EvaLena’s knarkbutik

Ingen är för korkad för darknet

Ibland har vi fått frågor från folk som inte lyckas fatta hur man kommer ut på darknet. Jag skulle säga att det endast har med deras brist på tålamod att lära sig att göra för det är inte så svårt. Men – om man av någon anledning skulle vilja köpa knark på ”vanliga” internet så finns det lite valmöjligheter där också, dock inte med samma säkerhet, och du måste helt förlita dig på langaren eftersom du betalar först. Till skillnad från darknet-marknaderna där pengarna läggs i en reserv och ges till langaren när DU markerar att du fått produkten. Hur som helst.. jag ska berätta om langare som du både kan nå på antingen Archetyp Market och en knarkbutik på vanliga webben. Hur du kommer in på Archetyp kan du lära dig här i vår guide.

Vi rekommenderar alla att använda darknet-marknadsplatser istället för försäljarnas vanliga webbplatser på ”clearnet”!

OBS OBS OBS Detta är en gammal artikel OBS OBS OBS

Vi har inte aktuell info om EvaLena och kvalitet på de varor som hon saluför. Vid tillfället för intervjun kunde vi gå i god för att hon levererade, och det gör hon säkerligen ännu, men gör din egna research och kolla forum efter gröningar eller varningar INNAN du handlar.

Läs tråden om EvaLena på Plattan.vet för aktuell information

EvaLenas knarkbutik

EvaLena har varit med ett tag, jag vet inte exakt när denna langare började beckna men han, hon eller de har varit aktiva i flera år. Inte för att man inte ska ge nya langare en chans ibland, men vill man ha ett säkert kort, eller handlar knark på nätet för första gången så kan jag rekommendera denna knarklangare som har lite allt möjligt i sortimentet, med fokus på Cannabis och bra tjack, men här finns även ofta receptbelagda apoteksvaror och MDMA såväl som heroin och crystal meth.

EvaLenas betyg från kunder

Nedan är EvaLenas betyg på tidigare Flugsvamp 3 och det är snygga siffror som signalerar en reko langare. Nu vet vi i Uddebo att EvaLena är grön, men saker kan ändras och det är alltid klokt att göra lite research innan man beställer.

 

 

 

 

Vad kostar knarket hos EvaLena då?

Du ser priserna själv om går deras profil på Archetyp men några exempel här från deras tidigare profil på gamla FS3, först två varianter av tjack, och dessa håller måttet.

 

 

 

 

 

 

 

Några sorter cannabis

EvaLena har fler sorter, hitta din favorit själv. Personligen har jag inte provat något röka från EvaLena men jag vet att tjacket håller hög standard, och det gör nog även rökat om jag känner EvaLena rätt.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Även om du handlar på vanliga internet, och dissar darknet denna gång så behöver du ha Bitcoin för att betala. Är du ovan kan du säkerligen maila EvaLena, adress finns i info rutan nedan, och be om vägledning. Du kan också lära dig hur du relativt säkert skaffar BTC med Swish och betalar på Bitcoin guiden jag skrivit här.

 

104 Kommentarer
 1. Om inte adressen funkar hos evalena som man ska skicka bc till, vad gör man ?

 2. Har nån testat evalena.biz?

 3. evalena som skickade ut hotbrev till alla köpare på flugsvamp? känns inte säkert…

  ville dom skulle betala pengar annars skulle dom hänga ut oss köpare!

 4. Det låter inte som EvaLena, och jag här mängder av vänner som beställt därifrån och de har inget sagt om några hot. Undrar om det kan vara någon annan som UTGETT sig vara EvaLena? Om du är helt säker så berätta gärna mer så ska jag också kolla runt bland de jag känner.. det är en rätt allvarlig anklagelse du riktar.

 5. Har testat beställa ifrån EvaLena.biz nu…! La beställningen igår natt, föhoppningsvis kommer den innan helgen. Kommer uppdatera här då så att folk kan antingen lugna ner sig eller åka på jakt…! xD

 6. Ja jag tror det är lugnt, EvaLena har sålt länge och väl.

  Däremot kan scammers försöka uppge att de är olika vendors. EvaLena finns bekrfätat på den webb som anges i inlägget, Torrez samt Archetyp. Så länge man handlar på något av de ställena så är man safe skulle jag säga.

 7. Ja det verkar lugnt. Dom svara i supporten och sånt med. Min mage brukar skrika en massa med om det är något fluffens på g och den har varit lika lugn som när jag beställt ifrån FS! 🙂

  Litar på dig med Luffarn! 🙂 <3
  Tänk om vi inte hade dig här…! Ouch :O

 8. Någon som kan förklara mer i detalj hur betalningen funkar på evalena.biz? Vart typ kortslutning i hjärnan när det stog om safello/btc avgift och swish… Vadå kan man liksom betala genom swish?

