EvaLena’s knarkbutik

Ingen är för korkad för darknet

Ibland har vi fått frågor från folk som inte lyckas fatta hur man kommer ut på darknet. Jag skulle säga att det endast har med deras brist på tålamod att lära sig att göra för det är inte så svårt. Men – om man av någon anledning skulle vilja köpa knark på ”vanliga” internet så finns det lite valmöjligheter där också, dock inte med samma säkerhet, och du måste helt förlita dig på langaren eftersom du betalar först. Till skillnad från darknet-marknaderna där pengarna läggs i en reserv och ges till langaren när DU markerar att du fått produkten. Hur som helst.. jag ska berätta om langare som du både kan nå på antingen Archetyp Market och en knarkbutik på vanliga webben. Hur du kommer in på Archetyp kan du lära dig här i vår guide.

Vi rekommenderar alla att använda darknet-marknadsplatser istället för försäljarnas vanliga webbplatser på ”clearnet”!

OBS OBS OBS Detta är en gammal artikel OBS OBS OBS

Vi har inte aktuell info om EvaLena och kvalitet på de varor som hon saluför. Vid tillfället för intervjun kunde vi gå i god för att hon levererade, och det gör hon säkerligen ännu, men gör din egna research och kolla forum efter gröningar eller varningar INNAN du handlar.

Läs tråden om EvaLena på Plattan.vet för aktuell information

EvaLenas knarkbutik

EvaLena har varit med ett tag, jag vet inte exakt när denna langare började beckna men han, hon eller de har varit aktiva i flera år. Inte för att man inte ska ge nya langare en chans ibland, men vill man ha ett säkert kort, eller handlar knark på nätet för första gången så kan jag rekommendera denna knarklangare som har lite allt möjligt i sortimentet, med fokus på Cannabis och bra tjack, men här finns även ofta receptbelagda apoteksvaror och MDMA såväl som heroin och crystal meth.

EvaLenas betyg från kunder

Nedan är EvaLenas betyg på tidigare Flugsvamp 3 och det är snygga siffror som signalerar en reko langare. Nu vet vi i Uddebo att EvaLena är grön, men saker kan ändras och det är alltid klokt att göra lite research innan man beställer.

 

 

 

 

Vad kostar knarket hos EvaLena då?

Du ser priserna själv om går deras profil på Archetyp men några exempel här från deras tidigare profil på gamla FS3, först två varianter av tjack, och dessa håller måttet.

 

 

 

 

 

 

 

Några sorter cannabis

EvaLena har fler sorter, hitta din favorit själv. Personligen har jag inte provat något röka från EvaLena men jag vet att tjacket håller hög standard, och det gör nog även rökat om jag känner EvaLena rätt.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Även om du handlar på vanliga internet, och dissar darknet denna gång så behöver du ha Bitcoin för att betala. Är du ovan kan du säkerligen maila EvaLena, adress finns i info rutan nedan, och be om vägledning. Du kan också lära dig hur du relativt säkert skaffar BTC med Swish och betalar på Bitcoin guiden jag skrivit här.

 

104 Kommentarer
 1. Jag har bara hört gott om den här säljaren men fick skit när jag själv beställde. Var inlåst i 6 månader och satt och dregla på deras sida, längtade ut för att få beställa hem marsipan tjacket som lovordades och som jag förut stött på på gatan som dunder. När jag väl kommer ut och får iväg en beställning med knapert ihop sparade pengar kommer något helt annat. På deras sida står det helt plötsligt att det är ”fel på batchen”. Väldigt milt uttryckt.

  Jag löser upp ett gram utan att krossa kornen som hamnade i botten. Slog i mig, ingen kick what so ever, en mildare form av vakenhet får jag men kan utan problem lägga mig och sova 6 timmar efteråt. Tänk då också att jag inte slagit i mig på ett halvår, så en 0,3 av något halvbra skulle kasta in mig i väggen. Jag drar ner fingret i koppen och dra upp kornen som ser ut som strösocker, smakar på det. Och JA det VAR strösocker.

  Jag skrev och berättade för EL och de VÄGRAR tro på mig. De säger att kokaren inte använt strösocker någonstans i processen, men resten av processen då? Vilka håller grejerna? Vilka packar grejerna? Skulle jag på något sätt tycka de va kul att sitta o skriva om att jag slagit i mig strösocker?

  Jag skulle ta det, rakt av. Om de bara skulle erkänna att de blivit fel, men tydligen ska jag revidera min syn, min smak, min 17 åriga vana av att köpa, sälja och använda tjack? Nej bra tjack finns det gott om och strösocker som säljs som ”tjack” köper man bara 1 gång.

