?

 7. kommer inte in ligger sidan nere????? fan

 8. Hej luffarn! Är flugsvampen 3.0 Nere just nu?

 9. fs funkar inte?

 10. Är sidan nere?

 11. Hej Jonas, flera rapporter på att FS ligger nere senaste 24 timmarna. Men för tidigt att spekulera vad det kan bero på, ha tålamod.

 12. Kommer inte heller in 🙁

 13. Vad för andra sidor kan man använda ifall fs är nerlagt? Mvh

 14. ”Marknaden är för tillfället nere. Kommer upp igen under dagen”

  Citerat från headern på flugforum.

 15. Det finns två andra svenska, info om dem finns på Darknet-sidan här. Skulle dock uppmana till att inte bli desperat, det kan ploppa upp falska försäljare som försöker scamma i andras namn.

 16. Det där är goda nyheter!

 17. Verkar som att flera Bitcoin-exchanges stoppar transaktioner till FS3-bitcoinadresser och stänger av användaren. Lätt att komma runt om man bara skickar till sin egen wallet först och sen till FS.

 18. Japp, stämmer bra.

 19. Vilken Wallet ska man använda?

 20. Jag föredrar Electrum, https://electrum.org/#download

 21. Varför syns inte bilder på produkterna längre?
  På flugsvamp

 22. Kan du råkat klicka för ”nightmode” som finns i profilinställningarna? Tror inte det hette nightmode, men det finns en knapp man kan trycka så att bilderna blir nedtonade och inte syns… typ så att man ska kunna klicka på det om man sitter med folk i närheten, även flugsvamp-loggan ska försvinna med det på

 23. Tack för tipset nu ser jag bilderna igen

 24. Kan inte nå sidan ?
  Är den nere för i tillfället ?

 25. Hej, vill först tacka fär att du tagit dig tid till att informera oss alla.

  Min fråga till alla er som läser det här: vet ni inga sidor baserade i england eller alternativt utländska sidor? Mvh 🙂

 26. Kan inte föra över till electrum står allt det är n darkwebb sida .

 27. Hej
  Undrar om du har lite info om FS 3.0
  Kommer inte längre än till en sida med forumtrådar,kan inte posta i dessa,då jag försöker gå vidare till market kommer error 403 upp,har TOR

  Är marknaden över huvudtaget igång?
  Kan du rekommendera andra i Norden?
  Tacksam för svar.
  MVH

 28. Kommer heller inte in på fs3, köpte bitcoins å la direkt in där idag, är det bekräftat att man automatiskt blir blockad då? Hur länge isåfall, finns nåt sätt att få tillbaks cashen?

 29. FS3 ska du komma in på oavsett, de stänger inte av dig. Det är bara stället där du köpte bitcoin ifrån som ”låser” pengarna tills de kontrollerat transaktionen. Du kommer med största sannolikhet få tillbaka dem. Använd plånbok emellan nästa gång.

 30. Hej Luffarn!

  Försöker att skicka över btc från Localbitcoin till min egen plånbok Electrum. Har följt era direktiv, men det transaktionen fungerar inte. Efter att ha kopierat adressen(ta emot)på Electrum, för att sedan klistra in adressen på Localbitcoin, så står det ”Invalid Bitcoin address”. Har även försökt att skriva in adressen, utan att klistra in den, tyvärr utan resultat.

  vad gör jag?

  Vilka andra plånböcker rekommenderar ni?

  Ni är grymma!

  Hälsningar
  HP

 31. Hej!

  Vad jag är nästan säker på är att du skapat en Electrum-plånbok med Segwit-adresser. Det är en nyare variant kan man säga, med uppdaterade adresser och Localbitcoin kan inte skicka till dessa än. Prova att skapa en ny plånbok med Electrum, men se om det finns att du kan välja ”Legacy adresses”. Det kommer lösa problemet! 🙂

 32. Hej Igen Luffarn!

  Jag är ganska obegåvad när det kommer till tekniska saker. Jag har idag electrum-3.3.8.dmg.

  Det finns två alternativ, för att ladda ner electrum, och jag har en mac.