 9. Har handlat mängder av olika shops på FS, och EvaLena är definitivt en av de 5 bästa, om inte den bästa. Grejerna är alltid bra, inte bara funkar-bra utan rena/bra om de själva inte skriver något annat. Paketen kommer på normal tid (många shoppar älskar att skylla på PostNord när inget dykt upp på 7-10 dagar..) och paketeringen är alltid topklass, dvs inget nån lägger märke vid, de ser ut/känns som vilket brev som helst. Jag är inte sponsrad av EL (tyvärr). Puffarn – Det menas nog att man kan köpa btc med swish. Sen har man en btc-plånbok digitalt som man får in dessa swishade bitcoin i, och sen handlar man (köper/säljer, överför etc.) ifrån denna plånbok. Som beskrivet ovan är det inte speciellt svårt om man har lite tålamod.

 10. Gregor Clegane, gjorde ett köp från evalena.biz tidigare idag men påstår att betalningen inte kommit fast jag har svart på vitt att bitcoinsen skickats till den plånboksadress dom använder så känner min jäkligt blåst…

 11. En bitcoin-transaktion kan ju ibland ta ett tag.

 12. Luffaren, visst är det så men när jag beställde fick jag ett ordernummer som evalena.biz helt plötsligt påstår inte finns när dom hade fått betalningen. Och ja ordernummert är rätt, skärmdumpade det så man skulle kunna spåra

 13. Luffaren, jag har även försök nå evalena.biz via deras protonmail sen 1tiden i natt men får inte svar därigenom alls…

 14. Återkoppling till alla som läser. Fick till slut svar från EL (ett mycket trevligt mejl) och får krypa till korset och erkänna att min panik tog ut det bästa av mig. Allt verkar vara i sin ordning och nu väntar jag bara på att postnord ska göra sitt. Så kan trotts mina tidigare inlägg som visade sig vara helt i onödan åter igen rekommendera EL

 15. Jo, vi misstänkte väl att det låg till ungefär så. 😛

  Men ingen fara, du är inte den första som får lite panik, lätt hänt. Hoppas grejjerna du får är topp och att de gör dig gott. 🙂

 16. Har lagt en beställning tidigare i veckan som lär ligga på lådan på måndag 🙂 Bra kominkation från EL så jag känner mig säker 🙂

 17. Hur går man till väga om det inte går att skicka btc till den angivna adressen? Kan inte skicka från min wallet nämligen. Står bara ”please enter a valid Bitcoin adress that support the protocol token you are sending???
  Fattar noll

 18. Varför har det blivit en trend att strunta i säkerheten och börjar använda clearnet som ingenting? Känns som att vi går tillbaka lite i utvecklingen här med alla vendors som börjar öppna sina egna wordpress shoppar …

 19. Kan faktiskt hålla med dig. Skulle rekommendera alla vendors som sätter upp egen webb att göra det på Darknet istället, ska inte vara svårare än att sätta upp den på clearnet. Även just som du påpekar, att INTE använda WordPress för en så känslig verksamhet.

  EvaLena finns som tur är på Archetyp Market så gå hellre dig som köpare, vill man titta in på clearnet shoppen så använd TOR.

 20. Jag tror jag blivit blåst av EvaLena, totalt 2 brev spårlöst, får se om det kommer något idag men tveksam… känns som selektiv scam tyvärrr

 21. Tänk på att posten kan sega ibland, kontakta vendorn och be om en lösning om det inte dyker upp också. Det är bra med varningar, men det måste verkligen vara befogat också så att du inte råkar sätta en vendor i dålig dager helt oförtjänt.

 22. Jag har också gjort en order från EvaLenas clearnetsida men inte fått något än. Jag gjorde beställningen onsdagkväll och fick ett mail om att beställningen var slutförd sent i torsdags. Antar att det menas att den blivit skickad då. Hoppas det kommer imorgon för jag pallar inte med sånhär ovisshet.

 23. Fick min order idag på 50 G brunt dock så skulle jag ha 1 G heroin också som inte var med utan det låg 1 G röka i den sip påsen också hoppas att det var ett sample på deras andra röka och att mitt H dyker ner imorgon.

 24. Sidan använder Java och är sårbar för SQL injektioner man kan komma åt vissa kunduppgifter, fixa detta asap!

 25. Provade Eva Lenas sida för första gången och fick det idag.
  Eva Lena va helt sjukt hjälpsam. Trodde jag skulle få ett argt svar till slut men icke. Dem hjälpte mig så jag förstod varför det inte funkade och hur jag skulle gå till väga och hjälpte mig.