 2. Oj.. det där är ju fan riktigt illa om det är som du säger. Beställde du via darknet sidan, eller evalenas egna hemsida?

 3. Jag beställde från evalenas sida.

 4. Och allt gick bra hoppas jag? 🙂

 5. Har gått hur bra som helst att beställa stora och många ordrar från den här clearnetsidan.

  Men senast kom det inte fram och det är då man lägger ner och kollar efter nya kranar istället.

  Hoppas väl att det försvann i posten för jag vill inte tro att EL skulle köra en blåsning, de är för bra för att göra något sånt.

 6. Evalena verkar vara en selektiv scammer..

  Har beställt av EL på FS3 tidigare och har då fått mina grejjer. Testade nyligen dock att beställa från deras egna sida som inte har escrow och har inte fått något paket alls, har även försökt komma i kontakt med Evalena flertalet gånger via deras mail men blir ignorerad.

 7. Tjena Erik, jag läste något på Archetyps forum att EvaLena tagit en paus och snart är tillbaka. Så håll ut lite och se om du får svar.

 8. Nu ligger sidan nere med ett kort budskap:

  ”Vi är snart tillbaka ❤
  Ni når oss som vanligt på mailen: evalena.biz@protonmail.com

  Min rekommendation är att inte skicka något mail till den mailadressen. Enklare att maila direkt till narkotikapolisen@polisen.se eller något liknande?

 9. Beställde nyligen från evalenas egna sida, 24 h efter beställningen ligger sidan nere, svarar inte på mailen ,exit scam?

 10. Tjena Niklas, det sista vi hörde från EvaLena var i förra veckan då hon gått ut med att de ska ta en paus och omorganisera. Exakt vad det betyder är ju en annan fråga. Ge det lite tid… EvaLena har alltid försökt göra rätt för sig, och har ibland haft strul men alltid verkligen velat fixa det också, så exit scam tror jag inte på.

 11. Sidan är uppe igen men Tar jättelång tid mellan svaren, får en feeling av scam dom påstår sig ha skickat iväg ,men nu har det gått 7 dagar utan det kommit , tidigare beställningar har det Alltid kommit inom 1-3 dagar, tummen ner för eva lena

 12. Hennes sida ligger uppe men det finns inte en enda produkt att köpa! Hmm märkligt som fan, kanske torskat lr bara uppdaterar. Återstår att se !!!

 13. får hoppas dom inte kör en scam,,, väntar på två olika beställningar som tyvärr inte dykt upp än men börjar bli orolig

 14. Fick tyvärr mitt ena paket från dom o de va de sämsta skit ja fått av någon .
  Har beställt meth i flera år men detta va några utblandat Skit som brände pipan luktade illa såg ut som krossad pulvriserad Alvedon eller annan medicin .även meth som e pulvriserad kan man se att det e små små kristaller men inte på detta så en stor varning e på sin plats tyvärr så väntar aj på en 10a till av den skiten

 15. Tjena Namkeng. Inte ok, såg faktiskt också att du skrivit i deras tråd på Arch och det är helt rätt. Ge det dock en chans och se om du får ersättning + plåster på såren fick skiten du fick. EvaLena har haft strul med packare tidigare, men å andra sidan faktiskt alltid löst det och kompenserat.

  Återkom gärna hur det gick, jag vet att när vi skrev artikeln så var EvaLena top och båst men det är ett år sedan också.

 16. Detta trodde inte jag om denna langare ! Fick det sämsta cmc jag testat under mina 15 år som pundare! Lägga ut så mkt pengar och få skit var inte kul!!! Tummen ner och där förlorade hen en framtida bra kund! Varning för den sämsta Meth ni kan röka!

 17. Hej Patricia, det är fler som klagar just nu. Jag misstänker att det är en packare som skickar ut skit, inte för att det är en ursäkt men ta en dialog med EvaLena så att du får tillbaka pengar och kanske plåster på såren… jag vet sedan tidigare att denna vendor är sjyst när det uppstått problem.

  Håll oss jättegärna uppdatera om hur det går. Ska lägga en info ruta högst upp i inlägget.

 18. Köpt av EL länge FÖR LÄNGE ;), hon är min main.
  Skrev me henne igår, och det är postnord som är sjuka just nu därav tid för paket för folk.
  Hon skrev tydligt att innan hon la ner sidan postade hon alla paket som vilken dag som helst. Hon sa även ”tror du jag skulle scamma folk för små skit pengar, när jag kan tjäna miljoner”
  (Hoppas ja fick skriva de :S)

  Evalena är grym, hon har sjuka priser, sjuka produkter (av dem ja tar iaf) och snabb som om hon har 300 anställda.
  Detta som händer just nu är bara pga Postnords sjukdommar (går läsa om på postnord) och att EL har väl blivit sjuk eller någon anställd hos henne.