  Alternativ 1: Sources and Binaries,
  OSX (10.11 and higher) Executable for OS X.

  Alternativ 2: Installation from Python sources,
  OSX
  Install Homebrew
  Install dependencies ’brew install qt5 pyqt5 gettext’

  Install Electrum-3.3.8.zip
  In the electrum directory, run ’python3 run_electrum’

  Jag har provat att ladda ner båda alternativen och får då samma electrum som jag redan har laddat ner. Jag har ingen aning om vad Homebrew är för något. Det finns också något som heter;
  Release notes – Previous releases, långt upp på electrum-sidan. Har heller ingen aning om vad detta är.

  Vänligen, hjälp mig, steg för steg, hur jag gör för att ladda ner en electrum-plånbok igen, med dem anvisningar du gav innan ”Legacy adresses”.

  Stort TACK på förhand!
  HP

 33. Hej igen, använd bara den som slutar på .dmg – den sköter installationen av sig själv. Den borde ligga som ”executable” och det räcker med att dubbelklicka på .dmg – filen när du har laddat ned den och sen installerar den sig själv och följ bara instruktionerna i rutan som dyker upp. Starta sedan Electrum.

  Sedan skapar du en ny wallet, välj ”Standard wallet”.
  Sedan i nästa ruta ”Create a new seed”.
  Och i nästa, det är har det kommer, kan du välja ”Segwit” eller ”Legacy”. Välj Legacy!

  Hoppas du blev klokare.

 34. Är flugsvamp nere verkar inte gå att komma åt den längre :/

 35. Yo, är fs nere?

 36. Verkar ligga nere! Kika om en timma igen, webbplatser går ju ned ibland.. både på nätet och darknet.

 37. Kommer heller inte in där just nu ser jag. Kika om ett tag.. har hänt några ggr att deras sida går ned men brukar komma upp rätt snart igen. Hoppas på att det är så även denna gång.

 38. Helt supernere!? Va in för någon timme sen då va allt fine!
  hmm?

 39. Jodå, nu kom den upp. 🙂

 40. skumt! Mig fungerar det fortfarande inte för….

 41. Hej Luffarn! Har en fråga, hur skickar jag ett signerat meddelande (ej krypterat) till FS 3.0 kundtjänst?

 42. Prova stänga TOR och starta om. Ofta när en webb går ner, och sedan kommer upp så behöver du antingen starta om eller klicka på ”New identity”. Ikonen finns högst till höger, en liten städkvast.. testa! 🙂

 43. Signerat, vet jag inte. Men du kan ju skriva till dem som inloggad och på ”Kontakta kundtjänst”. Prova den vägen..

 44. Undermänniska

 45. Just nu verkar inte fugsvamp funka hopaaas löser sig, får helt enkelt vänta hopppas se

 46. Tjena, nu är det så att jag sitter med min uppsats om 30 hp och tänkte att jag behöver en b00st för slutdiskussionen. Kommer beställa från FS, men jag kommer fan inte in på forumet, så jag kan inte läsa deras guide (använder TOR). Har du haft några problem med det på sistone?

  Notera att det inte är akut, och ärligt talat behöver jag inte skiten för att plugga. Det är mer en ursäkt för att ta lite knark med en polare, samt en ursäkt för att röka 20 cigg på två timmar som icke-rökare.

 47. Det funkar för mig! Klart du ska köpa lite dos till tentan.. 😀

 48. Kan du tipsa om ett annat sätt att fixa bitcoins. Den sidan localbicons verkar det som man måste handla för 100lax. O kan inte handla från dom vanliga saffelo sighterna i Sverige där man swishar

 49. Tjena, det brukar finnas de som säljer valfri summa på Localbitcoin, när du ska köpa så skriver du in den summan du vill ha, jag tror du tittar på fel ställe, kanske hur mycket de maximalt kan sälja? 🙂 Jag ser flera här som anger intervall från 500 kr och uppåt: https://localbitcoins.com/?ch=y4cs

 50. Vart kan man köpa via inrikes

Lämna ett svar