  Men fick grejorna inom utsatt tid och kan inte klaga. Verkligen värt varenda öre och kommer att fortsätta handla av Eva Lena hädanefter. Otroligt hjälpsam, bra pris samt produkt, helt ok stealth, leveranstid 3dagar vilket inte går att klaga på.

  En fråga dock som jag har och som jag inte begriper.
  Bitcoin priset skiljer sig enormt på deras sida och jag räknade och räknade för att det skulle bli rätt och lade ändå till och med till lite grann när jag betalade för att va säker på att jag skickade tillräckligt. Trots det skiljde de sig väldigt kraftigt i slutändan.
  Någon som vet varför det blev så? Vet att jag gjorde rätt och har aldrig sett sån skillnad innan.
  Men helnöjd och mer därtill och kommer helt klart fortsätta med Eva Lena hädanefter.
  5/5 REKOMMENDERAR

  LOVE Luffarn.

  Ni är en samhällsfunktion som verkligen behövs och ni gör ett kanon jobb. Önskar sånt här fanns när jag var liten och hade frågor som inte fick mer svar än att ,rök cannabis och du DÖR.

 26. Lyckas extrahera diverse uppgifter med Json inject, ingen känslig info direkt men gräver man djupare så finner man nog något känsligt, ska ni köra clearnet se åtminstone till att fixa buggarna ..

 27. Misstänker selektiv scamming, har fått endast fått produkten en gång av 4 orders, får från andra vendors som vanligt

 28. Måste bara uppdatera. Fick mitt brev idag så ingen anledning att vara nojig. EvaLena är 100% grön och supertrevligt svar på mail fick jag. Skäms nästan att man stissade upp sig så i onödan. Det tog några dagar att få det men det beror också på att jag beställde efter 22 och Postnords varannandagsutdelning (jävla påhitt) så jag har absolut ingenting att klaga på. Jonket var helt amazing dessutom för att inte snacka om stealthen. Wow wow wow 5/5 på allt. Nu ska jag hålla käften haha

 29. Var det inte EvaLenas packare som skickade ut hotbrev till köpare?

 30. Evalena har redan hasslat er en gång med utpressningsbrev, ändå är han grön?

 31. Sidan använder inte SSL, använd med stor försiktighet

 32. Varför togs min kommentar bort? Jag skrev väl inget fel?

 33. Nån som fått svar från evalena på mail eller fått sina grejer? Köpt ett g heroin och betalade och dem fick sina btc men fick ingen order bekräftelse på mail som jag fick första gången… sen svarar dem inte :/ inget i lådan o brukar alltid få på 48h från evalena

 34. Nädå, men vi godkänner manuellt kommentarer så ibland ligger de flera dagar om vi seglat iväg.. såg din nu. 🙂

 35. Jo, EvaLena hade råkat lita på en som inte var pålitlig, och det har nog hänt de flesta av oss någon gång. Och att det hände är inte ok, rent av bedrövligt.

  Vad som dock är hedervärt, är att EvaLena hanterat situationen bra och fortsätter under samma namn, så den biten tycker jag inte man behöver hänga upp sig på mer.

  Min rekommendation är dock att hellre handla via en marknad, än via en säljares egen webb, och det gäller samtliga. 🙂

 36. Varför är folk nojiga kring försäljning via clearnet när man verifierat att sidan är legitim (EL själv som gör reklam) samt att man krypterar sin adress med PGP. Vad i era hjärnor är det som känns osäkert med det? Jag beställde från EL’s clearnet innan h*n började på Archetyp och det var absolut inga problem. Den enda synpunkt jag har när det kommer till droghandel är att alla borde köra med XMR (Monero) istället för BTC, älskar Archtyp <3

 37. Jag fick inte heller något order meddelande på mina 50g Jack som jag fick när jag beställde förra gången. Har lite dålig magkänsla ändå har jag varit kund hos säljaren i över 3 år och utpressningsmeddelandet som skulle berätta för vänner och familj om att man röker weed var bara mesigt och uppenbart att det var en packeterare

 38. Har inte heller fått någon bekräftelse på min mail
  Beställningen betald och klar för 2 dagar sedan

 39. Grön så grön man kan bli ….

 40. 2av2 med långa leveranser.
  Sämsta

 41. Köpte av EL den 20 nov (lördag) kom på tisdagen. La en till beställning 7/12 och har ännu inte kommit. Försöker ha överseende nu i och med julen börjar närma sig och det är mycket paket i omlopp. Trevlig support annars och inga skräp grejer, utan det är vad dom lovar.