  Ge inge mer skit till EL, gör hon en exit scam (som fs3) så får ni skjuta mig, så säker är ja på att hon är legit!

  Väntar även 2 brev från henne oxå som är 1-1.5 vecka senna. Dem SKA komma idag, återkommer om jag får dem idag eller inte.

  Må bäst vänner!
  (First time writer i ett forum, forum oskuld tagen av Luffarn, lite wierd) <3

 19. Tack för den infon, och vi kan nog känna likadant. EvaLena har varit pålitlig länge, visst har det varit ett par gånger det blivit strul, men hon har också löst och kompenserat på ett snyggt sätt.

  Det är i rätt många år EvaLena sålt nu.

 20. Nope, fick inget från EL…. 10g och fortf inget för 1-1.5g.
  beställde från fs4 i söndags och allt det kom idag.

  my bad, skjut mig. skriver till EL dirr.

 21. 10g och fortf inget väntat 1-2 veckor**
  Något lurt är på g me EL, tyvärr.

  Skriver här igen när jag får svar

 22. Fick svar från EL och hon verkar sansad, trevlig och pålitlig i sitt mail tyckte jag.
  Hon säger att många väntar på sina paket så ni/vi får ha is i magen.
  Och hon skriver också vi kommer alltid att göra rätt för oss i slutet av dagen, vilket jag litar på.

  Som sagt aldrig haft problem med EL tills just nu då, men all info kan inte ges ut till alla från EL alltså, förståeligt såklart.

  Sorry att jag är lite fram o tbx här med mitt humör men när man är orolig så tänker man inte alltid så logiskt som man borde och inte kanske ta förhastade slutsatser!

  Vi får hoppas alla får sina saker och är glada och friska i slutet av veckan!

  Trevlig natt & stay safe!

 23. Jag vet inte vad ni yrar om ni som säger att ELs clearnet sida fejk, att EL blåser ibland osv.

  Jag och många vänner har beställt från henne i många år och allt har kommit fram och av högsta kvalitet förutom nu sist när jag valde att handla hens tjack som tydligt var beskrivet som relativt dåligt.

  Jag pratade med henme och sa att jag har saknar en en del BTC på grund av avgifter då var det ingaproblem.

  Hon sa också att jobbar för 3 Pers och bad om ursäkt för sent svar.

  EL är bäst

 24. Jag håller med, och det där har verkligen EvaLena visat gång på gång under åren att de fixar och löser så kunder blir näjda även om någon av dem som skickar ut post strular.

 25. Om det är deras brun orangea tjo ni menar så ja det är skit.

  Beställde i slutet på januari hade tyvärr inte läst här men sidan var uppe då.det var dock Lyrica som varit riktigt okej tidigare då jag tippar också på Exit scam för mina grejer har inte anlänt och inte heller svarar dom på mail

 26. Beställt av Eva i alla jävla år jag kan minnas, ett paket skickades aldrig till mig pga. server-strul som missa min address men tog betalningen. Det tog mig 3 månader att få tillbaka en 500 kronor eller var det var, men det är principen som är viktig för mig. Hade gärna skippat dom där tre månaderna och sluppit attityden man hade mot mig, hade man skippat tjafset för pisspengar så hade dom haft 20 ordrar till minst från mig under dom där månaderna.

  Jag vet också att batcherna runt december-januari var katastrof, som någon tidigare skrev.. FULLT med socker i skiten. Sen får Eva säga vad hon vill, men vi som brukar köpa jävligt bra tjack där vet hur det ska vara och det ska inte vara på det där viset. Väldigt enkelt att ta reda på om det är socker i skiten om man är erfaren haha.

  Men Eva har gjort mig besviken 1 gång på typ 3 års tid, annars har kvalitén alltid vart hur bra som helst! Var inte många som satt på bra tjack i Julas, det var fan skit i hela landet och hela internet! Så antar hon strök med i den vevan och fick tag på kilon med piss! Tror inte hon själv suttit och bankat ut med socker med det pengarflödet och kvalitén dom vanligtvis har!

 27. https://i.ibb.co/Lt90YGN/IMG-20220209-142610.jpg
  https://i.ibb.co/kJ7H64j/IMG-20220209-142451.jpg
  https://i.ibb.co/2ybWW1H/IMG-20220209-142451-1.jpg

  sÅ HÄR SKA METH INTE SE UT
  FAN kOLLA SUGRÖRET
  enligt eva lena så ser feut som deras meth som ingen klagar på har tvättat skiteni kemisk aceton mycke försvann men tyvärr inte den dåliga smaken sen e de inge kul o veta att det e en 10atill på väg som enligt mig borde vs
  arit här redan

  bad ett par kompisar skicka brev till mig från norr till söder dom som skickades från stockholm o södra sverige kom idag 2 dR SOM Vanligt e bara ett par från norr som ja tror ja får på fredag

  nej Luffarn e allt annat än nöjd med dom känns som dom skiter i kunderna nu förtiden

 28. PATRICIA….har du me fått av hennes skit meth

 29. fan Luffarn tog du bort mina inlägg som ja skrev nyss

 30. Luffarn vart tog mina inlägg vägen

 31. Nejdå Namkeng, bara att vi klickar ”godkänn” manuellt på alla kommentarer så det kan ta ett tag innan de visas. Måste ha det så, annars får vi kommentarerna fyllda med spam och reklam.

 32. då e ja me luffarn mitt fel
  men så här ska meth se ut

  https://i.ibb.co/31cWPVB/holland-4.jpg
  https://i.ibb.co/3Cw6d2z/holland-2.jpg
  https://i.ibb.co/K7kF1w8/received-508553007265673.jpg

  förstora bilden med tändaren så ser ni hur krossad meth blir de blir aldrig som mjöl damm

  har prövat alla svenska vendors på Archetyp ingen av dom har varit inärheten av att ha någe damm där harb de varit små små kristaller somminst o inte mjöldamm

 33. Nu e de över 14 dar sen de andra paketet e skickat enlikt dom fick ett pm bara där idioterna säger tar normalt bara 4 dar så de e borta borde du väl veta,,,,,,,,
  första sändningen totalt skit sen inget alls andra gången nej EL suger hårt i min bok sen sa dom äveni idag drygt 60 & tnnehåller deras meth meth va e då resten för utblandat skit i tyvärr e de nog bara 10% meth o resten utblandat skit alla andra vendor på arch säljer renare meth än va dom gör

 34. Jag tror det är svårt just nu med methen i Sverige, har sett att flera av de ”stora” svenska langarna har bivit lurade i sin tur och fått skit, sen att de inte själva ordentligt testat grejjerna innan de saluför dem är ju också under all kritik men vad ska man göra.

  Jag kan själv inte meth, har faktiskt aldrig testat men har följt vad du skrivit här och på arch’s forum så så fort jag ser bra att det finns bra meth ska jag skaffa pipa och testa, kanske i sommar. Hängde med folk i Indien som rökte meth och gås som borstbindare men jag var själv alldeles för insöad på ladd på den tiden. 🙂

 35. Luffarna om man köper 10-15g åt gången ska de inte bara vara damm de e ett stort varningstecken ända stället ja sett så några gånger i början va i Thailand när mak köpte nån gram påse innan man hittade sin kran som alltid levererade

 36. Väntar på en reship av haschet jag beställde i början av Januari som jag aldrig fick. Reshipen ska ha blivit skickad den 14e februari och åkt med den dagens tömning.

  Jag lämnar en uppdatering här antingen på fredag eller i början utav nästa vecka, har inget kommit då så är det ju något lurt med antingen Eva-Lena eller en av hens packare..

  Blev erbjuden antingen 100% refund eller 80% reship, valde såklart haschet då det är vad jag vill ha såklart..

 37. Glömde att återkomma men fick min röka i fredags, jäävligt bra röka btw.

 38. Har också problem med utebliven leverans efter dem stängde ner.

  Avråder från handel med EL just nu

  Har post 5 dagar i veckan.

 39. Ännu ingen leverans från Eva

  Avråder köp

 40. Har handlat röka 2ggr sen e-l kom tillbaka, fick paketen efter 3 dagar.
  Bra grejer var det med!

 41. Såja sluta nu snacka en massa skit om EL hit å dit! Har köpt av det metat hon haft som höll 69% renhet.
  Så snälla, droppa snacket. Ja jag köpte tom av den sista batchen av det å ja det var kross, men so fucking
  what!? Det funka fan ta mig precis lika bra ända! För här är svart på vitt labbtestet ! Önskar jag kunde bara lägga in en pdf fil här så hade jag sparat mkt tid !