 42. Svarar ej på mail och har ej fått varan ännu.
  Kommer skriva om jag får något, annars en varning

 43. Helt tyst sen betalning? Får man ingen bekräftning?

 44. Eva Lena är grön och jäkligt rättvis och bra.hon svara alltid o allt man beställer kommer alltid fram .det kan ta tid med postnord..sist tog mitt brev 8 dagar och det berodde på de postnr jag bor på vår 6 av 11 brevbärarna sjuka!!! Dem låg efter med 2000 brev och inte en enda information på deras hemsida..min polare jobbar där o berättade de! Så ha tålamod och anklaga inte nån innan ni är 100% säkra!!

  Jag kan säga o sagt innan att handla ALDRIG ALDRIG CMC av MUPPARNA!De är jag hundra på därför säger jag deras namn!Jag beställde rätt mkt CMC o det var den värsta skiten jag sett under alla mina 34 år!Hurfan ha dem samvete att ge ut nåt sånt som tar livet av en människa så snabbt!
  Jag röker alltid CMC när jag vill festa till det p och det bli kanske 3-5 om året! Den var så illa att förstå blåset både kräktes jag rakt ut o man drar inte ens in CMC, men hela min käft kändes som om de frästes bort!Hurfan kan dem medvetet ge ut denna skit till folk utan samvete att någons barn dör av det! Jag kan sätta mitt liv på att det var avloppsskit utblandat i!
  Skärp er MUPPARNA visa respekt till era kunder!Nästa gång kanske ni skicka ut till fel människa!

 45. Mupparna ska man vända sig till om man vill ha läkemedel. Har märkt att de gör lite missar med andra substanser, inte för att de vill blåsa någon utan för att de inte kan så mycket om t ex Keta eller det du säger om CMC. Be om pengarna tillbaka, du kommer få det.

 46. Luffarn men gubben jag hörde av mig till dem o hade 5g kvar.för jag beställde mkt o dem hade skickat de i 2 post.första kastade jag toan spolade.då skrev jag här och var så arg för jag hade köpt av Evalena meth o trodde han var grön.MUPPARNA har inte svarat mig en enda jävla gång.jag har en 5g cmc av MUPPARNA o jag sa ni få tillbaka dem o jag lovar att jag vill inte ha ett öre av er o jag kanske börjar handla medicin där igen men då vill jag ATT Du slänger ner all CMC som du nu ha rea ner på!släng all den skiten för den dödar.du vill inte ha en ung tjejs död på ditt samvete! När rean är borta och du skriver på er sida att ni vet att ni gjorde ett misstag med er CMC O NI KOMMER INTE UPPREPA DETTA MER!ANNARS MUPPARNA JAG KOMMER SKRIVA OM ER ÖVERALLT.MINA PENGAR SOM VAR,,،،KR SKITER JAG I O JAG HAR 5G KVAR SOM BEVIS MOT ER ATT DET VAR ETT STARKT FC DU HADE GJORT!

 47. Luffarn Eva-Lena är en av dem bästa jag någonsin handlat av.
  Hon har fötterna på jorden o skryter inte som dem andra i sin introduktion bla.bla..hon försöker hjälpa en så gott det går.

  Men nu behöver jag hjälp Eva-Lena MeTH är slut!vem har lika bra och lika lätt och vem är lika lätt o handla i från.Min jul var ett helvete med bara massa tårår.Nu vill jag ha en rolig hela veckan fram till nyår.kan ni hjälpa mig(?????

 48. Jag ska se över inlägget om Mupparna och lägga in en varning om CMC’t. Kontakta dem också så att du får kulorna tillbaka, även om du inte behöver dem, en princip sak.

  Känner mig dum som lov-ordat och rekommenderat Mupparna om det du säger är sant..

 49. Beställt 10g tjack och väntar på leverans, fick förra på två dagar så är inte orolig alls. Eva Lena är bland dom bästa som finns just nu enligt mig, återkommer när jag fått min leverans, kan väl ta nån dag extra nu vid jul och nyår.

 50. Köp inte EVALENAS ★JULREA★ Holländskt Torrt Amfetamin ★10-200g★. Det står att det är en 6-7 av 10. Det är en 1-2 av 10. Och detta kommer från en person som inte har någon tolerans. Ingen av dom typiska affe effekter. Jag såg fram emot att beställa från EVALENA då jag läst och hört att hon kan sitt amfetamin. Men nej. Inte ens värd pengarna.

Lämna ett svar