  ANALYSIS REPORT

  ORDER 3028
  Item
  undefined
  Substance metanfetamina
  Date of
  purchase
  2021-08-30

  SAMPLE INFORMATION
  Sample ID 57358
  Type of analysis Quantitative
  Qualitative analysis instruments GC-MS LC-MS HPLC-DAD
  Date of Analysis Fri Sep 17 2021

  RESULT:
  Methamphetamine 69 %

  DISCLAIMER
  Our drug testing service is specifically designed for final users. The results we offer
  are only valid if the sample used is from the exact same batch as the sample
  analyzed. As such, none of our results should be used as a quality guarantee from
  any drug vendor or product.
  Energy Control declines all responsibility in this sense.
  If you have any doubts or questions, feel free to reach out to
  international@energycontrol.org

 42. Jag beställde av denne vendor på deras clearnetsida då datorn pajade så mobilen var enda hoppet. De jag fick va inte så kul. Jag skickade en vänlig påpekan att detta verkade lite skumt. Fick bara korta svar att det inte kunde stämma. Jag blvev då lite irriterad att dom inte ens kunde kolla huruvida det stämde det jag sa, utan bara sonika påstå att de inte var deras tjack jag hade köpt. Jag beskrev deras bild, såg den på Fs tidigare. Att det såg ut som ett socker/marsipan block med ett brunt område i klossen. Jag ville inte ha nåt av dom eller ens en förklaring mer än att dom själva titta närmare och sedan säga at det var fixat och nu skulle det inte vara nåt problem. Istället förlorade dom mej som kund och jag rekomenderar dom inte till nån. Vad jag fick varåt det mjölkiga hållet och det var rester i koppen då allt inte löste sej samt efter tvätt försvann det så pass att det måste bankats och det tvättade doset kändes inte alls. Efter ett gram tvättat inom 5 timmar åt jag 2 gorbis och somnade. Det enda känslan var otvättat. Ett tryck i kroppen och varm som sattan över ryggen, Enda jag kan gissa var kalcium med koffein. Men va vet man igentligen. Ingenting!! Hade bara hört bra om Eva Lena tidigare. Kanske nån i teamet som smyg bankar.

 43. Har har lagt en beställning hos evalenas clearnet sida för ett tag sen,va ja precis kom på var att när jag kollade några ordernummer innan mitt så har många stått still väldigt länge så är orolig över att den ej kommer dyka upp, nån som kan informera om hur de ligger till?:(

 44. Undercovern
  1:06 e m on februari 8, 2022
  Och alla andra uppåt slickare. Vinn hennes gunst någon annanstans. Om post försvinner, fibe! Det höbder. Men att få totalt sönder bankat skit och sedan få responsen att jag inte har beställt hos E-L, va fan!! Cad tar dom folk flr. Klart att många lackar ur. Sen skiter jag i nån jäkla text liknande labtest, vilket ingen cer äktheten då ingen riktig rapport kan visas. Bara skriva här, vilket är helt bortkastad tid. Ingen ändrar åsikt pga av de klena ”icke” beviset

 45. Beställde från E-L i början av maj och nu har det snart gått 6 veckor utan att fått någonting.
  Har även skrivit till E-L utan att ha fått något svar.

  Någon som vet vad som händer med E-L?

  Tack på för hand!

 46. EvaLena verkar vara off, vet inte vad som hänt men ska skriva en notis så att folk inte skickar kulor via deras clearnet-sida.

 47. fick skit när jag var dum nog att testa någon annan en mina kungar mupparna där det alltid e top notch!!!
  Eva Lenas var fan helt sinnessjukt dåligt så jag spola ner skiten (30g) dock cred för att det kom 30 till som var en blandning av skit & piss så den shoppen e riktiga luffare enligt mig men jag e ju från tiden då kodexen följdes och tjuvhedern som nu e på g att försvinna med dagens efterblivna valpar som skjuter ihjäl varandra för en 5 kr

 48. Så jävla tråkigt sånt där.. hoppas det inte var sista kulorna som rök för dig iallafall.

  Får se om vi får höra något från EvaLena om vad som hänt.

 49. Nu verkar det som att även Grinchen ballar ur.
  Deras sida är nedlagd i skrivandets stund.
  Har mejlat dem och väntar på svar.

  Vad händer egentligen?

  Var vänder man sig till nu för att få schysst weed?

  Tacksam för svar!

 50. Grinchen ska vara aktiv, polaren fick beställning alldeles nyss.. är riktigt nöjd med hans tjack för övrigt, lite dyrare men väl värt det! Hoppas verkligen han inte lägger ned..

Lämna ett svar